Tag på studietur til Tysklands hovedstad
Studietur til Berlin • Fra kr. 990,- pr. person

Tag på studietur til Berlin! Berlin er hovedstaden i Tyskland og er hjemsted for den tyske regering og parlamentet. Byen har i løbet af sin meget omskiftelige status spillet en stor rolle i mange verdenshistoriske begivenheder og er efter murens fald igen blevet en af de vigtigste kulturelle og politiske centre i Europa. I Berlin smelter historiens mindesmærker sammen med spændende oplevelser og gør storbyen til en sammenblanding af energi, puls og aktivitet. Berlin er ungt, hipt og fyldt med historie. I Berlin finder I de nyeste designere, fascinerende graffitikunst og en helt særlig lyst til livet.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på studietur til Berlin?

 

Rigsdagen i Berlin

Reichstag

Her holder den tyske regering til, og I må ikke snyde jer selv for en tur op i den berømte kuppel, hvor I har en fantastisk udsigt over hele Berlin.

Brandenburger Tor i Berlin

Brandenburger Tor

Monumentet spillede en vigtig hovedrolle ved Murens fald i 1989. Et stærkt symbol på sammenhold, som I bør se på jeres studietur i Berlin.

East Side Gallery i Berlin

East Side Gallery

Kreativitet og historie følges ad på East Side Gallery, som er en 1.316 m lang rest af Berlinmuren. Muren er udsmykket af 118 kunstnere fra 21 lande.

Hohenschönhausen i Berlin

Hohenschönhausen

Det berygtede Stasi-fængsel, hvor tusindvis af politiske fanger passerede igennem, og I får et skræmmende indblik i politisk kontrol og forfølgelse.

 

Olympiastadion i Berlin

Olympiastadion

Olympisk stadion bygget til OL i 1936 med plads til 75.000 tilskuere. Her kan I få 1-times guidet rundvisning med engelsktalende guide.

Fjernsynstårnet i Berlin

Fernsehturm

368 meter højt fjernsynstårn med roterende restaurant i toppen. Tårnet fungerede tidligere som sendemast i det gamle Østberlin.

Checkpoint Charlie i Berlin

Check Point Charlie

Den mest kendte af grænseovergangene mellem Øst- og Vestberlin, mens byen var delt. Her kan I besøge et museum om Berlinmuren.

DDR Museum i Berlin

DDR Museum

Et interaktivt museum, der beskriver hverdagen i det tidligere Østberlin under socialismen med bl.a. dagligdagsgenstande, skuffer og skabe.

Rigsdagen i Berlin med tysk flag

Fagprogram

I samarbejde med vores danske agent bosat i Berlin kan der arrangeres faglige besøg
Fagbesøg skal gerne bookes i god tid; ca. 3 måneder før for de fleste besøg, afhængig af karakteren og formålet. Vi kan hjælpe med besøg på f.eks.:

 • Folkeskoler, friskoler og universiteter
 • Vuggestuer / børnehaver med forskellige pædagogisk hovedvægt
 • Fritidshjem, ungdomsklubber, bondegårde og byggepladser
 • Østberlins største børne- og ungdomscenter fra DDR-tiden
 • Sportscentrum for børn og unge
 • Hjælpeorganisation for børn af fattige familier i Tyskland
 • Kommunalt pilot-undervisningprojekt for hyperaktive børn
 • Teaterprojekt for børn og unge med Downs syndrom
 • Kommunalstøttede sociale institutioner
 • Uddannelsesorganisationer for de sociale arbejdsområder
 • Mødrehjælp
 • Plejehjemsorganisationer
 • Organisationer for hjemløse
 • Socialkulturelle institutioner, der bygger bro imellem sociale og kulturelle emner f.eks. Brotfabrik, Pfefferwerk, Kulturfabrik Moabit og Ufa Fabrik
 • Kulturelt arbejdende institutioner f.eks. Künstlerhaus Bethanien, Kulturbrauerei og Volksbühne

