Tag på firmarejse til Krakow
Priser fra kr. 2.170,- pr. person

Styrk jeres sammenhold, få nye idéer og inspiration, beløn medarbejderne og udvid jeres horisont på en firmarejse til Krakow. Der er mange fordele ved at tage på en firmarejse. Vi kan hjælpe uanset om I ønsker at tage på personaletur, erhvervsrejse, konferencerejse, inspirationstur, messerejse eller teambuildingtur.

Udover de klassiske historiske og kulturelle seværdigheder i Krakow, kan vi også hjælpe med de mere skræddersyede og unikke oplevelser på jeres firmarejse. Vi kan både hjælpe med aktiviteter af faglig og social karakter, fx byrundtur, virksomhedsbesøg, leje af mødelokaler og middagsreservationer.

Har I spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

4 dage / 3 nætter fra kr. 2.170,- pr. person
Prisen inkluderer:

Flyrejse København* - Krakow t/r
3 overnatninger i delt dobbeltværelse på 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden og obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

*Fraprisen er baseret på direkte flyrejse fra København, men det er også muligt at flyve fra både Billund og Aalborg. 
Prisen afhænger af den ønskede rejseperiode, pladssituationen samt gruppens størrelse. Prisen er baseret på rejse i lavsæson.
Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud, som er tilpasset netop jeres gruppes ønsker - det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

Hvad kan I opleve på jeres firmarejse til Krakow?

Krakow var en af de få polske byer, der slap gennem 2. verdenskrig uden nævneværdige ødelæggelser. I dag står Krakow som et stort levende museum med helt enestående bygningsværker, heriblandt markedspladsen og -hallen Rynek GlownyMariakirken samt Wavel-slottet. Af historiske seværdigheder kan det bl.a. anbefales at besøge den jødiske bydel KazimierzOskar Schindlers fabrik og Det polske luftfartsmuseum. Ca. 60 km. vest for Krakow ligger den berygtede koncentrationslejr Auschwitz, som både er en barsk og tankevækkende oplevelse.

Vi kan være behjælpelige med alverdens forskellige aktiviteter på jeres firmarejse til Krakow. Vi hjælper gerne med et komplet besøgsprogram eller forslag til besøgsmuligheder. Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • Byrundtur til fods eller i el-biler
 • Leje af mødelokaler
 • Middagsreservationer
 • Lufthavnstransport
 • Virksomhedsbesøg
 • Udflugt til Auschwitz-koncentrationslejren
 • Udflugt til saltminen i Wieliczka
 • Rundtur på Oskar Schindlers fabrik
 • Institutionsbesøg
 • Besøg på chokoladeværksted
 • Museumsbesøg
 • Mountainbike i Tatra-bjergene
 • River rafting
Firmarejse til Krakow
Firmarejse til Krakow

Indkvarteringsforslag

 

Hotel Kazimierz
Miodowa 16, 31-055 Krakow

3-stjernet hotel beliggende i en historisk bygning i hjertet af bydelen Kazimierz, det tidligere jødiske distrikt. Fra hotellet er der kun ca. 5 minutters gang til den gamle bydel og Wawel-slottet.

Hotellet har døgnåben reception, gratis Wi-Fi, bagageopbevaring, restaurant og mødelokale. Der er i alt 35 værelser, som alle har bad/toilet, aircondition, TV og telefon.

Det siger vores kunder...

“I forbindelse med klubrejse til Provence henvendte vi os til 6 forskellige rejsebureauer, men Euro Tourist var dem der var mest imødekommende. Vi fremsatte selv nogle ønsker, og så blev vi præsenteret for et færdigt program, som alle var meget tilfreds med, rejsebureauet sørgede for alt og stillede en erfaren rejseleder til rådighed under hele turen. Jeg kan varmt anbefale Euro Tourist til jeres næste rejse.”
– Formand Paul Holm, Aalborghus Y’s Men’s Club

.

"Meget god hjælp forud for rejsen, dejligt med hurtig kendskab til vore forventninger og god betjening ved ændringer før afgang"
Lindholm Sogn

"Vi er kommet hjem fra en alletiders personaletur til Krakow. Alt gik bare som det skulle. Tak for godt samarbejde."
- VUC Hvidovre Amager

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres firmarejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres firmarejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!