Studietur med storbyliv og arkitektur
Studietur til Barcelona • Priser fra kr. 2.185,- pr. person

En studietur til Barcelona er Gaudis berømte bygningsværker, de lækreste tapas og en altid levende Ramblas. På jeres studietur til Barcelona må I endelig ikke gå glip af Las Ramblas, byens nerve med skønne huse, små butikker og gadeskuespillere. Besøg også sandstenskatedralen La Sagrada Familia eller bliv overrasket over størrelsen på FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou.

Arkitektur, kunst, gastronomi, vin, mode, fodbold – ja kort sagt alle de ting, der gør livet spændende, vil i finde på jeres studierejse eller skolerejse i Barcelona. Det er en by, der er i bevægelse alle døgnets 24 timer, og her er lagt op en studietur med et spændende program og faglige oplevelser.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve i Barcelona?

I får det hele på jeres studietur i Barcelona – storbyen, der byder på skønne oplevelser hele året.

 

Studietur til Barcelona

Gaudis utrolige bygningsværker

Lad jer fascinere af mesterarkitekten Gaudis bygningsværker, fx. den detaljerige kirke, La Sagrada Familia, der endnu ikke er færdigbygget.

Studietur til Barcelona

Camp Nou

Barcelona er i den grad en fodboldby, så selvfølgelig skal I se FC Barcelonas hjemmebane. Måske er I så heldige at få et glimt af Messi.

Studietur til Barcelona

Santa Maria del Mar-kirken

Middelalderkatedral fra 1300-tallet, der anses som den flotteste i Barcelona inden for den særlige catalanske gotik.

Studietur til Barcelona

The Magic Fountain of Montjuïc

Et stort flot vand-, lys- og musikshow, hvor tre millioner liter vand bliver sat i bevægelse i takt med musikken.

Studietur til Barcelona

Park Güell

Oplev skønne sanseindtryk i Park Güell, som er en offentlig park med kunst at Gaudi. Det er en af de mest besøgte seværdigheder i Barcelona.

Studietur til Barcelona

Tibidabo-bjerget

Her får I Barcelonas flotteste udsigt. Den største attraktion på bjerget Tibidabo er forlystelsesparken Parc d’Attracions de Tibidabo.

Studietur til Barcelona

CosmoCaixa

Spændende, interaktivt videnskabsmuseum, som bl.a. byder på udstillinger om evolutionen, en Amazonas-regnskov og en geologisk mur.

Studietur til Barcelona

Picasso-museet

Museet rummer over 3.500 værker af Pablo Picasso med alt lige fra hans tidligste skitser som barn til nogle af hans vigtigste værker.

Studietur til Barcelona

Fagprogram

Der er gode muligheder for både virksomheds- og skolebesøg under opholdet i Barcelona.
I samarbejde med vores spanske agent hjælper vi gerne med at arrangere besøg mod gebyr.
Men vær i god tid, da de fleste besøg skal bookes 3-6 måneder i forvejen grundet den store efterspørgsel.

Forslag til virksomhedsbesøg:

  • Fontdor S. A. (mineralvands fabrik)
  • SEAT (bilfabrik)
  • Ferrocarriles Genealitat Catalunya (den catalanske jernbane)
  • El Prat (Barcelona lufthavn)
  • Bodegas Torres (vin fabrik)

Forslag til skolebesøg:

  • Centre D’estudis Sant Francesc
  • ABC College, NH University

Det siger vores tidligere rejsende

"Euro Tourist lavede rejse til 20 unge til Barcelona. Vi har brugt Euro Tourist før og forventede top service inden rejsen, hvad vi også fik. Vi boede centralt, tæt på La Rambla. En skolerejse til Barcelona er værd at prøve. Der er rigelige muligheder for gode kulturelle besøg. Vores række blev La Sagrada Familia, Maria Kirken (Havets Katedral), Domkirken, Parc Güell, springvandet ved Placa Espagna, forlystelsesparken Tibidabo, Museu Picasso, stadionmuseet hos FC Barcelona m.m."

