Nordsø-Festival

På Nordsø-Festivalen er alle velkomne
Festivalen arrangeres af Euro Tourist Rejsebureau ApS i samarbejde med Aalborg kommune og de kommunale musikskoler i Nordjylland.

Musikken er det naturlige samlingspunkt under Nordsø-Festivalen. Men herudover er der mange andre aktiviteter at samles om med fokus på det sociale samvær. Omkring musikken vil der være mulighed for at deltage i konkurrencer, march og koncerter.

Rejser du alene eller sammen med venner og familie er du også velkommen på Nordsø-Festivalen. Uanset om du spiller solo, i duo, i et større band eller spiller du slet ikke, er det en stor oplevelse at deltage i Nordsø-Festivalen. Her er god stemning og Blokhus og området omkring indkvarteringsstedet er skabt til Buskspilning hvor musikken skaber nye kontakter og venskaber.

Alle deltagere bor på Blokhus Feriecenter. Fericentret ligger lige ud til Nordeuropas bedste badestrand, men kan også tilbyde subtropisk badeland og udendørs swimmingpool.

Har I spørgsmål til den musikalske del af festivalen kan vores norske festivalchef Knud H. Rasmussen kontaktes på telefon +47 9094 6237. Eller kontakt Euro Tourist, Aalborg telefon +45 9811 3400 (spørg efter Jette Stagsted). Vi arrangerer også gerne turen for dig/jer til og fra Blokhus. Under opholdet er al nødvendig transport inkluderet.

Hjertelig velkommen og god fornøjelse!

Arrangøren forbeholder sig ret til at begrænse antal deltagere og til at foretage ændringer i programmet.