2-dages bustur til Tivolirevyen
København Godt centralt beliggende hotel • Afrejse d. 8. juni 2024

Publikumssuccesen fra 2023 er tilbage. Mere end 45.000 skrålede af grin, da Tivolirevyen sidst indtog Glassalen.
Lisbet Dahl har igen samlet et forrygende revyhold, der tæller kapelmester James Price, som adskillige gange er blevet tildelt prisen som årets revykomponist. Thomas Eje, der gør comeback på den danske revyscene og en overdådig buket af talentfulde entertainere.

Tilmeld dig vores bustur til Tivolirevyen 2024 ved at ringe på tlf. 98 11 34 00, skriv en mail på info@eurotourist.dk eller klik på knappen nedenfor.

VÆRELSER OG BILLETTER ER PÅ FORESPØRGSEL!

 

Tivolirevyen 2024

Pris pr. person i dobbeltværelse:
Kr. 2.695,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 400,-

Rabat for Club Nord medlemmer kr. 200,-

 

Afrejsedato: Lørdag den 8. juni 2024
Hjemkomst:
Søndag den 9. juni 2024

Opsamlingssteder: Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Haverslev, Hobro, Randers og Århus (forhør om evt. andre opsamlingssteder)

Prisen inkluderer:

4-stjernet bus Nordjylland – København t/r
Kaffe og rundstykker i bussen på udrejse
Frokostsandwich i bussen på udrejse
1 overnatning på Wake Up Copenhagen Bernstorffsgade
1 x morgenmad
Entré til Tivoli
Billet kategori A til Tivolirevyen
Middag 2-retter inkl. 1 øl, vand eller 1 gals vin på Restaurant Påfuglen i Tivoli
Entré til Home of Carlsberg inkl. 0,4 l. øl, vand eller sodavand

Program

Dag 1: Lørdag den 8. juni

Bussen starter i Frederikshavn og kører via Hjørring, Brønderslev, Aalborg og Haverslev, Hobro, Randers og Aarhus mod København.

Vi ankommer til vores hotel som ligger tæt på Tivoli først på eftermiddagen. Efter indlogering bliver der lidt tid på egen hånd.

Ved kl. 16.30-tiden går vi samlet til Tivoli (ca. 650 m).
Revyen starter kl. 17 og varer ca. 2 timer. Efter revyen er der aftensmad i Tivolis restaurant Påfuglen og herefter har du rig mulighed for at nyde den gamle og smukke forlystelsespark. Entrebilletten til Tivoli er selvfølgelig inkl. i prisen, og du bestemmer selv, hvornår du tager tilbage til hotellet.

Dag 2: Søndag den 9. juni

Efter morgenmaden er det tid at vende næsen hjemad, men inden vi forlader hovedstaden, besøger vi det helt nye besøgscenter ”Home of Carlsberg”. En oplevelse og attraktion i hjertet af det oprindelige bryggeri i København. Vi kommer tilbage til, der hvor hele startede i 1847. Oplev en inspirerende, interaktiv udstilling, der fortæller historien om Carlsberg. I bryggergården kan du nyde en øl eller vand. Eller måske besøge den smukke Skulpturhave. Du kan også besøge stalden og sige goddag til de flotte bryggerheste. I entrebilletten er incl. 0,40 cl. Carlsberg øl eller sodavand/vand.

Efter denne spændende oplevelse kører vi hjemad mod Nordjylland, hvortil vi ankommer først på aftenen.

Langtidsferie Spanien
Cirkusrevyen 2020

Anmeldelser fra tidligere rejsende

"Tak for en veltilrettelagt 2-dages bustur til København d. 1. og 2. oktober 2021. Alt fungerede. Dejlig bus, venlig og hjælpsom chauffør, god forplejning på turen. God indkvartering på Glostrup Park Hotel. Busrundtur i København. Turens højdepunkt ikke at forglemme: spisning i restaurant Postgården og derefter Cirkusrevyen. Dagen derpå besøg på Kronborg, hvor der var mulighed for at se en udstilling af Jim Lyngvad. På alle måder en fin tur. Tak."
-
Birgit og Erik, bustur til Cirkusrevyen, oktober 2021

“Det var en rigtig dejlig tur til København 15.-16. maj. En oplevelse på bakken. Ligeså Kronborg om søndagen. Her var det let at komme til at læse/sætte sig ind i historien, da der ikke var overfyldt med mennesker. Vi blev transporteret i en god bus med hjælpsomme chauffører. Spurgte man om hjælp hos chaufføren, var han altid parat til at give en hjælpende hånd. Altså ros til Euro Tourist og Jørns busser.”
-
Margit, bustur til Cirkusrevyen, maj 2021

Tag med på en temarejse og oplev spændende rejsemål med danske rejseledere. Rejsernes tema varierer og kan f.eks. være musik, underholdning, kultur, natur, gastronomi, m.m. De danske rejseledere har indgående kendskab og interesse for rejsemålet og sørger for, at rejseprogrammet bliver spændende og veltilrettelagt, så du kommer hjem med nye oplevelser og ny viden i rygsækken.