Tag på en studietur, I aldrig vil glemme!

New York er svimlende skylines, verdenskunst, streetlife og alverdens kulturer. Det er byen, der aldrig sover og altid er i bevægelse. En vidunderlig by, som man aldrig bliver færdig med.

New York er en gigantisk metropol og hjem for knap 10 mio. mennesker med et utal af forskellige nationaliteter. Det gør byen til en af verdens mest dynamiske og forskelligartede i verden. Dem, der tror, at en uge i New York er for meget, finder hurtigt ud af, at man nemt kunne bruge en måned uden af få set det hele. New York er en af verdens største attraktioner, og der tilføjes hele tiden nye dimensioner til byen.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Studietur til New York

   New York m/fly 6 dage/5 nætter
   Fra kr. 5.995,- pr. person

6 dage/5 nætter fra kr. 5.995.- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – New York t/r med Norwegian inkl. lufthavnsafgiver/skatter.
  • Mad ombord på flyet t/r
  • 5 nætter i flersengsværelse på vandrehjem uden privat bad/hotel. Tillæg for mindre type værelser.
  • Afgift til rejsegarantifonden samt obligatorisk ansvarsrisiko.

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Vi er naturligvis behjælpelige med rejser til alle staterne og skræddersyer jeres studietur til USA helt efter jeres ønsker.

Besøgsprogram

Er det første gang, I skal på studietur til New York, så er der en række klassikere, I ikke må gå glip af.

Frihedsgudinden – Hop på den gratis færge til Staten Island og nyd turen med den flotte udsigt til New Yorks skyline og Frihedsgudinden, symbolet på USA’s frihed og uafhængigheden.
Ellis Island – Mærk stemningen på Ellis Island – også kaldet ”tårernes ø” – hvor den hårde sortering af cirka 12 mio. immigranter fandt sted.
Empire State Building – En rigtig studietur i New York kræver også et besøg i byens højeste bygning, Empire State Building. Her får I et fantastisk overblik over den hektiske storby fra 320 m højde.
Central Park – Mærk New Yorks hjerte banke i Central Park, det gigantiske grønne område, som newyorkerne elsker, og hvor I kan opleve en stor mangfoldighed af mennesker. Her i byens åndehul finder I også et monument for vores verdensberømte landsmand, H.C. Andersen.
Grand Central Terminal – Det er en fantastisk oplevelse at se Grand Central Terminal blive fyldt til bristepunktet under rush-hour af de 125.000 daglige passagerer. Gå ind i den berømte forhal og kom tilbage til en tid, hvor jernbanetrafikken var på sit højeste.
Times Square – Vil I for alvor opleve byen, der aldrig sover, så skal I ud på Times Square, hvor neonlysene blinker lige så skarpt som i Las Vegas og store billboards holder jer konstant opdateret med breaking news.
Ground Zero – Naturligvis skal jeres studietur i New York også indeholde et besøg på Ground Zero. Efter terrorangrebet den 11.9.2001 lagde Twin Towers og fem andre bygninger i ruiner, er nye bygninger i dag blevet opført. På Ground Zero Museum i Meatpacking District kan I se en række unikke og bevægende billeder fra Ground Zero.
Intrepid Sea, Air & Space Museum – Et spændende militærhistorisk museum, der ligger på et kæmpemæssigt hangarskib fra anden verdenskrig.

Det er ikke kun seværdighederne der skal opleves på jeres studietur, det skal New York også. Gå en tur gennem Chelsea og oplev små samfund af punkere, homoseksuelle og kunstnere. Eller prøv at besøge Chinatown en søndag, hvor det vrimler med mennesker på gaderne, så trafikken går i stå. På jeres studietur i New York skal byen ikke bare ses og opleves – den skal sanses.

 

Studietur til New York Studietur til New York