  • Ærø Viften

 

Indkvartering på studietur til Barcelona

 

Studietur til Barcelona

Be Dream Hostel
Avinguda Alfons XIII 28, 08912 Barcelona, Tel.: +34 (0) 933 991 420

Vandrerhjem beliggende i bydelen Badalona, 800 m. fra stranden og kun 15 min. med metro til Plaza Catalunya. Nærmeste metrostation er Pep Ventura. Vandrerhjemmet har fællesrum, morgenmadslokale og self-cateringkøkken, rum til opbevaring af bagage, døgnåben reception og gratis wi-fi på fællesområderne. Værelserne er fordelt på 4-, 6-, 8- og 12-sengsværelser med køjesenge og aircondition, alle uden bad/toilet, da disse forefindes på gangene. Dobbeltværelser med bad/toilet. Sengelinned og håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet. Basispris 12-sengsværelser. Tillæg for mindre værelser. Depositum opkræves ved ankomsten, €5,- pr. person.

 

Studietur til Barcelona

Hostel Sun & Moon
Carrer de Ferran 17, 08002 Barcelona, Tel.: +34 (0) 932 702 060

Vandrerhjem med central beliggenhed på Carrer de Ferran, som er en sidevej til Las Ramblas. Nærmeste metrostation er Liceu. Vandrerhjemmet har morgenmadslokale, døgnåbent reception, elevator samt gratis internetadgang og Wi-Fi. Mulighed for tilkøb af madpakke fra vandrerhjemmet. Værelserne er fordelt på 1-, 2-, 6- og 8-sengsværelser, alle med aircondition og eget bad/toilet. Flersengsværelserne er med køjesenge. De fleste dobbelt- og enkeltværelser er beliggende i separat bygning overfor hovedbygningen. Tæppe/sovepose og håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet. Basispris 6- og 8-sengsværelser. Tillæg for mindre værelser. Depositum betales ved ankomsten, €10,- pr. person + €5,- eller €20,- pr. nøgle,

Studietur til Barcelona

Urbany BCN GO! Hostel
Gran Via de les Corts Catalanes 563, 08011 Barcelona, Tel: (+34) 937 37 96 18

Vandrerhjem beliggende centralt lige ved Plaza Universitet, kun 10 minutters gang fra Placa de Catalunya og Las Ramblas. Nærmeste metrostation er Universitat. Vandrerhjemmet har morgenmadslokale, døgnåben reception, lounge med tv, gæstekøkken, bagagerum samt gratis Wi-Fi. Mulighed for tilkøb af madpakke samt halv- og helpension. Værelserne er fordelt på 1-, 2-, 4-, 6- og 8-sengsværelser. Alle værelser har aircondition og eget bad/toilet. Sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes.

Basispris 6- og 8-sengsværelser. Tillæg for mindre værelser. Depositum betales ved ankomsten, €10,- pr. person.

Studietur til Barcelona

Hotel Peninsular
C/Sant Pau 34, 08001 Barcelona, Tel: (+34) 93 302 31 38

Et hyggeligt 1-stjernet hotel, der er beliggende centralt i Barcelona, tæt ved Las Ramblas og Plaza Catalunya. Der er kort afstand til offentlig transport, og den nærmeste metrostation er Liceu. Hotellet har morgenmadsrestaurant, elevator, tv-lounge, sikkerhedsboks i receptionen samt Wi-Fi. Værelserne er simple, men har alle eget bad/toilet og aircondition. Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Basispris flersengsværelser. Tillæg for dobbelt- og enkeltværelser.

Prisliste

BARCELONAFLY (5 dage / 4 nætter)
Pr. person, fraLavsæsonEkstra natHøjsæsonEkstra nat
Be Dream Hostel 2.1851052.660160
Urbany Go 2.6802303.215300
TOC Hostel 2.6352203.425350
Hotel Peninsular2.9653003.380340

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark – Barcelona t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter
4 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen er baseret på rejse i 2023-2024. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker. Flypriserne er vejledende og afhængig af pladssituationen og gruppens størrelse. Jo før I bestiller – jo bedre er prisen!

Bemærk: Der skal betales turistskat til indkvarteringsstederne for personer o/15 år.

 

Dine rejseeksperter

Se også disse rejsemål...