Tag på studietur til Hollands hovedstad
Priser fra kr. 1.595,- pr. person

En studietur til Amsterdam er det oplagte valg, når I vil på en rejse med fokus på historie, kunst og ung storby. Rejs til Hollands hovedstad - en smuk og levende by. Amsterdam er byen med de charmerende huse og romantiske kanaler, coffee shops, utallige museer og gå ikke glip af de store hjemmelavede pandekager med al slags fyld. Amsterdam er både rå og dukkehusagtig.

Tag på studietur til Amsterdam, en pulserende hovedstad med godt 170 forskellige nationaliteter og en helt unik historisk stemning fra det 17. århundrede. Det er med til at give byen en fantastisk stor spændvidde inden for kunst, kultur og livet på gader, stræder, torve og kanaler.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk - vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Prisliste

AMSTERDAMBUS FOR JER SELV (5 dage/3 nætter)FLIXBUS (6 dage/3 nætter)Ekstra nat
Antal deltagere78564826Ab JyllandAb Sjælland
Lavsæson:
Hans Brinker Hostel1.5951.7201.8302.710Kontakt osKontakt os260
A&O Hostel1.6201.7301.8302.645Kontakt osKontakt os285
Amstel Botel1.4251.5251.6252.410Kontakt osKontakt os335
Højsæson:
Hans Brinker Hostel1.6551.7801.8902.770Kontakt osKontakt os280
A&O Hostel1.9502.0602.1652.990Kontakt osKontakt os390
Amstel Botel1.8751.9852.0852.890Kontakt osKontakt os370

Prisen inkluderer (bus for jer selv):

Busrejse hjemsted - Amsterdam t/r. Tillæg for evt. færge- og broafgifter. Dag- og natkørsel
Bus til rådighed i 8 sammenhængende timer dagligt (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
3 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen inkluderer (FlixBus):

Bus fra udvalgte afgangsbyer - Amsterdam t/r.
3 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker. Rejsen kan også laves med fly i stedet - mulighederne er mange. Kontakt os og få et tilbud på jeres studietur til Amsterdam!

Priserne er baseret på rejse i 2021-2022.

Hvad kan I opleve i Amsterdam?

Det er nemt at komme rundt i Amsterdam på jeres studietur. Rejser I med egen bus, er denne til rådighed under opholdet. Men prøv også Museum Boat, som afgår to gange i timen og lægger til ved alle betydningsfulde museer, og Canal Bus, som afsejler hver 45. minut og passerer de fleste kendte seværdigheder. I kan også vælge at leje cykler og gøre ligesom hollænderne, som elsker at cykle. Tag eksempelvis ud og besøg de mange loppemarkeder, der bugner af antikviteter, kunst, skulpturer, tegninger, smykker, tøj og meget andet spændende. Nedenfor kan I læse om nogle af Amsterdams mest populære seværdigheder:

 

Studietur til Amsterdam

Rijksmuseum

Hollands største statsstøttede museum med over 1 million kunstværker. Her findes bl.a. berømte malerier af Rembrandt og Vermeer.

Studietur til Amsterdam

Van Gogh Museum

Det smukke Van Gogh Museum rummer nogle af verdens mest berømte malerier såsom ”Solsikkerne” og de mange selvportrætter af mesteren selv.

Studietur til Amsterdam

Anne Franks Hus

Jeres studietur bør også inkludere en rundtur i Anne Franks Hus – huset, hvor den jødiske pige gemte sig for nazistisk forfølgelse under 2. verdenskrig.

Studietur til Amsterdam

Amsterdams kanaler

De utroligt mange kanaler i Amsterdam leder tankerne hen på Venedig. En Amsterdam-rejse er ikke komplet uden en kanalrundfart.

Studietur til Amsterdam

Vondelpark

Amsterdams populære park beliggende i den sydlige del af centrum. Parken har mere end 10 millioner besøgende om året.

Studietur til Amsterdam

ARTIS Zoo

I hjertet af Amsterdam finder I Hollands ældste zoo, som også rummer planetarium, botanisk have samt zoologisk museum.