Virksomhedsbesøg

Vi kan bl.a. hjælpe med besøg på følgende virksomheder:

  • ARD Studios - stor offentlig tv-kanal i Tyskland.
  • ÖkoWerk - tidligere vandværk, som nu rummer vand- og naturrelaterede udstillinger, info om klimaændringer, bæredygtighed, m.m.
  • IHK - Berlins Industri og Handelskammer, som støtter firmaer i Berlin og styrker Berlins økonomi.
  • Schultheiss Brauerei - besøg et af de største og mest moderne bryggerier i Berlin.
  • Berlins Lufthavn.

Det siger vores kunder...

"Tak for en fantastisk og veltilrettelagt tur til Berlin i uge 17. Super dejligt at alle entréer var betalt og arrangeret af Euro Tourist på vores anmodning. Alt var så bare betalt, så vi kun havde en kvittering med til hvert sted. Buschauffør fra de blå busser var helt fantastisk. Både til at køre, men ikke mindst til at håndtere de unge mennesker på 15 år. Stor ros til ham. I planlægningsfasen fra Euro Tourist en yderst kvalificeret, konstruktiv og ikke mindst tålmodig rådgiver, som fik det hele til at glide på skinner. Tak for det til jer alle!"
- Fjordbakkeskolen i Taulov

.

"Euro Tourist ydede eminent service og hjælp med rejsen. Mange tak."
- Aalborg Handelsskole

"Fantastisk hjælp inden rejsen! Super chauffør: Hjælpsom, venlig og rar."
- Rosmus Skole

Indkvartering på studietur til Berlin

 

A&O Hostel Friedrichshain GmbH
Boxhagner Str. 73, D-10245 Berlin, Tel.: +49 (0) 30 29 77 81 1

A&O Hostel har 4 vandrerhjem i Berlin. Vandrerhjemmene har næsten samme standard, og fælles for dem alle er, at de tilbyder halv- og helpension, receptionerne har døgnåbent, og de har alle bar/lobby med TV, billard og adgang til internet.

A&O Hostel Friedrichshain holder til i en nedlagt fabrik og ligger i området Friedrichshain, som er et pulserende område med mange internationale restauranter og butikker. Vandrerhjemmet har i alt 450 senge, og værelserne har delvis bad/toilet. Basispris 4-8-sengsværelser u/bad/toilet. Sengelinned inkl., men håndklæder skal medbringes. Tillæg for ophold i værelser med bad/toilet samt for ophold i mindre type værelser.

A&O Hostel Mitte GmbH
Köpenicker Str. 127-129, D-10179 Berlin, Tel.: +49 (0) 30 80 94 737

A&O Hostel har 4 vandrerhjem i Berlin. Vandrerhjemmene har næsten samme standard, og fælles for dem alle er, at de tilbyder halv- og helpension, receptionerne har døgnåbent, og de har alle bar/lobby med TV, billard og adgang til Internet.

A&O Hostel Mitte ligger mellem Mitte og Kreuzberg. Vandrerhjemmet tilbyder værelser med bad/toilet. Basispris 4-6-sengsværelser m/bad/toilet. Sengelinned inkl., men håndklæder skal medbringes. Tillæg for ophold i mindre type værelser.

A&O Hostel Hauptbahnhof GmbH
Lehrter Str. 12-15, D-10557 Berlin, Tel.: +49 (0) 30 32 29 20 - 42 00

A&O Hostel har 4 vandrerhjem i Berlin. Vandrerhjemmene har næsten samme standard, og fælles for dem alle er, at de tilbyder halv- og helpension, receptionerne har døgnåbent, og de har alle bar/lobby med TV, billard og adgang til Internet.

