Tag på studietur til København
 4 dage/3 nætter fra kr. 1.785,- pr. person

På en studietur til København oplever vores helt egen skønne hovedstad, som lægger op til et spændende fagprogram, hvad end I interesserer jer for gastronomi, dansk design, samfund og kultur eller Danmarkshistorie.

I København kan I bl.a. besøge Amalienborg, Den lille havfrue, Nyhavn, Børsen, Christianshavn og Christiania - for blot at nævne nogle af byens højdepunkter...

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på en studietur til København?

Nyhavn – Københavns tidligere handelshavn, hvor skibe fra hele verden sejlede ind. Nyhavn er et af Københavns varemærker med de fine gamle huse og et summende restaurant- og caféliv.
Tivoli – Tivoli er et overflødighedshorn af oplevelser, fra vilde forlystelser til gode middage og store koncerter.
Rosenborg Slot Dette slot huser nogle af Danmarks største kulturskatte. Slottet blev bygget 1606-34 af Christian IV som lystslot. I kælderen findes danske kronjuveler og kongekroner.
Frederiksberg Slot Beliggende på toppen af bakken med udsigt over smukke Frederiksberg Have i københavnerbydelen Frederiksberg.
Vor Frelsers Kirke Lige siden tårnets indvielse i 1752 har det været yderst populært at gå de 400 trin op til toppen, hvor Frelsermanden på sin globus skuer sejrssikkert udover Dronningens København.
Christiansborg – Christiansborg Slot beliggende på den lille ø, Slotsholmen, er delt I to. Den ene del af slottet bliver brugt af Dronningen til gallamiddage, og er til daglig åbent for interesserede besøgende. Den anden del af slottet rummer Folketinget, Højesteret og Statsministeriet.
Torvehallerne – Der er masser af delikatesser, grøntsager, friske fisk, økologiske varer, italienske specialiteter og meget mere at vælge imellem hos Torvehallerne.
Rundetårn – Christian IV og Tycho Brahes Rundetårn er Europas ældste fungerende observatorium.
København Zoo – I ZOO kan I møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter.
Nationalmuseet – Her kan I følge hele Danmarks historie fra istidens rensdyrjægere, over vikingetiden, kristendommens indførelse og enevælden til nutidens samfund.
Cisternerne – Det tidligere vandreservoir under Søndermarken over for Frederiksberg Slot er i dag et enestående udstillingssted i København.
Amalienborg – På museet kan du snuse til kongehusets historie, og fra den smukke slotsplads kan du hver dag se Livgardens vagtskifte hver dag kl. 12.00.

4 dage/3 nætter:
Fra kr. 1.785,- pr. person

5 dage/4 nætter:
Fra kr. 2.200,- pr. person

Prisen inkluderer:

Privat bustransport skolen - København t/r via Storebælt
Bus og chauffør til rådighed for udflugter i København og omegn
3-4 overnatninger i flersengsværelser inkl. morgenmad og sengelinned på A&O Hostel Sydhavn

Ovenstående priser er baseret på 57 betalende deltagere. Vi laver gerne et skræddersyet tilbud på andre datoer og antal deltagere - kontakt os!  

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!