Tag på firmarejse til Amsterdam
Priser fra kr. 1.860,- pr. person

Styrk jeres sammenhold, få nye idéer og inspiration, beløn medarbejderne og udvid jeres horisont på en firmarejse til Amsterdam. Der er mange fordele ved at tage på en firmarejse. Vi kan hjælpe uanset om I ønsker at tage på personaletur, erhvervsrejse, konferencerejse, inspirationstur, messerejse eller teambuildingtur.

Udover de klassiske historiske og kulturelle seværdigheder i Amsterdam, kan vi også hjælpe med de mere skræddersyede og unikke oplevelser på jeres firmarejse. Vi kan både hjælpe med aktiviteter af faglig og social karakter, fx virksomhedsbesøg, institutionsbesøg, leje af mødelokaler og middagsreservationer.

Har I spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Busrejse

4 dage / 3 nætter fra kr. 1.860,- pr. person
Prisen inkluderer:

Busrejse hjemby – Amsterdam t/r (tillæg for evt. færge- og broafgifter)
Bus og chauffør til rådighed under opholdet (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
3 overnatninger i delt dobbeltværelse på 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden og obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Flyrejse

4 dage / 3 nætter fra kr. 2.550,- pr. person
Prisen inkluderer:

Flyrejse København* – Amsterdam t/r inkl. bagage
3 overnatninger i delt dobbeltværelse på 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden og obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

*Fraprisen er baseret på flyrejse fra København, men det er også muligt at flyve fra både Billund og Aalborg.
Prisen afhænger af den ønskede rejseperiode, pladssituationen samt gruppens størrelse. Prisen er baseret på rejse i lavsæson. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker - det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

Hvad kan I opleve på jeres firmarejse til Amsterdam?

I Amsterdam finder I museer i verdensklasse! Her kan nævnes bl.a. Rijkmuseum, Van Gogh-museet, Anne Franks hus og Rembrandt-museet. Amsterdam er kendt for sine hyggelige kanaler, som fx kan opleves på en kanalrundfart. En stor oplevelse er det også at besøge Heineken Experience, som er Heinekens originale bryggeri, hvor øllen først blev brygget.

Udover transport og indkvartering kan vi også være behjælpelige med diverse aktiviteter i Amsterdam. Vi hjælper gerne med et komplet besøgsprogram eller forslag til besøgsmuligheder. Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • Virksomhedsbesøg
 • Institutionsbesøg
 • Bryggeribesøg
 • Middagsreservationer
 • Museumsbesøg
 • Byrundtur med dansktalende guide
 • Kanalrundfart
 • Lufthavnstransport
 • Leje af mødelokaler
 • Transportkort til offentlig transport
 • Besøg på diamantsliberi
 • Guidet rundtur på Johan Cruijff Arena
 • Besøg i Keukenhof blomsterpark
 • Cykelture
Firmarejse til Amsterdam
Firmarejse til Amsterdam

Indkvarteringsforslag

 

Amstel Botel
Oosterdokskade 2-4, 1011 AE Amsterdam

3-stjernet moderne flydende hotel beliggende på nordsiden af floden lj lige overfor Centralstationen. Der er gratis færge mellem hotellet og Centralstationen, og om natten hvor færgen ikke sejler, er der gratis shuttlebus. Dette farverige og vitale havneområde byder på gallerier, moderne cafeer, restauranter og udstillinger.

Amstel Botel er det eneste flydende hotel i Amsterdam. Skibet har 175 kahytter indrettet som værelser med bad/toilet, TV, sikkerhedsboks og skrivebord. Hotellet har desuden døgnåben reception, bar og gratis Wi-Fi.

Det siger vores kunder...

“I forbindelse med klubrejse til Provence henvendte vi os til 6 forskellige rejsebureauer, men Euro Tourist var dem der var mest imødekommende. Vi fremsatte selv nogle ønsker, og så blev vi præsenteret for et færdigt program, som alle var meget tilfreds med, rejsebureauet sørgede for alt og stillede en erfaren rejseleder til rådighed under hele turen. Jeg kan varmt anbefale Euro Tourist til jeres næste rejse.”
– Formand Paul Holm, Aalborghus Y’s Men’s Club

.

"Meget god hjælp forud for rejsen, dejligt med hurtig kendskab til vore forventninger og god betjening ved ændringer før afgang"
Lindholm Sogn

"Vi er kommet hjem fra en alletiders personaletur til Krakow. Alt gik bare som det skulle. Tak for godt samarbejde."
- VUC Hvidovre Amager

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres firmarejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres firmarejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!