Tag på studietur til den irske vikingeby
Studietur til Dublin • Priser fra kr. 2.455,- pr. person

På en studietur til Dublin vil I opleve en livlig by med historiske pubber og nymoderne restauranter. Rejsende er kommet til Dublin i årtier for at søge den irske gæstfrihed og besøge seværdigheder som Dublin Castle, Temple Bar, Guinness Storehouse m.m.

Irlands elskelige hovedstad er gennemsyret af historie og ungdommelig energi. En middelalderlig, georgiansk og moderne arkitektur danner baggrund for en venlig havneby, hvor det kosmopolitiske og charmerende mødes i en herlig mangfoldighed.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve i Dublin?

Der er rig mulighed for et spændende program på jeres studietur til Dublin.

 

Studietur til Dublin

Kilmainham Gaol

Berygtet fængsel, hvor mange af Irlands vigtigste historiske personer har siddet. År, som var præget af oprør og hungersnød.

Studietur til Dublin

Jameson Distillery

På Bow Street-destilleriet kan I opleve historien bag Jameson Whiskey og få et indblik i processen, der giver whiskey'en den unikke, ikoniske smag.

Studietur til Dublin

The Little Museum of Dublin

Prisvindende museum, der sætter fokus på 1900-tallets Dublin gennem fotografier, artefakter og dagligdagsting doneret af byens borgere.

Studietur til Dublin

St. Patrick's Cathedral

Den største kirke i Irland er smuk både indeni og udenpå. Den gotiske katedral kendetegnes ved det 45 meter høje tårn, "Minot's Tower".

Studietur til Dublin

Trinity College

Historisk universitet grundlagt i 1592. Universitetet har stor betydning for Irland, og her findes bl.a. den berømte Book of Kells.

Studietur til Dublin

Guinness Storehouse

Lær om, hvordan et af verdens største øl-brands startede, og hvordan det hele tiden udvikler sig.

Studietur til Dublin

National Museum of Ireland

Nationalmuseet har tre afdelinger i Dublin med henholdsvis arkæologi, dekorativ kunst og historie samt nationalhistorisk museum.

Studietur til Dublin

Temple Bar

Dublins kulturelle hjerte med masser af pubs, restauranter, gallerier, teatre og butikker. Området har et middelalderligt præg med smalle gader.

Fagprogram

  • Skole- og virksomhedsbesøg
  • Leinster House, hvor den irske regering holder til
  • Institutionsbesøg og foredrag
  • Whisky destillerier med audiovisuelt show og prøvesmagning
  • Guinness Storehouse, historien om den berømte øl
  • Besøg på den danske ambassade i Dublin
  • Kilmainham Gaol Museum, historisk fængsel hvor mange oprørsledere har siddet
  • Trinity College and Dublin Experience med de berømte håndskrifter Book of Kells
  • Faglige besøg relateret til gruppens naturlige arbejdsområde
  • Traditionel irsk folkedans

Indkvartering på studietur til Dublin

 

Studietur til Dublin

Ashfield Hostel
19 D’olier St., Dublin 2, Tel. +353 1 679 7734

Det mest centralt beliggende af vores hostels, lige ved Trinity College samt tæt ved O’Connell Street og Temple Bar. Ashfield House har 133 senge fordelt på 1-, 2-, 3-, 4-, 6-, og 8-sengsværelser, alle med bad/toilet. Receptionen med døgnåbent. Ashfield House har trådløst internet, self-cateringkøkken, sikkerhedsbokse, bagageopbevaring og TV/lounge område. Sengelinned er inkluderet i prisen, men håndklæder skal medbringes. Basispris 8-sengsværelser m/bad/toilet. Depositum opkræves ved ankomsten, €300,- for hele gruppen.

Studietur til Dublin

Abigails Hostel
7-9 Ashton Quay, Dublin, Tel. +353 1 677 9007

Abigails Hostel er et af Dublins mest moderne og centralt beliggende hostel. Hostellet ligger på Aston Quay med udsigt til River Liffey i hjertet af Dublin centrum, lige ved Temple Bar. Få minutters gang fra O’Connell Street, Trinity College og Grafton Street. Abigails Hostel har 208 senge fordelt på 2-, 3-, 5-, 6-, 8-, 10- og 12-sengsværelser, alle med bad/toilet. Receptionen har døgnåbent. Abigails Hostel har morgenmadslokale, tv/fælles-område, gratis wi-fi, elevator, fuldt udstyret self-cateringkøkken, sikkerhedsbokse og bagageopbevaring. Sengelinned er inkluderet i prisen, men håndklæder skal medbringes. Depositum opkræves ved ankomsten, €300,- for hele gruppen. Basispris 8-, 10-, og 12-sengsværelser med bad/toilet. Tillæg for ophold i weekend og i mindre værelser.

Studietur til Dublin

Kinlay House
2-12 Lord Edward St., Temple Bar, Dublin 2, Tel. +353 1 679 6644

Vandrerhjem beliggende meget centralt lige ved Temple Bar og med et væld af cafeer og restauranter i nærheden. Vandrerhjemmet tilbyder gratis internetadgang, morgenmadsrestaurant, TV-lounge med billard og bordtennis, cykelleje, fuldt udstyret self-cateringkøkken samt leje af sikkerhedsbokse. Vandrerhjemmet har flersengsværelser med henholdsvis 12, 16 og 20 senge med fælles bad. Derudover er der 1-, 2-, 4-, 5- 6- og 8-sengsværelser med og uden bad/toilet. Flersengsværelserne er med køjesenge. Sengelinned er inkl., men håndklæder skal medbringes eller lejes. Basispris 4-, 5- og 6-sengsværelser u/bad/toilet. Tillæg for ophold i værelser med bad/toilet samt for ophold i mindre type værelser. Depositum opkræves ved ankomst, €200,- for hele gruppen.

Studietur til Dublin

Generator Hostel
Smithfield Square, Dublin 7, +353 1 9010222

Hostel beliggende i det trendy Smithfield-område, lige ved siden af Jameson Distilleri. Kort gåtur fra Temple Bar. Hostellet tilbyder døgnåben reception, morgenmadsrestaurant, bar, cafe, bagageopbevaring og gratis wi-fi.
Flersengsværelser fordelt på 2-, 4-, 6- og 8-sengsværelser. Værelserne er simpelt indrettet og med køjesenge, delvis med eget bad/toilet. Sengelinned er inkl., men håndklæder skal medbringes. Basispris 8-sengsværelser med fælles bad/toilet. Tillæg for ophold i mindre type værelser samt for værelser med eget bad/toilet.

Prisliste

DUBLINLavsæsonHøjsæson
November - februarEkstra natMarts - oktoberEkstra nat
Pr. person, fra
Kinlay House2.5852702.875265
Generator Hostel2.5652653.285365
Ashfield Hostel2.4552352.995300
Abigails Hostel2.5102503.040305

Prisen inkluderer:

Flyrejse København – Dublin t/r inkl. skat- og lufthavnsafgifter
1 stk. bagage samt håndbagage
4 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
     (Ashfield Hostel og Abigails Hostel tilbyder ikke morgenmad)
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen er baseret på rejse i 2023-2024. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker. Flypriserne er vejledende og afhængig af pladssituationen og gruppens størrelse. Jo før I bestiller – jo billigere bliver prisen!

OBS! Vi tager forbehold for pristillæg i perioder med store begivenheder i Dublin, eksempelvis St. Patricks Day den 17/3.

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!