Modtag tilbud på grupperejse (voksengruppe)

Ønsker I at få tilsendt et gratis tilbud på en grupperejse? Udfyld jeres oplysninger nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt. I er også altid velkomne til at ringe til os på tlf. 98 12 70 22 alle hverdage fra kl. 08:00 – 14:00.

  Rejsemål:

  Afrejsedato:

  Hjemrejsedato:

  Kan evt. rejse:

  Antal personer:

  Ønsket transportform:

  FlyBusBåd

  Hotelstandard:

  Evt. specifik hotelnavn:

  Der ønskes ophold i antal:

  Enkeltværelser

  Dobbeltværelser

  3-sengs værelser

  4-sengs værelser

  Budget pr. person:

  Ønsker/bemærkninger:

  Send uforpligtende tilbud til

  Gruppens navn:

  Att:

  Adresse:

  Postnr.:

  By:

  Din e-mail:

  Telefonnr.:

  Hvordan hørte du om os?

  Ønsker du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev? (maks. 10 nyhedsmails pr. år)*

  JaNej

  Når du har indtastet dine oplysninger og trykket send, accepterer du samtidig vores Privatlivspolitik, som du kan læse her.

  *Betingelser for tilmelding til nyhedsbrev
  Hvis du har afkrydset i ”Ja”, siger du ja til at modtage en mail fra os max. 10 gange om året. Vi opbevarer dine personoplysninger, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os samt vores databehandler. Vi behandler dine oplysninger iht. vores Privatlivspolitik, som du kan finde her. Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand, men vores leverandør af webløsninger til hjemmeside, Inzite Media ApS, har adgang til oplysningerne via systemerne i deres virke som databehandler for Euro Tourist. Dine oplysninger overføres hverken til lande indenfor eller udenfor EU og EØS.

  Afmelding af nyhedsbrev
  Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du altid afmelde nyhedsbrev igen ved at klikke på ”Afmeld Nyhedsbrev” i det tilsendte nyhedsbrev. Og du kan altid sende en mail til info@eurotourist.dk, så afmelder vi dig.