Studietur til Amsterdam

Rembrandt-museet

Besøg den berømte malers tidligere bolig, der stadig står nøjagtigt, som det gjorde, da Rembrandt boede der i 1700-tallet.

Studietur til Amsterdam

Heineken Experience

Dyk ned i historien bag verdens største øleksportør i Heinekens tidligere hovedbryggeri i Amsterdam. Oplev fotos, videoklip, 3D shows, m.m.

Studietur til Amsterdam

NEMO videnskabsmuseum

Det største videnskabscenter/eksperimentarium i Holland. Hele 5 etager spækket med spændende læring indenfor teknologi og videnskab.

Fagprogram

  • Indvandrerproblematikken
  • Liberalisering af euforiserende stoffer
  • Hospitals- og sundhedsvæsenet
  • Foredrag omkring aktiv dødshjælp
  • Landbrug og andre følgevirksomheder
  • Besøg i vuggestuer, børnehaver og plejehjem
  • Besøg på værested for hjemløse, hjem for lettere udviklingshæmmede m.fl.

Vi har dansktalende guide i Amsterdam, som klarer stort set alle emner. Men vær i god tid!

 

Indkvartering på studietur til Amsterdam

 

Hans Brinker Hostel
Kerkstraat 136-138, 1017 GR Amsterdam
Tel.: +31 (0) 20 622 0687

Det mest eksklusive budget-hotel er et renoveret moderne ungdomshotel med plads til ca. 500 gæster. Ungdomshotellet har en god beliggenhed ved Leidsplein og Rembrandtplein, og der er gode offentlige transportmuligheder i nærheden. Værelserne er ikke så store, men har alle bad/toilet. Værelserne er fordelt på 3-8-sengsværelser samt dobbelt- og enkeltværelser. Til hotellet hører stor restaurant, bar og diskotek. Der er gratis wi-fi i baren og lobbyen. Mulighed for tilkøb af halv- og helpension. Basispris 8-sengsværelser. Tillæg for ophold i mindre type værelser. Sengelinned og håndklæder er inkl.

Lavsæson: November - februar / Højsæson: Marts - oktober

A&O Hostel
Hogehilweg 22, 1101 CD Amsterdam

Nyt vandrerhjem beliggende i udkanten af Amsterdam i gåafstand fra Amsterdam Arena. Nærmeste metrostation er Bullewijk kun 100 m. fra vandrerhjemmet. Herfra er der ca. 25 min. med offentlig transport til Dam Square. Vandrerhjemmet tilbyder 360 moderne værelser fordelt på 6-8-sengsværelser med køjesenge til eleverne og dobbelt- og enkeltværelser til lærerne. Alle værelser er med eget bad/toilet.
Basispris 6/8-sengsværelser. Tillæg for enkelt- og dobbeltværelser. Sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes. Håndklæder er dog inkluderet i enkelt- og dobbeltværelser.

Lavsæson: November - februar / Højsæson: Marts - oktober

Amstel Botel BV
Oosterdokskade 2-4, 1011 AE Amsterdam
Tel.: +31 (0) 20 626 4247

Et 3-stjernet moderne flydende hotel beliggende på nordsiden af floden lj lige overfor Centralstationen. Der er gratis færge mellem hotellet og Centralstationen, og om natten hvor færgen ikke sejler, er der gratis shuttlebus. Dette farverige og vitale havneområde byder også på værksteder og kunstneres atelier, moderne cafeer, restauranter og udstillinger.

Amstel Botel er det eneste flydende hotel i Amsterdam. Skibet har 175 kahytter indrettet som værelser med bad/toilet, TV, telefon, radio og safetybox. Amstel Botel har morgenmadsrestaurant, bar m/tv, billardbord og internetforbindelse. Basispris 3-sengsværelser. Tillæg for mindre type værelser + ophold fredag og lørdag nat. Sengelinned og håndklæder er inkl.

Lavsæson: November - marts / Højsæson: April - oktober

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!