Tag på firmarejse til London
Priser fra kr. 2.640,- pr. person

På en firmarejse til London kan I styrke jeres sammenhold, få nye idéer og inspiration, belønne medarbejderne og udvide jeres horisont. Der er mange fordele ved at tage på en firmarejse. Vi kan hjælpe uanset om I ønsker at tage på personaletur, erhvervsrejse, konferencerejse, inspirationstur, messerejse eller teambuildingtur.

Udover de klassiske historiske og kulturelle seværdigheder i London, kan vi også hjælpe med de mere skræddersyede og unikke oplevelser på jeres firmarejse. Vi kan både hjælpe med aktiviteter af faglig og social karakter, fx musicalbilletter, museumsbesøg, transportkort og leje af mødelokale.

Har I spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

4 dage / 3 nætter fra kr. 2.640,- pr. person
Prisen inkluderer:

Flyrejse København* - London t/r
3 overnatninger i delt dobbeltværelse på 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden og obligatorisk EU-ansvarsforsikring

*Fraprisen er baseret på flyrejse fra København, men det er også muligt at flyve fra både Billund og Aalborg.
Prisen afhænger af den ønskede rejseperiode, pladssituationen samt gruppens størrelse. Prisen er baseret på rejse i lavsæson. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker - det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

Hvad kan I opleve på jeres firmarejse til London?

London er en kolossal metropol, der har utrolig meget at byde på. Byen byder på et utal af seværdigheder og museer, heriblandt British Museum, Tower of London, National Galley samt Westminster Abbey. Røde dobbeltdækkerbusser, sorte London-taxaer, Big BenTower Bridge og alle verdens forskellige kulturer samlet på ét sted. I London får I en firmarejse med oplevelser på stribe.

Udover transport og indkvartering kan vi også være behjælpelige med diverse aktiviteter i London. Vi hjælper gerne med et komplet besøgsprogram eller forslag til besøgsmuligheder. Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • Musicalbilletter
 • Transportkort
 • Museumsbesøg
 • Indgang til Tower of London
 • Leje af mødelokale
 • Lufthavnstransport
 • Billetter til London Eye
 • Byrundtur med guide
 • Billetter til sightseeing bus
 • Sejltur på Themsen
 • Afternoon Tea
 • Middagsreservationer
 • Fodboldbilletter
Firmarejse til London

Indkvarteringsforslag

 

Royal National Hotel
38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG

Stort 3-stjernet hotel beliggende centralt i London i gåafstand fra bl.a. Covent Garden, Oxford Street og The British Museum. Fra hotellet er der blot få meter til Russell Square undergrundsstation.

Hotellet har døgnåben reception, lounge, elevator, restaurant, kaffebar, kiosk, mødelokaler og gratis Wi-Fi. Værelserne har bad/toilet, kaffe-/te-faciliteter, TV og telefon.

Det siger vores kunder...

“I forbindelse med klubrejse til Provence henvendte vi os til 6 forskellige rejsebureauer, men Euro Tourist var dem der var mest imødekommende. Vi fremsatte selv nogle ønsker, og så blev vi præsenteret for et færdigt program, som alle var meget tilfreds med, rejsebureauet sørgede for alt og stillede en erfaren rejseleder til rådighed under hele turen. Jeg kan varmt anbefale Euro Tourist til jeres næste rejse.”
– Formand Paul Holm, Aalborghus Y’s Men’s Club

.

"Meget god hjælp forud for rejsen, dejligt med hurtig kendskab til vore forventninger og god betjening ved ændringer før afgang"
Lindholm Sogn

"Vi er kommet hjem fra en alletiders personaletur til Krakow. Alt gik bare som det skulle. Tak for godt samarbejde."
- VUC Hvidovre Amager

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres firmarejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres firmarejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!