Nordsø-Festival

Indkvartering i Blokhus

Alle deltagere på Nordsø-Festivalen bor på Blokhus Feriecenter i en af vestkystens kendte feriebyer Blokhus.

Blokhus var oprindelig en gammel fiskerby, men er med tiden blevet et populært turistmål for hele familien. I byen finder man gamle bindingsværkshuse, hyggelige restauranter og mange butikker.

Blokhus Feriecenter ligger midt i byen med gåafstand til Torv, restauranter og forretninger. På den anden side af feriecentret ligger Nordeuropas bedste badestrand som strækker sig fra Rødhus i syd til Løkken i nord. Fra mange af feriecentrets lejligheder har man en skøn udsigt over klitterne og havet.

Har man fået nok af sand og vand er der skov i form af et afvekslende plantageområde i gåafstand fra Blokhus Feriecenter.

Torvet i Blokhus ligger omkranset af caféer, restauranter og sommerbutikker og danner med den overdækkede scene en perfekt ramme for koncerter.

Blokhus Feriecenter har et 1000 m2 stort subtropisk badeland, hvor man kan boltre sig i bølgerne, uanset hvad vejrgudene byder på. Mærk suset på den store 40 meter lange vandrutsjebane, tag nogle baner i motionsbassinet eller slap af i spa-poolen, saunaen, solariet eller i poolbaren.

Af øvrige faciliteter på feriecentret kan nævnes: Bordtennis inde og ude, billard og pool-billard, dart og spilleautomater, legerum, bowling, kroket, boccia og trampolin ude og meget mere. Alle lejligheder på Blokhus Fericenter er privatejede og derfor med individuel indretning, fuldt udstyret køkken, bad og toilet.

Kun 5 km. fra feriecentret finder man Fårup Aquapark og Sommerland, som har været kåret til verdens 3. bedste familiepark.

Under Nordsø-Festivalen vil Festivalkontoret på Blokhus Feriecenter være bemandet døgnet rundt.
Mere om Blokhus Feriecenter her

 

 

H0001A13-1 H0001L60-1