Program for Nordsø-Festivalen 2021

1. dag – Lørdag 19.06.21

ANKOMST- OG STARTDAG. Deltagerne indkvarteres på Blokhus Feriecenter i ferielejligheder med 4 eller 6 personer i hver lejlighed.

Under opholdet spises middagene (oftest som varmt måltid midt på dagen) sammen med de øvrige deltagere. Til morgenmad, madpakke og aftensmad vil der være indkøbt pålæg, brød, te, kaffe, mælk og juice til lejlighederne. Frisk morgenbrød leveres hver morgen, ligesom det vil være muligt at få suppleret op af basisvarer ved behov. I løbet af dagen arrangeres koncerter på Torvet i Blokhus for de deltagere som ønsker det. Middag spises på restaurant i Blokhus.

2. dag – Søndag 20.06.21

KONKURRENCEDAG. Dette er dagen for Program og Prima-vista konkurrencerne. Spillerækkefølgen afgøres ved lodtrækning. Det er helt frivilligt at deltage i konkurrencerne.

Eftermiddagen vil være til fri disposition. Der kan arrangeres march og/eller koncert i Blokhus eller Løkken. Action House i Løkken, hvor der vil være fælles middag denne dag er også udover maden et besøg værd. Her tilbydes en lang række indendørs aktiviteter bl.a. gokart, bowling, lasergame, spillemaskiner, legeland og escape room. Eller dagen kan bruges på de skønne strande ved Blokhus og Løkken.

3. dag – Mandag 21.06.21

FÅRUP-DAG. Dette er dagen hvor alle deltagere besøger Fårup Sommerland. Her findes udover de “tørre” aktiviteter også Danmarks største Aquapark med vilde vandrutsjebaner, bølgebassin og mange andre aktiviteter for vandhunde – alle aktiviteter er til fri afbenyttelse.

Middag spises i Fårup Sommerland og der returneres til Blokhus Feriecenter kl. 17.00. Om aftenen vil der være mulighed for at deltage i stafetspilning på Torvet i Blokhus.

4. dag – Tirsdag 22.06.21

AALBORGDAGEN. Dagen er afsat til musikalsk invasion i Aalborg. Deltagere der ønsker at marchere, vil blive tildelt bestemte startsteder og -tider. Alle deltagere samles ved Aalborgs gamle rådhus hvor en repræsentant for Aalborg by vil holde en kort velkomsttale.

Middag spises i Aalborg midt på dagen, og derefter er der mulighed for besøg i Aalborg Zoo, museumsbesøg, shopping m.m.

Om aftenen vil der være afskedsarrangement på Torvet i Blokhus med præmieoverrækkelse og underholdning.

5. dag – Onsdag 23.06.21

AFREJSEDAG. Der checkes ud af lejlighederne senest kl. 10.00 og det er tid for hjemtur.

SAM_0845IMG_6751FaarupSommerland_BolgebassinNF allround prisen