Tag på studietur til Washington DC
6 dage/5 nætter med fly, fra kr. 6.495,-

Tag på studietur til Washington DC, USA's hovedstad, som også kaldes marmorbyen. Den møder sine gæster med brede gader og marmorbelagte monumenter. Washington er dog mere end bare flotte monumenter, Det Hvide Hus og nogle af verdens flotteste museer.

Det er også en livlig og pulserende studenterby med et fantastisk udvalg af kulturelle tilbud, som gør Washington til et interessant rejsemål for jeres studietur. Der er store parker, hvor familier og unge slapper af, og byen er samtidig centrum for USAs regering. Gå en tur på The Mall, som er en 3 km lang græspromenade, der er omkranset af alle de kendte bygninger. Spændende muligheder er der nok af i denne historiske by.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Washington DC?

Capitol – Kongresbygningen, som blev opført i 1793, er én af de mest berømte bygninger i Washington. Besøg er gratis, men kræver dog, at I har reserveret tid på forhånd.
Det Hvide Hus – Naturligvis skal I se Det Hvide Hus på jeres studietur i USA. Indtil 11.9.2001 var alle gæster velkomne i præsidentens residens, men det ændrede sig drastisk efter den sorte septemberdato. Få taget et uforglemmeligt foto med den verdenskendte bygning i baggrunden.
Washington Monument – En anden stor seværdighed er den gigantiske obelisk Washington Monument – et 166 meter højt monument, som er verdens højeste murkonstruktion, bygget i 1884. Her kan I tage elevatoren til toppen og nyde udsigten ud over byen.
Lincoln Memorial – En studietur i USA bør også indeholde et besøg ved Lincoln Memorial. Det verdensberømte monument med en 5,7 m høj statue af Abraham Lincoln. USAs 16. Præsident, der holdt sammen på unionen under borgerkrigen.
Vietnam Veterans Memorial – I må heller ikke springe over Vietnam Veterans Memorial på jeres studietur i USA– en imponerende mur af poleret granit med navne på kvinder og mænd, der blev dræbt eller forsvandt under Vietnamkrigen. Listen er på hele 58.191 personer.
Museer – Der er et væld af spændende museer i Washington, og mange af dem er gratis at besøge. F.eks. National Zoo, National Air and Space Museum og National Museum of Natural History. Der er også gratis rundvisning på The Washington Post hver mandag, så I har en unik mulighed for at besøge en af verdens mest toneangivende aviser på jeres studietur i USA.

I centrum af byen ligger The Mall – en ca. 3 km lang græspromenade omkranset af alle de kendte bygninger, bl.a. Det Hvide Hus. Det er let at orientere sig i byen, fordi det ikke er lovligt at bygge noget, der er højere end Washington-monumentet. Derfor har byen ikke en eneste skyskraber.

6 dage/5 nætter:
Fra kr. 6.495,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse København - Washington DC t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter
5 x overnatninger i flersengsværelser på hostel
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Vi er naturligvis behjælpelige med rejser til alle stater i USA, og vi skræddersyer jeres studietur helt efter jeres ønsker.

Dine rejseeksperter

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!