Tag på studietur til Edinburgh - oplevelsernes by
Priser fra kr. 2.625,- pr. person

En studietur til Edinburgh er meget mere end ternet kilt, whisky, sækkepiber og golf. I kan se frem til en fantastisk natur, middelalderslotte, en venlig befolkning og mange gamle traditionsrige retter på jeres studietur.

Edinburgh er i sig selv en kæmpe oplevelse! Skotlands hovedstad fremhæves ofte som Storbritanniens smukkeste by. Naturen og arkitekturen er da også uden sidestykke. Beliggenheden ved havet, de historiske bygninger og den spændende historie gør heller ikke byen mindre interessant. Kulturelt har Edinburgh et bredt udvalg af attraktioner og aktiviteter. Højt oppe på en klippe våger slottet over Edinburgh og byder på en fantastisk udsigt.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Edinburgh?

I Edinburgh er der et væld at besøgsmuligheder på jeres studietur – eksempelvis:

Studietur til Edinburgh

National Museum of Scotland

Museum med samlinger fra Skotlands historie og verdens kulturer. Museet huser en spektakulær vifte af over 20.000 fascinerende artefakter.

Studietur til Paris

Edinburgh Castle

Dette gamle, ikoniske slot er  har spillet en afgørende rolle i skotsk historie, både som fæstning, slot og opbevaringssted for kronjuvelerne.

Studietur til Edinburgh

Camera Obscura & World of Illusions

Edinburghs ældste turistattraktion, hvor I bl.a. kan se byen gennem et victoriansk 1850’er-kamera. Lær om Edinburgh på en sjov og lærerig måde.

Studietur til Edinburgh

The Real Mary King’s Close

Kom med ned i de underjordiske gange under Royal Mile og se og hør om, hvordan indbyggerne i Edinburgh boede, arbejdede og døde i gamle dage.

Studietur til Edinburgh

The Royal Mile

En række middelalderlige gader beliggende i hjertet af Edinburghs gamle bydel. Her finder I flotte gamle bygninger, moderne caféer, forretninger og museer. 

Studietur til Edinburgh

The Scotch Whisky Experience

Besøg et skotsk whisky-destilleri og oplev, hvordan vand, byg og gær bliver til whisky. Her er forskellige ture, hvor I kan lære om Skotlands whisky-regioner.

Studietur til Edinburgh

Palace of Holyrood House

Kongeligt slot, som er den officielle residens for den britiske monark i Skotland. Slottet byder blandt andet på en udstilling om slottets historie.

Dynamic Earth

Tag med på en rejse gennem jordens historie. Oplev hjertet af en aktiv vulkan, kulden fra polarisen og en flyvetur over vores smukke jord.

Indkvartering på studietur til Edinburgh

 

Studietur til Edinburgh

Edinburgh Central Youth Hostel
9 Haddington Place, Edinburgh West Lothian EH7 4AL, tel.: +44 870 155 3255

Edinburghs eneste 5-stjernede vandrerhjem er beliggende i hjertet af byen, kun få minutters gang fra Waverley Station og Princess Street. Dette moderne vandrerhjem er velegnet til både individuelle rejsende og store grupper. Vandrerhjemmet har 302 senge fordelt på enkelt-, dobbelt- og flersengsværelser op til  8 personer. Alle værelser har eget bad/toilet. Receptionen har døgnåbent. Self-cateringkøkken er til rådighed for gæsterne, og vandrerhjemmet har endvidere Café/bistro, konferencelokale og møntvaskeri.

Sengelinned inkl. men håndklæder skal medbringes. Basispris flersengsværelser til eleverne fordelt efter køn. Lederværelser til lærerne afhængig af pladssituationen.

Studietur til Edinburgh

Edinburgh Backpackers Hostel
65 Cockburn St., Edinburgh EH1, Tel.: +44 131 220 1717

Beliggende i hjertet af Skotlands hovedstad. Et indkvarteringssted med gode forhold, særdeles god beliggenhed og med vidunderlig udsigt over Princess Street og The Gardens. Kun 2 min. gang fra Edinburgh Waverley St. og lige uden for døren - Royal Mile.

Den klassiske gamle bygning er renoveret og fremstår i dag som et glimrende budget-overnatningssted. Væggene er bl.a. dekoreret med forskellige Tartan mønstre. Lounge- og opholdsfaciliteter med tv og forskellige slags spil. Halv-/helpension mulig samt brug af self-catering-kitchen og dining room, hvis det ønskes.

Min. 6- til max. 14-sengsværelser u/bad/toilet. Bad/toilet på gangene. Sengelinned inkl. Tillæg for 2-sengs lederværelser og 2-sengs som enelederværelser m/bad/toilet.

Homestay

2-4 personer bor hos samme familie. Helpension består af morgenmad, madpakke og aftensmad.

Ophold i et skotsk hjem er helt anderledes end at bo på hotel eller vandrerhjem. Det giver nemlig eleverne mulighed for at opleve dagligdagen og få en bedre forståelse for sproget samt den skotske kultur.

Det er kun nøje udvalgte familier, som opfylder myndighedernes krav, der har mulighed for at invitere foreigners til at bo på såkaldt home-stay basis. Adresser på de udvalgte familier bliver fremsendt ca. 2 uger før afrejse, og familierne vil typisk bo i nærheden af hinanden.

Udover Edinburgh kan vi også arrangere home-stay i Stirling og Aberdeen.

Prisliste

EDINBURGHFlyrejse (5 dage/4 nætter)
Pris pr. person, fraLavsæsonEkstra natHøjsæsonEkstra nat
Edinburgh Central Youth Hostel2.6252253.545335
Edinburgh Backpackers Hostel2.6502303.365290
A&O Hostel Edinburgh City3.2753903.995450
Homestay 3.1953703.690370

Lavsæson: November - februar / Højsæson: Marts - oktober

Prisen inkluderer (fly):

Fly Danmark– Edinburgh t/r på økonomiklasse
Skat/lufthavnsafgifter samt 1 stk. bagage + håndbagage
4 x overnatning på valgte indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad (Homestay inkl. helpension)
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Tillæg pr. person o/15 år: Logi Edinburgh Central Youth Hostel, pr. nat kr. 20,-
Tillæg pr. person o/17 år: Homestay pr. nat kr. 35,-

Priserne er baseret på rejse i 2023-2024. Priserne er kun vejledende, da disse afhænger af den aktuelle pladssituation på indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!