Tag på grupperejse til Israel
Vejledende priser fra kr. 4.410,- pr. person

På en grupperejse til Israel oplever I landet med de mange historiske seværdigheder. Landet, som på en måde er ungt, men alligevel har en flere tusinde år lang historie.

I Jerusalem kan I opleve tre verdensreligioner med dybe rødder. Byen, som ikke bare har historie, men også skyskrabere, shoppingcentre og et livligt folkeliv.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

5 dage/4 nætter:
Fra kr. 4.410,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse København - Tel Aviv t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter samt bagage
4 overnatninger i flersengsværelser på 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Hvad kan I opleve på jeres grupperejse til Israel? 

Tel Aviv og den nærliggende Jaffa – Besøg i den lokale kirke, som er bygget på området hvor garveren Simon havde sit syn om de urene dyr.
Caesaera – den fantastiske Herodiske havneby, hvor I kan opleve de nyligt opdagede arkæologiske fund. Gå langs korsfarernes fæstninger, og se de byzantinske gader og den 2000 år gamle akvædukter bygget af Kong Herodes.
Sejltur på Genesaret-søen – Ved denne sø udnævnte Jesus sine første disciple, Peter og Andreas.
Beatitudes-bjergene 
– også kaldt “Saligprisningernes bjerg”. Det var her, Bjergprædikenen foregik.
Kapernaum – Ruinby, som i Jesu tid var en blomstrende grænseby. Her kan I opleve den gamle synagoge og “Peters Hus”.
Nazaret – Her kan I bl.a. opleve Bebudelseskirken, som menes at være bygget dér, hvor englen Gabriel bebudede Jesu fødsel, samt Josefskirken, som ligger, hvor det siges, at Josefs hus og værksted lå.
Besøg i beduinlejr – en oplevelse med bl.a. kamelridning, beduinmiddag og bål under stjernerne.
Masada  fæstningsværk beliggende på et 450 m højt plateau, der rejser sig over Det Døde Hav. Fæstningsværket er bygget af Kong Herodes.
Det Døde Hav 
– tag en dukkert i det salte vand.
Getsemane Have – I denne have i Jerusalem tilbragte Jesus sine sidste dage.
Betlehem – Her kan I bl.a. se Fødselskirken, som er bygget over den grotte, som man på et tidligt tidspunkt udpegede som stedet for Jesu fødsel.
Jerusalems gamle bydel – bag en imponerende bymur ligger Jerusalems den gamle bydel, som er opdelt i et kristent, et muslimsk, et jødisk og et armensk kvarter. Her kan i følge fodsporene af Jesus’ færden i byen.
Haifa – oplev Baha’i-templet med de smukke haver og Karmerliter-klosteret.

Grupperejse til Israel
Grupperejse til Israel

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!