Storbyliv, arkitektur, tapas & fodbold

Barcelona er Gaudis berømte bygningsværker, de lækreste tapas og en altid levende Ramblas. På jeres studietur i Barcelona må I endelig ikke gå glip af Las Ramblas, byens nerve med skønne huse, små butikker og gadeskuespillere. Besøg også sandstenskatedralen La Sagrada Familia eller bliv overrasket over størrelsen på FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou.

Arkitektur, kunst, gastronomi, vin, mode, fodbold – ja kort sagt alle de ting, der gør livet spændende, vil i finde på jeres studierejse eller skolerejse i Barcelona. Det er en by, der er i bevægelse alle døgnets 24 timer, og her er lagt op en studietur med et spændende program og faglige oplevelser.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Studietur til Barcelona

   Barcelona m/fly 5 dage/4 nætter
   Fra kr. 1.595,- pr. person

Prisliste

BARCELONAFLY (5 dage, 4 nætter)  
Pr. person, fraLavsæsonEkstra natHøjsæsonEkstra nat
Be Dream Hostel 1595 952310165
Urbany Go 16701102575230
Sun & Moon Hostel 18951652540225
Hotel Peninsular22752602895310

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse Aalborg/København – Barcelona t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter
  • 4 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Flypriserne er vejledende og afhængig af pladssituationen og gruppens størrelse. Jo før I bestiller – jo bedre er prisen!

Bemærk: Der skal betales Turistskat (Tasa Turistica) til indkvarteringsstederne for personer o/15 år.

Prisen er baseret på rejse i 2019. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.


Det siger vores kunder

Vi har brugt Euro Tourist før og forventede top service inden rejsen, hvad vi også fik. Vi boede centralt på Roma Reial, tæt på La Rambla. En skolerejse til Barcelona er værd at prøve. Der er rigelige muligheder for gode kulturelle besøg.
– Ærø Viften Ungdomsskole

Læs mere feedback her

Besøgsprogram for studietur til Barcelona

I får det hele på jeres studietur i Barcelona – storbyen, der byder på skønne oplevelser hele året.

Gaudis utrolige bygningsværker – Et absolut must på en studietur i Barcelona er at lade sig fascinere af mesterarkitekten Gaudis bygningsværker, fx. Casa Milá og især den detaljerige kirke, La Sagrada Familia, der blev påbegyndt i 1883 og endnu ikke er færdigbygget. Måske lykkes det engang i 2026.
Parc Güell – Oplev skønne sanseindtryk i Parc Güell, som er en offentlig park, der er en af de mest besøgte seværdigheder i Barcelona.
Camp Nou – Når hele klassen nu er taget på studietur sammen, så skal I da også lige ind og se FC Barcelonas hjemmebane. Måske er I så heldige at få et glimt af Messi.
Ramblaen – Byens lange boulevard summer altid af liv og er en attraktion i sig selv. Her kan I lade jer begejstre over gadehandlere, gøglere, blomster og det gotiske kvarter med de snørklede gader. Her ligger desuden ét af de mest fantastiske eksempler på middelalderlig arkitektur i Europa: La Seu-katedralen i Barcelona.
Tibidabo-bjerget – Her får I Barcelonas flotteste udsigt. Den største attraktion på bjerget Tibidabo er forlystelsesparken Parc d’Attracions de Tibidabo.
Havnen – Ramblaen fører jer ned til havnen og Middelhavet, hvor Columbus spejder mod drømmenes Amerika. Strandene i Barcelona er også et besøg værd, når vejret er til det.
Picasso-museet – rummer over 3.500 værker af Pablo Picasso med alt lige fra hans tidligste skitser som barn til nogle af hans vigtigste værker.
Montjuïc-bjerget – med Det Olympiske Stadion, kunstmuseer og flotte haver er beliggende i kort afstand fra centrum af Barcelona.
Palau Nacional – Et stort flot vand-, lys- og musikshow, hvor tre millioner liter vand bliver sat i bevægelse i takt med musikken.
Placa de Catalunya – Når shoppinglysten skal stilles, kan I besøge området omkring den populære plads, hvor I blandt andet kan finde det tjekkede indkøbscenter El Triangle samt det enorme El Cortes Inglés, som minder om det danske Magasin.

Udflugtsmuligheder

Monasterio de Montserrat – Benediktinerkloster, som ligger 50 km nordvest for Barcelona.
Figueres – Byen, hvor den spanske maler Salvador Dali er født og opvokset.

 

 

Studietur til BarcelonaStudietur til Barcelona

 

Fagprogram

Der er gode muligheder for både virksomheds- og skolebesøg under opholdet i Barcelona. I samarbejde med vores spanske agent hjælper vi gerne med at arrangere besøg mod gebyr. Men vær i god tid, da de fleste besøg skal bookes 3-6 måneder i forvejen grundet den store efterspørgsel.

