Tag på studietur til Odense
4 dage/3 nætter fra kr. 2.175,- (inkl. helpension!)

På en studietur til Odense, Danmarks trejdestørste by, oplever I H.C. Andersens fødeby. Her findes adskillige attraktioner relateret til den legendariske forfatter,  heriblandt museer og skulpturer.

Odense er dog meget mere end H.C. Andersen. Byen byder bl.a. på gode museer, kunstgallerier, Danmarks bedste zoo og en smuk historisk bydel.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på en studietur til Odense?

Egeskov Slot – Fyns største turistattraktion. Slottet er Europas bedst bevarede vandborg og omgivet af en idyllisk park med blomster, labyrinter og flere hundrede år gamle træer.
Odense Zoo – Oplev unikke, eventyrlige øjeblikke for alle aldre. Fyld jeres dag med store indtryk, viden, leg og læring. Se, lyt og lær en masse, når dyrene fodres og trænes.
Danmarks Jernbanemuseum Oplev den danske jernbanehistorie på nært hold i den autentiske remisebygning fra 1954.
Den Fynske Landsby Rejs tilbage i tiden på det fynske friluftsmuseum med landsbyhuse og gårde fra det 18. og 19. århundrede.
Terrariet – Træd ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden. Oplev nogle af verdens farligste og farverige dyr på tæt hold.
Odense Domkirke – Skt. Knuds Kirke er bygget i 1300-tallet. Det er en gotisk katedral med et højt og lyst kirkeskib. Mange mener, at kirken er Danmarks flotteste gotiske bygningsværk.
Brandts - Museum for kunst og visuel kultur – Med en samling på mere end 15.000 klassiske kunstværker, internationalt fotografi, film og tegninger kan man her opleve nogle af verdens bedste kunstnere og fotografer.
Munkemose – Dejlig park i centrum af Odense.
Tidens SamlingEt hverdagsmuseum for mode, design og indretning i det 20. århundrede. Her er to udstillinger, den permanente og en særudstilling.
Vikingemuseet Ladby På dette museum bringes vikingernes historie til live ved at genskabe vikingernes landskab, deres skibe og bygninger. Deltag i spændende aktiviteter og oplev skiftende udstillinger om vikingernes verden.
Odense Bunkermuseum Odense Bunkermuseum er indrettet i den 450 kvm store atombunker, hvorfra byen skulle reddes, hvis 3. verdenskrig blev en realitet under Den Kolde Krig.
H.C. Andersens Hus – Oplev eventyrforfatterens fødehjem; et lille hjørnehus på 72 kvm.

Vejl. pris 4 dage/3 nætter:
Fra kr. 2.175,- pr. person

Vejl. pris 5 dage/4 nætter:
Fra kr. 2.695,- pr. person

Prisen inkluderer:

Privat bustransport skolen - Odense t/r
Bus og chauffør til rådighed under opholdet for udflugter i Odense og omegn
3-4 overnatninger i flersengsværelser inkl. helpension på Kragsbjerggaard Vandrerhjem

Ovenstående vejledende priser er baseret på 57 betalende deltagere. Vi laver gerne et skræddersyet tilbud på et andet antal deltagere og på jeres konkrete rejsedatoer - kontakt os!  

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!