Tag på firmarejse til Prag
Priser fra kr. 1.915,- pr. person

Styrk jeres sammenhold, få nye idéer og inspiration, beløn medarbejderne og udvid jeres horisont. Der er mange fordele ved at tage på en firmarejse til Prag. Vi kan hjælpe uanset om I ønsker at tage på personaletur, erhvervsrejse, konferencerejse, inspirationstur, messerejse eller teambuildingtur.

Udover de klassiske historiske og kulturelle seværdigheder i Prag, kan vi også hjælpe med de mere skræddersyede og unikke oplevelser på jeres firmarejse. Vi kan både hjælpe med aktiviteter af faglig og social karakter, fx virksomhedsbesøg, institutionsbesøg, leje af mødelokaler og middagsreservationer.

Har I spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

4 dage / 3 nætter fra kr. 1.915,- pr. person
Prisen inkluderer:

Flyrejse København* - Prag t/r
3 overnatninger i delt dobbeltværelse på 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden og obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

*Fraprisen er baseret på direkte flyrejse fra København, men det er også muligt at flyve direkte fra Billund eller fra Aalborg med mellemlandinger.
Prisen afhænger af den ønskede rejseperiode, pladssituationen samt gruppens størrelse. Prisen er baseret på rejse i lavsæson.
Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker - det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

Hvad kan I opleve på jeres firmarejse til Prag?

Prag byder på en masse historie, hvor I for eksempel kan besøge Skt. Vitus domkirke, Prags borg eller gå en tur over den 500 meter lange Karlsbro, der krydser floden Moldau. I centrum af byen kan I også opleve det gamle rådhus med det astronomiske ur og det historiske torv, Staromestské Námestí. Ca. 1 times kørsel fra Prag ligger Theresienstadt, som er en koncentrationslejr fra 2. verdenskrig.

Udover transport og indkvartering kan vi også være behjælpelige med diverse aktiviteter i Prag. Vi hjælper gerne med et komplet besøgsprogram eller forslag til besøgsmuligheder. Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • Virksomhedsbesøg, fx på Skoda-fabrik
 • Udflugt til Theresienstadt
 • Bryggeribesøg
 • Byrundtur med dansktalende guide
 • Besøg på krystal- og glasværk
 • Middagsreservationer
 • Institutionsbesøg, fx på hospital, ældrehjem eller børnehave
 • Sejltur på Moldau
 • Adventure-dag med kajaksejlads, klatring og cykling
 • Leje af mødelokaler
 • Lufthavnstransport
 • Teaterbilletter
 • Museumsbesøg
 • Udflugt til Karlstejn Slot

Se et eksempel på dagsprogram i Prag her.

Firmarejse til Prag
Firmarejse til Prag

Indkvarteringsforslag

 

Hotel Adeba
Pernerova 16, 186 00 Prag

3-stjernet hotel beliggende i Karlín-kvarteret med 2 metrostop til Prag centrum (ca. 2,5 km). Hotellet har døgnåben reception, mødelokale, bar og gratis Wi-Fi. Hotellet har 113 værelser, som alle har privat bad/toilet, TV og minibar.

Det siger vores kunder...

“I forbindelse med klubrejse til Provence henvendte vi os til 6 forskellige rejsebureauer, men Euro Tourist var dem der var mest imødekommende. Vi fremsatte selv nogle ønsker, og så blev vi præsenteret for et færdigt program, som alle var meget tilfreds med, rejsebureauet sørgede for alt og stillede en erfaren rejseleder til rådighed under hele turen. Jeg kan varmt anbefale Euro Tourist til jeres næste rejse.”
– Formand Paul Holm, Aalborghus Y’s Men’s Club

.

"Meget god hjælp forud for rejsen, dejligt med hurtig kendskab til vore forventninger og god betjening ved ændringer før afgang"
Lindholm Sogn

"Vi er kommet hjem fra en alletiders personaletur til Krakow. Alt gik bare som det skulle. Tak for godt samarbejde."
- VUC Hvidovre Amager

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres firmarejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres firmarejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!