Tag på studietur til den irske vikingeby

På en studietur til Dublin vil I opleve en livlig by med historiske pubber og nymoderne restauranter. Rejsende er kommet til Dublin i årtier for at søge den irske gæstfrihed og besøge seværdigheder som Dublin Castle, Temple Bar, Guinness Storehouse m.m.

Irlands elskelige hovedstad er gennemsyret af historie og ungdommelig energi. En middelalderlig, georgiansk og moderne arkitektur danner baggrund for en venlig havneby, hvor det kosmopolitiske og charmerende mødes i en herlig mangfoldighed.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Studietur til Dublin

Dublin m/fly 5 dage/4 nætter
Fra kr. 1.715,- pr. person

Prisliste

DUBLINLavsæsonHøjsæson
01.11.18 - 28.02.19Ekstra nat01.03.19 - 31.10.19Ekstra nat
Pr. person, fra
Kinlay House17151402710175
Avalon House17501502710175
Abraham Hostel17351452765190
Ashfield Hostel18251652835205
Abigails Hostel18951852820200

Prisen inkluderer (FLY):

 • Flyrejse København – Dublin t/r inkl. skat- og lufthavnsafgifter
 • 1 stk. bagage samt håndbagage
 • 4 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
 • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Flypriserne er vejledende og afhængig af pladssituationen og gruppens størrelse. Jo før I bestiller – jo billigere bliver prisen!

Prisen er baseret på rejse i 2019. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

OBS! Vi tager forbehold for pristillæg i perioder med store begivenheder i Dublin, eksempelvis St. Patricks Day den 17/3.


Det siger vores kunder

Tak for god service!
– Lemvig Gymnasium

Alt virkede perfekt – Uden problemer. Vi blev bedt om at medbringe håndklæder, men det var ikke nødvendigt. Var blevet rigtig godt informeret af Euro Tourist. Tak for det hele – Vi kan godt anbefale Jer til andre.
– Konservatorskolen

Læs mere feedback her

Besøgsprogram for studietur til Dublin

Der er rig mulighed for et spændende program på jeres studietur til Dublin.

Kilmainham Gaol – Berygtet fængsel, hvor mange irske frihedskæmpere har siddet. Det var ikke alle fanger, der kom levende ud igen! Få et blik ind i et dunkelt kapitel af Irlands fortid.
The Little Museum of Dublin – Prisvindende museum, der sætter fokus på 1900-tallets Dublin gennem fotografier, artefakter og dagligdagsting doneret af byens borgere.
EPIC – The Irish Emigration Musuem – Moderne, interaktivt museum, som fortæller historien om de irske emigranter, der igennem tiden har vinket farvel til deres fødeland.
Trinity College – Historisk universitet med stor betydning for Irland. Her finder I den berømte Book of Kells.
National Museum of Ireland – Irlands nationalmuseum er et besøg værd på studieturen til Dublin. Nationalmuseet har tre afdelinger i Dublin med henholdsvis arkæologi, dekorativ kunst og historie samt nationalhistorisk museum.
Christ Church Cathedral – hjertet af Dublin, hvor der hvert år kommer flere tusinde besøgende. Det er en af byens fineste historiske bygninger.
Temple Bar – Dublins kulturelle hjerte med masser af pubs, restauranter, gallerier, caféer, teatre og butikker. Området har et middelalderligt præg med smalle gader og bygninger, der er ca. 700 år gamle.
Dublinia – et interaktivt underjordisk museum for vikingerne og middelalderen i Dublin. Dublinia har tre udstillinger med temaerne vikinger, middelalder og “History Hunter”. Museet er en af Dublins topattraktioner.
Dublin Castle – de irske kronjuveler blev opbevaret på dette slot. De blev stjålet i 1907 og er ikke kommet tilbage. Det meste af slottet er åbnet for offentligheden, bortset fra ved statsceremonier eller møder, der kræver speciel sikkerhed.
National Wax Museum Plus – Voksmuseet er en enestående attraktion, der giver en interaktiv oplevelse og tager dig med på en rejse gennem irsk kulturarv.
Sightseeing – Tag med Hop-on Hop-off busserne rundt i byen og stå af ved de seværdigheder, I ønsker at besøge.

Udflugtsmuligheder

 • Tag Dart’en (Dublins bybane) til endestationen og besøg den lille hyggelige fiskerby Howth.
 • Besøg Dublin Mountains & Wicklow (Glendalough) m/charteret bus.
 • Tag til Nordirlands hovedstad Belfast, hvor man blandt andet kan besøge Titanic Belfast, fængslet Crumlin Road Gaol og Belfast Zoo.

