Tag på studietur til Paris - byernes by
Priser fra kr. 2.180,- pr. person

“Bienvenue à Paris!” Eller “Velkommen til Paris” – tag på studietur til Paris, én af verdens mest populære storbyer med en uendelig række af seværdigheder, parker og pladser, der gør byen til en ideel destination for en spændende og kulturel studietur.

Byen er imponerende og charmerende, og så er der aldrig langt til den næste café. Man bliver simpelthen aldrig færdig med Paris – her er atmosfære! Når dagslysets sidste stråler forsvinder, starter Paris’ natteliv med billige spisesteder, operaer og varieteer.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Paris?

En studietur til Paris byder på gode muligheder for et spændende program.

Studietur til Paris

Notre Dame

Berømt gotisk katedral beliggende på øen Île de la Cité. Katedralen er mere end 800 år gammel og tog næsten 200 år at bygge.

Studietur til Paris

Louvre-museet

Et mægtigt museum, som bl.a. rummer den berømte Mona Lisa. Bygningskomplekset har tidligere fungeret som både borg og kongebolig.

Studietur til Paris

Eiffeltårnet

Paris’ vartegn og et verdenskendt symbol for Frankrig. På jeres studietur må I ikke gå glip af den fantastiske udsigt fra toppen.

Studietur til Paris

Operaen

Den gamle Opéra National de Paris har en monumental facade, og indenfor møder du en fantastisk overdådighed af guld og udskæringer.

Studietur til Paris

Sacré Coeur

Denne kirke er en af Paris' mest betagende bygninger kendetegnet ved sin enorme kuppel og verdens største mosaikker.

Studietur til Paris

Sejltur på Seinen

Jeres studietur bør også byde på en sejltur på Seinen, hvor I kan opleve Paris' største seværdigheder fra vandsiden.

Studietur til Paris

Triumfbuen

Triumfbuen var Napoleons hædersgave til sine soldater, men han nåede dog aldrig selv at se det flotte bygningsværk færdig.

Studietur til Paris

Montmartre

Charmerende kvarter, som stadig minder om sine gamle dage som enklave for nogle af verdens største kunstnere.

Udflugter

  • Versailles slottet - Det største og mest berømte slot i Frankrig. En seværdighed, som hvert år bliver besøgt af flere tusinde mennesker.
  • Monets Have - Monet er berømt for andet end hans malerier; nemlig hans have i Giverny. Haven domineres hver måned af en bestemt farve.
  • Disneyland Paris - Disneyland Resort Paris er et område med to store forlystelsesparker; Disneyland Paris samt Walt Disney Studios Park samt mange hoteller, indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter. Område ligger 32 km. øst for Paris.

Indkvartering på studietur til Paris

 

Studietur til Paris

IBIS Budget Hotels 

IBIS Budget-kæden har mange hoteller i Paris og omegn. Fælles for dem alle er, at de er 3-stjernede, værelserne har alle TV samt bad/toilet, og der er plads til 3 personer (køjeseng med dobbeltseng forneden) på hvert værelse, der serveres kun morgenmad, og receptionen har åbent i forbindelse med check-in og check-ud. Enkel indkvartering til en god pris. Vi benytter fortrinsvis hotellerne, der ligger i nærheden af en metro, så det er nemt at komme ind til centrum af Paris. Depositum betales ved ankomsten (€ 15,- pr. elev). Vores basispriser er baseret på IBIS Budget Hotel Montmartre, som ligger ved metrostationen Porte de St-Ouen, kun 20 min. til centrum. Indkvartering i 3-sengsværelser. Tillæg for dobbelt- og enkeltværelse.

Studietur til Paris

Generator Hostel
9-11 Place du Colonel Fabien, Paris 75010, Tel.: +33 (0) 170 98 84 00

Designhostel beliggende nær Gare de l’Est, lige overfor Oscar Niemeyes ikoniske bygning, der husede det franske kommunistpartis hovedkvarter. Nærmeste metro: Colonel Fabien. Hostellet tilbyder døgnåben reception, morgenmadsrestaurant, bar, cafe, tagterrasse, bagageopbevaring og gratis wi-fi.

Flersengsværelser fordelt på 2-, 4-, 6- og 8-sengsværelser. Værelserne er med køjesenge og delvis med eget bad/toilet. Sengelinned er inkl., men håndklæder skal medbringes. Basispris 8-sengsværelser med fælles bad/toilet. Tillæg for ophold i mindre type værelser samt for værelser med eget bad/toilet.

Studietur til Paris

Auberge de Jeunesse Paris - Le d'Artagnan
80 rue de Vitruve, Paris 75020, Tel.: +33 (0) 140 32 3456

Et virkelig godt vandrerhjem for det publikum, der holder af samværet med masser af ungdom fra alle dele af verden. Beliggende nær Place de Nation med plads til 440 gæster. Self-service-restaurant, bar, disko, teatersal samt mødelokaler. Opholdslokaler med TV/video, rum til opbevaring af bagage på ankomst- og afrejsedagen og gratis Wi-Fi. Metro: Porte de Bagnolet. Lederkort/sengetøj inkl. i prisen. Håndklæder medbringes. Ophold kun m/halvpension i højsæsonen (dvs. overnatning m/morgenmad og 1 x picnic box eller tillæg for aftensmad i stedet for picnic box). Mulighed for køb af halv- eller helpension i lavsæsonen – mod tillæg. Basispris 5- og 9-sengsværelser m/bad/toilet eller 3- og 4-sengsværelser u/bad/toilet (bad/toilet på gangene). Tillæg for dobbelt/enkeltværelser m/bad/toilet/TV.

Prisliste

PARISBUS FOR JER SELV (6 dage/3 nætter)FLY (5 dage/4 nætter)
Deltagere78564826Ekstra nat
Lavsæson
IBIS Budget Hotel2.1802.3402.4953.8352.735300
Generator Hostel2.3752.5402.7104.0702.960360
Le d'Artagnan *)2.3402.4852.6453.9402.975360
Højsæson
IBIS Budget Hotel2.3852.5452.7104.0503.370365
Generator Hostel2.5852.7602.9304.3103.595425
Le d'Artagnan *)2.5652.7102.8704.1652.975360

*) Le d'Artagnan inkl. halvpension

Prisen inkluderer (bus for jer selv):

Busrejse hjemsted – Paris t/r. Tillæg for evt. færge- og broafgifter. Natkørsel begge veje
Bus til rådighed i 8 sammenhængende timer dagligt (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
3 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen inkluderer (fly):

Flyrejse Danmark– Paris t/r inkl. skat og lufthavnsafgifter
1 stk. bagage + håndbagage
4 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen er baseret på rejse i 2023-2024. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker. Flypriserne er vejledende og afhængig af pladssituationen og gruppens størrelse. Jo før man bestiller – jo billigere bliver prisen!

Det siger vores kunder

Det har været helt fantastisk med så meget hjælp under planlægningen. Det var utrolig dejligt, at der var reserveret plads til os og at vi havde billetter og adgangskort til det hele. Vi sprang ganske enkelt køen over alle steder. Kan varmt anbefales til andre grupper. Stor ros til Euro Tourist.
– Nr. Uttrup Skole

Vi har brugt Euro Tourist i mange år. I år gik vores tur med 30 unge til Paris. Vi er rigtig glade for den service, vi får både i planlægningen og afholdelse af turen.
– Ærø Ungdomsskole

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!