Tag på studietur til Neset Camping
5 dage/4 nætter med færge og bus, fra kr. 1.320,-

Byglandsfjord ligger i Bygland Kommune i Setesdal, ca. 70 km fra Kristiansand og 2 km fra Neset Camping. Turmulighederne i den 150 km lange Setesdal er mange, og der er mange forskellige typer aktiviteter. Tag på studietur eller skolerejse til Neset Camping og oplev nogle af de mange aktiviteter.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Studietur til Nürnberg

Sommeraktiviteter ved Neset Camping

Ved Neset Camping kan vi bl.a. arrangere følgende aktiviteter:

  • Kanoture
  • Mountainbike
  • Fiskeri
  • Klatring
  • Rapelling
  • Rafting
  • Elg- og bæversafari
  • Stenslibningskursus
  • Vandrertur i fjeldene
  • Mineralsti/mineralpark/mineralmuseum samt tur med dampbåden Bjoren (som starter ved Byglandsfjord Station)

Indkvartering i Norge

Neset Camping

Neset Camping ligger lige ud til den skønne Byglandsfjord. Stedet er en veludstyret 4-stjernet campingplads med moderne sanitæranlæg med vaskemaskiner, tørretumbler, handicapfaciliteter og sauna. Derfor er stedet utrolig populært, men også grundet de mange aktiviteter, det hyggelige værtspar og ikke mindst den store fleksibilitet, der tilbydes.

Gruppen indkvarteres i henholdsvis 4, 6 og 8-personers hytter med el-varme, kogeplader og køleskab. Hytterne er enkle, og der er ikke indlagt vand.

Neset Camping har en butik, hvor der er mulighed for at købe fornødenheder. Har campingpladsen ikke det i mangler, skaffer de det gerne. Neset Camping har et fællesrum til fællesaktiviteter. Desuden tilbydes der halv- og helpension.

Prisliste

NESET CAMPINGSOMMER
Antal deltagereUge 17-18Uge 19-23 og 33-44
181.6251.655
241.4951.525
301.4501.480
421.3501.380
481.3201.350

Prisen inkluderer:

Sejlads Hirtshals - Kristiansand t/r med Color Line
Bustransport Kristiansand - Neset Camping t/r
Ophold i hytter mandag - fredag
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Prisen er baseret på rejse i 2024. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på indkvarteringsstedet, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Vi laver meget gerne et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 98 12 70 22 og på mail info@eurotourist.dk.

Dine rejseeksperter

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!