GRUPPEREJSER TIL ROUEN

Tag på grupperejse til Rouen – Normandiets historiske hovedstad, som er kendt for sine velholdte middelalderbygninger, bindingsværkshuse og en imponerende gotisk katedral.

Rouen byder på et væld af spændende, historiske seværdigheder. Det var i denne by, at den franske helgeninde Jeanne d’Arc blev dømt og henrettet i 1431. Siden har man opført en smuk kirke i hendes minde.

Gennem tiden har Rouen været centrum for kulturel handel, blandt andet for vikingerne i det 9. århundrede. Arven fra vikingerne er stadig fremtrædende i byen den dag i dag. For eksempel står der centralt i byen en kopi af et af Danmarks vigtigste nationale symboler, Jellingestenen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

   Rouen 8 dage/7 nætter
   Fra kr. 3.485,- pr. person

8 dage/7 nætter
Fra kr. 3.485,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Bustransfer fra lufthavn til indkvartering og retur
  • Udflugt med bus og guide i Paris
  • Bus i forbindelse med udflugt til Bayuex/Arromanches
  • 7 overnatninger på valgt indkvarteringsted
  • Sengetøj og håndklæder
  • 7 x frokost

Bemærk! Prisen inkluderer IKKE transport fra Danmark til Rouen. Vi udarbejder dog gerne et skræddersyet tilbud inkl. fly/bus. Kontakt os med jeres ønsker.

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Besøgsforslag

Notre Dame-katedralen  Rouens imponerende gotiske katedral byder på høje tårne, en detaljeret udsmykning og kendte kongers grave. Katedralen er bygget i 1100-tallet.
Gros Horloge – Antikt renæssanceur, som er et af Rouens mest kendte vartegn.
Musee des Beaux-Arts de Rouen – Kunstmuseum med en af Frankrigs fineste samlinger af impressionistisk kunst. Her findes bl.a. værker af Anton van Dyck, Claude Monet og Peter Paul Rubens.
Udflugt til Bayeux og besøg på D-dags strandene i Arromanches – På militærmuseet i Bayeux kan I lære mere om slagene, som udspillede sig i Normandiet på D-dag.
Arromanches Cinèma Circulaire – I denne biograf vises en 19 minutter lang film, som fortæller historien om de 100 dage, slaget i Normandie varede.
Falaise Memorial – Et museum, som giver indblik i både livet og overlevelsen som civil under 2. Verdenskrig.
Caen-Normandie Memorial – Museet rummer udstillinger om, hvordan krigen gik fra at være en europæisk krig til en verdenskrig. Det er også udstillinger om D-Dag, slaget om Normandiet og den kolde krig.
Historial Jeanne D’Arc  Dette museum giver jer et overblik over Jeanne D’Arcs indflydelse på historien.
Heldagstur til Paris – I mødes med en skandinavisktalende guide i Paris, som kører med på en sightseeingtur, hvor I ser de mest berømte seværdigheder i byen. Efter turen er ettermiddagen på egen hånd til at udforske byen, eller der kan arrangeres bådtur, besøg i Eiffeltårnet eller andet efter jeres ønsker. Om aftenen kører bussen tilbage til Rouen.

Indkvartering

 

Auberge de Jeunesse de Rouen
3 Rue du Tour, 76000 Rouen
Tel.: +33 (0) 235081850

Hostellet ligger i en tidligere stoffarvefabrik fra år 1780. Det har beliggenhed i nærheden af byens antik-butikker, museer og kirker. Indkvartering i flersengsværelser. Under opholdet spises frokost på hostellet.

Læs mere på http://www.hifrance.org/auberge-de-jeunesse/rouen.html

Ibis Budget Rouen Sud Zenith
29 Avenue Maryse Bastié, 76800 Saint-Étienne-du-Rouvray
Tel.: (+33)8/92680562

Hotellet ligger ca. 6 km. fra Rouens centrum. Indkvartering i tresengsværelser. Frokost spises på indkvarteringsstedet.

Læs mere på http://www.ibis.com/gb/hotel-2568-ibis-budget-rouen-sud-zenith/index.shtml