Studietur til Dublin Studietur til DublinStudietur til Dublin

Fagprogram

 • Skole- og virksomhedsbesøg
 • Leinster House, hvor den irske regering holder til
 • Institutionsbesøg og foredrag
 • Whisky destillerier med audiovisuelt show og prøvesmagning
 • Guinness Storehouse, historien om den berømte øl
 • Besøg på den danske ambassade i Dublin
 • Kilmainham Gaol Museum, historisk fængsel hvor mange oprørsledere har siddet
 • Trinity College and Dublin Experience med de berømte håndskrifter Book of Kells
 • Faglige besøg relateret til gruppens naturlige arbejdsområde
 • Traditionel irsk folkedans

Indkvartering i Dublin

 

Abraham Hostel
82/83 Lower Gardiner Street, Dublin 1
Tel. +353 1 855 0600

Et hostel med perfekt beliggenhed i en sidegade til O’Connell St. (hovedgaden i Dublin) og ca. 2 min. gang fra Connolly Train St. og Busaras Bus St. Abraham House har 231 senge fordelt på 1-, 2-, 3-, 4-, 6-, 8- og 10-sengsværelser, alle med eget bad/toilet. Receptionen har døgnåbent. Abraham House har internetadgang, self-catering køkken, sikkerhedsbokse, bagageopbevaring og møntvaskeri.

Sengelinned er inkluderet i prisen, men håndklæder skal medbringes. Basispris 8/10-sengsværelser m/bad/toilet.

Depositum opkræves ved ankomsten, €300,- for hele gruppen.

Ashfield Hostel
19 D’olier St., Dublin 2
Tel. +353 1 679 7734

Det mest centralt beliggende af vores hostels, lige ved Trinity College samt tæt ved O’Connell Street og Temple Bar. Ashfield House har 133 senge fordelt på 1-, 2-, 3-, 4-, 6-, og 8-sengsværelser, alle med bad/toilet. Receptionen med døgnåbent. Ashfield House har trådløst internet, self-cateringkøkken, sikkerhedsbokse, bagageopbevaring og TV/lounge område. Sengelinned er inkluderet i prisen, men håndklæder skal medbringes.

Basispris 8-sengsværelser m/bad/toilet.

Depositum opkræves ved ankomsten, €300,- for hele gruppen.

Abigails Hostel
7-9 Ashton Quay, Dublin
Tel. +353 1 677 9007

Abigails Hostel er et af Dublins mest moderne og centralt beliggende hostel. Hostellet ligger på Aston Quay med udsigt til River Liffey i hjertet af Dublin centrum, lige ved Temple Bar. Få minutters gang fra O’Connell Street, Trinity College og Grafton Street. Abigails Hostel har 208 senge fordelt på 2-, 3-, 5-, 6-, 8-, 10- og 12-sengsværelser, alle med bad/toilet. Receptionen har døgnåbent. Abigails Hostel har morgenmadslokale, tv/fælles-område, gratis wi-fi, elevator, fuldt udstyret self-cateringkøkken, sikkerhedsbokse og bagageopbevaring. Sengelinned er inkluderet i prisen, men håndklæder skal medbringes. Depositum opkræves ved ankomsten, €300,- for hele gruppen.

Basispris 8-, 10-, og 12-sengsværelser med bad/toilet. Tillæg for ophold i weekend og i mindre værelser.

Læs mere på http://abigailshostel.com/

Kinlay House 2

Kinlay House
2-12 Lord Edward St., Temple Bar, Dublin 2
Tel. +353 1 679 6644

Vandrerhjem beliggende meget centralt lige ved Temple Bar og med et væld af cafeer og restauranter i nærheden. Vandrerhjemmet tilbyder gratis internetadgang, morgenmadsrestaurant, TV-lounge med billard og bordtennis, cykelleje, fuldt udstyret self-cateringkøkken samt leje af sikkerhedsbokse. Vandrerhjemmet har flersengsværelser med henholdsvis 12, 16 og 20 senge med fælles bad. Derudover er der 1-, 2-, 4-, 5- 6- og 8-sengsværelser med og uden bad/toilet. Flersengsværelserne er med køjesenge. Sengelinned er inkl., men håndklæder skal medbringes eller lejes. Basispris 4-, 5- og 6-sengsværelser u/bad/toilet. Tillæg for ophold i værelser med bad/toilet samt for ophold i mindre type værelser. Depositum opkræves ved ankomst, €200,- for hele gruppen.

Avalon House 1

Avalon House
55 Aungier St, Dublin 2
+353 1 4750001

Hostel beliggende centralt i Dublin tæt ved Temple Bar, Trinity College og St. Patrck’s Cathedral. Hostellet har morgenmadslokale, selfcatering-køkken, gratis internet og Wi-Fi, bagageopbevaring, cykelleje samt aktivitetsrum med bordtennis, pool, bordfodbold og playstation. Vandrerhjemmet har flersengsværelser med 10 og 12 senge med fælles bad/toilet samt 1-, 2-, 3-, 4-, og 6-sengsværelser med og uden bad/toilet. Flersengsværelserne er med køjesenge. Sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes eller lejes. Basispris 4-sengsværelser uden bad/toilet. Tillæg for ophold i mindre værelser med bad/toilet, for ophold i mindre værelser samt i weekenden. Depositum opkræves ved ankomst, €200,- for hele gruppen.