Slesvig-Holsten

Slesvig-Holsten er den nordligste tyske delstat og grænser op til Danmark i nord, Nordsøen i vest, Østersøen og Mecklenburg-Vorpommern i øst samt Niedersachsen og Hamburg i syd.

Tag på landbrugsrejse til Slesvig-Holsten og besøg for eksempel en hestefarm, en traditionel mejerifarm, en landbrugsskole og en grøntsagsfarm.

Der er ligeledes mulighed for et besøg i den smukke hansestad Hamburg, som er Tysklands næststørste by.

GRATIS TILBUD – Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

august-vegetables-2-1307043-640x480

Slesvig-Holsten m/bus 4 dage/3 nætter
Fra kr. 2.505,- pr. person
v/35 deltagere

 

Fra kr. 2.505,- pr. person v/35 deltagere

Prisen inkluderer:

  • Bustransport hjemsted – Tyskland t/r (tillæg for evt. færge og broafgifter)
  • Bus til rådighed for besøg jf. program
  • 3 x overnatninger på hostel i flersengsværelser
  • 3 x morgenmad
  • 1 x middag på tredjedagen (evt. på en farmrestaurant)
  • 4 x fagbesøg (tillæg for evt. tolk)
  • Gebyr til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Programforslag

Dag 1: Ankomst
Rejse med bus fra Danmark til Itzehoe-regionen, ca. 50 km nordvest for Hamburg.

Dag 2: Hestefarm og traditionel mejerifarm
Besøg på en hestefarm med f.eks. følopdræt eller sportsheste. Holstener-hesten er en tysk hesterace, hvis avisområde primært er Slesvig-Holsten. Racen er tidligere udviklet som trækhest i landbruget og militæret, men er nu en eftertragtet ridehesterace med fremragende springegenskaber.

Besøg på traditionel mejerifarm med Holstein-køer: Traditionel produktion af malkekøer og brug af traditionelle malkesystemer, dvs. ingen robotter.

Tid til at udforske “hestebyen Neumünster”. Byen tilbyder en lang række af kulturelle tilbud, specialbutikker, stort svømmecenter og et gigantisk shoppingcenter med mærketøj fra ca. 240 internationale producenter.

Dag 3: Uddannelse og grøntsager
Besøg på landbrugsskole, hvor I kan lære om det tyske uddannelsessystem inden for landbrug. Emner som vedvarende energi kan diskuteres.

Besøg på grøntsagsfarm med hvidkål, grønkål og andre grøntsager, der er populære i området. Derudover også sæsonbestemte specialiteter som asparges, græskar, blomster og urter. Eftermiddagens besøg afsluttes med middag evt. på farmrestaurant.

Dag 4: Hamburg
Tur til Hamburg. Tid i Hamburg på egen hånd inden turen går retur mod Danmark. Hamburg er en smuk gammel hansestad og en af Europas vigtigste handelsbyer.

 

cow-1574218 OLYMPUS DIGITAL CAMERA