A&O Hostel Hauptbahnhof ligger 400 m fra Berlins hovedbanegård. Vandrerhjemmet åbnede i juni 2010 med i alt 800 senge, og værelserne har alle eget bad/toilet. Basispris 4-6-sengsværelser m/bad/toilet. Sengelinned inkl. men håndklæder skal medbringes. Tillæg for ophold i mindre type værelser.

A&O Hostel Kolumbus
Genslerstrasse 18, 13055 Berlin, Tel.: +49 (0) 30 209 661 6100

A&O Hostel har 4 vandrerhjem i Berlin. Vandrerhjemmene har næsten samme standard, og fælles for dem alle er, at de tilbyder halv- og helpension, receptionerne har døgnåbent, og de har alle bar/lobby med TV, billard og adgang til Internet.

A&O Kolumbus ligger i det nordøstlige Berlin, lige ved Hohenschönhausen. Vandrehjemmet råder over 214 lyse og moderne værelser. Sengelinned inkl. men håndklæder skal medbringes.

Generator Hostel Prenzlauer Berg
Storkower Strasse 160, 10407 Berlin, Tel.: +49 (0) 30 417 2400

Beliggende i den østlige del af Berlin, 200 meter fra S-Bahn stationen Landsberger Allee. Det tager kun 10 min. med sporvogn ind til Alexanderplatz. Vandrerhjemmet har 240 værelser, nogle med eget bad/toilet andre med fælles badefaciliteter. Flersengsværelserne har køjesenge. Der er TV-stue og internetadgang 24 timer i døgnet. Gratis WIFI i lobbyen. Rum til opbevaring af bagage på ankomst- og afrejsedagen. Sikkerhedsbokse (lejes mod et mindre gebyr). Vandrerhjemmet tilbyder kontinental morgenmad og har en café med aftenbuffet samt en bar med tysk fadøl. Basispris 6-sengsværelser u/bad/toilet. Sengelinned inkluderet, men håndklæder skal medbringes. Tillæg for mindre værelser og værelser med privat bad/toilet.

HappyGoLucky Hotel
Stuttgarter Platz 17, Berlin 10627, Tel.: 0049 30 32709072 

Beliggende ved Stuttgarter Platz, kun 5 min. fra Kurfürstendamm, tæt ved bus og S- og U-Bahn. Værelserne har delvist privat bad/toilet, og ellers forefindes disse på gangene. Der er mulighed for enkeltværelse med bad/toilet til lærerne (mod tillæg). Hotellet har morgenmadslokale, gratis Wi-Fi i hele bygningen samt mulighed for halv- eller helpension mod tillæg. Ved ankomsten betales et depositum på 15,- EURO pr. person, som tilbagebetales ved afrejse.

Basispris 3-6-sengsværelser u/bad/toilet. Tillæg for mindre værelser samt værelser m/bad/toilet. Sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes.

Upper Room Hotel
Rankestraße 3, 10789 Berlin, Tel.: +49 (0) 30 25 20 2633

3-stjernet hotel beliggende i Vestberlin i gåafstand fra Kurfürstendamm og Gedächtniskirche. Hotellet ligger tæt på flere busstoppesteder, U-bahn og togstationer. Hotellet har døgnåben reception, to morgenmadslokaler, bar, elevator, sikkerhedsbokse, bagageopbevaring, gratis Wi-Fi samt morgenmadsbuffet. Der er mulighed for tilkøb af halvpension samt madpakker. Hotellet har 54 værelser med bad/toilet, satellit TV, sikkerhedsboks, hårtørrer, mini-bar og internetadgang. Ved ankomsten betales et depositum på €20,- pr. person, som tilbagebetales ved afrejse. Basispris: 3-, 4- og 5-sengsværelser. Sengelinned og håndklæder inkl. Tillæg for dobbelt- og enkeltværelser til ledere.