Forslag til virksomhedsbesøg:

  • Fontdor S. A. (mineralvands fabrik)
  • SEAT (bilfabrik)
  • Ferrocarriles Genealitat Catalunya (den catalanske jernbane)
  • El Prat (Barcelona lufthavn)
  • Bodegas Torres (vin fabrik)

Forslag til skolebesøg:

  • Centre D’estudis Sant Francesc
  • ABC College, NH University

Indkvartering

Barcelona Dream 8

 

Be Dream Hostel
Avinguda Alfons XIII 28, 08912 Barcelona
Tel.: +34 (0) 933 991 420

Vandrerhjem beliggende i bydelen Badalona, 800 m. fra stranden og kun 15 min. med metro til Plaza Catalunya. Nærmeste metrostation er Pep Ventura. Vandrerhjemmet har fællesrum, morgenmadslokale og self-cateringkøkken, rum til opbevaring af bagage, døgnåben reception og gratis wi-fi på fællesområderne. Værelserne er fordelt på 4-, 6-, 8- og 12-sengsværelser med køjesenge og aircondition, alle uden bad/toilet, da disse forefindes på gangene. Dobbeltværelser med bad/toilet. Sengelinned og håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet. Basispris 12-sengsværelser. Tillæg for mindre værelser. Depositum opkræves ved ankomsten, €5,- pr. person.

Lavsæson: 01.11.18 – 21.02.19 / Højsæson:  22.02.19 – 31.10.19

Læs mere på behostels.com/dream

Hotel Sun&Moon 1-mindre

Hostel Sun & Moon
Carrer de Ferran 17, 08002 Barcelona
Tel.: +34 (0) 932 702 060

Vandrerhjem med central beliggenhed på Carrer de Ferran, som er en sidevej til Las Ramblas. Nærmeste metrostation er Liceu. Vandrerhjemmet har morgenmadslokale, døgnåbent reception, elevator samt gratis internetadgang og Wi-Fi. Mulighed for tilkøb af madpakke fra vandrerhjemmet. Værelserne er fordelt på 1-, 2-, 6- og 8-sengsværelser, alle med aircondition og eget bad/toilet. Flersengsværelserne er med køjesenge. De fleste dobbelt- og enkeltværelser er beliggende i separat bygning overfor hovedbygningen. Tæppe/sovepose og håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet. Basispris 6- og 8-sengsværelser. Tillæg for mindre værelser. Depositum betales ved ankomsten, €10,- pr. person + €5,- eller €20,- pr. nøgle.

Lavsæson: 01.11.18 – 28.02.19 / Højsæson:  01.03.19 – 31.10.19

Læs mere på www.hostelbcn-sunmoon.com

Urbany BCN GO! Hostel
Gran Via de les Corts Catalanes 563, 08011 Barcelona
Tel: (+34) 937 37 96 18

Vandrerhjem beliggende centralt lige ved Plaza Universitet, kun 10 minutters gang fra Placa de Catalunya og Las Ramblas. Nærmeste metrostation er Universitat. Vandrerhjemmet har morgenmadslokale, døgnåben reception, lounge med tv, gæstekøkken, bagagerum samt gratis Wi-Fi. Mulighed for tilkøb af madpakke samt halv- og helpension. Værelserne er fordelt på 1-, 2-, 4-, 6- og 8-sengsværelser. Alle værelser har aircondition og eget bad/toilet. Sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes.

Basispris 6- og 8-sengsværelser. Tillæg for mindre værelser. Depositum betales ved ankomsten, €10,- pr. person.

Lavsæson: 01.11.18 – 28.02.19 / Højsæson:  01.03.19 – 31.10.19

Læs mere på www.urbanyhostels.com/urbany-bcn-go-hostel

Hotel Peninsular 1

Hotel Peninsular
C/Sant Pau 34, 08001 Barcelona
Tel: (+34) 93 302 31 38

Et hyggeligt 1-stjernet hotel, der er beliggende centralt i Barcelona, tæt ved Las Ramblas og Plaza Catalunya. Der er kort afstand til offentlig transport, og den nærmeste metrostation er Liceu. Hotellet har morgenmadsrestaurant, elevator, tv-lounge, sikkerhedsboks i receptionen samt Wi-Fi. Værelserne er simple, men har alle eget bad/toilet og aircondition. Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Basispris flersengsværelser. Tillæg for dobbelt- og enkeltværelser.

Lavsæson: 01.11.18 – 31.03.19 / Højsæson:  01.04.19 – 31.10.19

Læs mere på www.hotelpeninsular.net