Politik, monumenter & museer

Tag på studietur til Washington DC, USAs hovedstad, som også kaldes marmorbyen. Den møder sine gæster med brede gader og marmorbelagte monumenter. Washington er dog mere end bare flotte monumenter, Det Hvide Hus og nogle af verdens flotteste museer.

Det er også en livlig og pulserende studenterby med et fantastisk udvalg af kulturelle tilbud, som gør Washington til et interessant rejsemål for jeres studietur. Der er store parker, hvor familier og unge slapper af, og byen er samtidig centrum for USAs regering. Gå en tur på The Mall, som er en 3 km lang græspromenade, der er omkranset af alle de kendte bygninger. Spændende muligheder er der nok af i denne historiske by.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Studietur til Washington

   Washington DC m/fly 6 dage/5 nætter
   Fra kr. 6.495,- pr. person

6 dage/5 nætter fra kr. 6.495,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Washington t/r inkl. lufthavnsafgifter/skatter.
  • 5 nætter i flersengsværelse på vandrehjem uden privat bad/toilet. Tillæg for mindre type værelser.
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk ansvarsrisiko.

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvartering, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.

Vi er naturligvis behjælpelige med rejser til alle staterne og skræddersyer jeres studietur til USA helt efter jeres ønsker.

Besøgsprogram for studietur til Washington D.C.

Besøg de mange seværdigheder i Washington på jeres studietur i USA.

Capitol – Kongresbygningen, som blev opført i 1793, er én af de mest berømte bygninger i Washington. Besøg er gratis, men kræver dog, at I har reserveret tid på forhånd.
Det Hvide Hus – Naturligvis skal I se Det Hvide Hus på jeres studietur i USA. Indtil 11.9.2001 var alle gæster velkomne i præsidentens residens, men det ændrede sig drastisk efter den sorte septemberdato. Få taget et uforglemmeligt foto med den verdenskendte bygning i baggrunden.
Washington Monument – En anden stor seværdighed er den gigantiske obelisk Washington Monument – et 166 meter højt monument, som er verdens højeste murkonstruktion, bygget i 1884. Her kan I tage elevatoren til toppen og nyde udsigten ud over byen.
Lincoln Memorial – En studietur i USA bør også indeholde et besøg ved Lincoln Memorial. Det verdensberømte monument med en 5,7 m høj statue af Abraham Lincoln. USAs 16. Præsident, der holdt sammen på unionen under borgerkrigen.
Vietnam Veterans Memorial – I må heller ikke springe over Vietnam Veterans Memorial på jeres studietur i USA– en imponerende mur af poleret granit med navne på kvinder og mænd, der blev dræbt eller forsvandt under Vietnamkrigen. Listen er på hele 58.191 personer.
Museer – Der er et væld af spændende museer i Washington, og mange af dem er gratis at besøge. F.eks. National Zoo, National Air and Space Museum og National Museum of Natural History. Der er også gratis rundvisning på The Washington Post hver mandag, så I har en unik mulighed for at besøge en af verdens mest toneangivende aviser på jeres studietur i USA.

I centrum af byen ligger The Mall – en ca. 3 km lang græspromenade omkranset af alle de kendte bygninger, bl.a. Det Hvide Hus. Det er let at orientere sig i byen, fordi det ikke er lovligt at bygge noget, der er højere end Washington-monumentet. Derfor har byen ikke en eneste skyskraber.

 


Studietur til WashingtonStudietur til Washington