Prislister

Priser for 3 dage / 2 nætter:

3 DAGE / 2 NÆTTERBUS FOR JER SELVFLIXBUS
Antal deltagere78564826Ab JyllandAb Sjælland
Lavsæson
A&O Hostels, fra1.1951.2551.3151.9951.0551.180
Generator Hostel1.1601.2201.2801.9751.0251.150
HappyGoLuckyHotel1.1201.1801.2401.9259901.115
Upper Room Hotel1.2951.3551.4152.1101.1601.285
Højsæson
A&O Hostels, fra1.4501.5101.5752.2751.6851.495
Generator Hostel1.2951.3551.4152.1101.5351.345
HappyGoLuckyHotel1.2551.3101.3752.0651.4951.310
Upper Room Hotel1.3601.4201.4852.1951.5901.400

 

Priser for 4 dage / 3 nætter:

4 DAGE / 3 NÆTTERBUS FOR JER SELVFLIXBUS
Antal deltagere78564826Ab JyllandAb Sjælland
Lavsæson
A&O Hostels, fra1.5101.6051.6852.4951.2901.415
Generator Hostel1.4651.5551.6352.4451.2401.365
HappyGoLuckyHotel1.4051.4951.5752.3751.1851.310
Upper Room Hotel1.6651.7551.8402.6551.4401.565
Højsæson
A&O Hostels, fra1.8951.9902.0752.8952.0401.850
Generator Hostel1.6651.7551.8402.6551.8151.625
HappyGoLuckyHotel1.6001.6901.7752.5801.7601.570
Upper Room Hotel1.7601.8601.9452.7751.8951.710

 

Priser for 5 dage / 2 nætter:

5 DAGE / 2 NÆTTERBUS FOR JER SELVFLIXBUS
Antal deltagere78564826Ab JyllandAb Sjælland
Lavsæson
A&O Hostels, fra1.3201.4301.5202.3851.0551.185
Generator Hostel1.2901.3951.4852.3501.0251.150
HappyGoLuckyHotel1.2451.3501.4402.2959901.115
Upper Room Hotel1.4251.5301.6202.4901.1601.285
Højsæson
A&O Hostels, fra1.5801.6901.7802.6601.6851.495
Generator Hostel1.4251.5301.6202.4901.5351.345
HappyGoLuckyHotel1.3801.4851.5752.4351.4951.310
Upper Room Hotel1.4901.6051.6952.5851.5901.400

 

Priser for 5 dage / 3 nætter:

5 DAGE / 3 NÆTTERBUS FOR JER SELVFLIXBUS
Antal deltagere78564826Ab JyllandAb Sjælland
Lavsæson
A&O Hostels, fra1.5851.6751.8052.7201.2901.415
Generator Hostel1.5351.6251.7552.6651.2401.365
HappyGoLuckyHotel1.4751.5601.6902.5901.1851.310
Upper Room Hotel1.7401.8301.9602.8751.4401.565
Højsæson
A&O Hostels, fra1.9702.0652.1953.1252.0401.850
Generator Hostel1.7401.8301.9602.8751.8151.625
HappyGoLuckyHotel1.6751.7601.8902.7951.7601.570
Upper Room Hotel1.8401.9352.0702.9951.8951.710

Prisen inkluderer (bus for jer selv):

Busrejse hjemsted - Berlin t/r. Tillæg for evt. færge- og broafgifter. Natkørsel begge veje
Bus til rådighed i 8 sammenhængende timer dagligt (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
Overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen inkluderer (FlixBus):

Bus fra udvalgte afgangsbyer - Berlin t/r
Overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Vi tager desuden forbehold for pristillæg i messeperioder og ved andre store begivenheder.

City tax skal betales direkte til indkvarteringsstederne. Rejser med studierelateret formål er dog undtaget, hvilket kræver en udfyldt formular, som afleveres ved check-in. Formularen fremsendes af os inden afrejse.

Prisen er baseret på rejse i 2023-24. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker. Rejsen kan også laves med fly i stedet. Mulighederne er mange...

Alexanderplatz i Berlin
Unge mennesker på studietur i Berlin

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!