Tag på grupperejse til Færøerne
Priseksempel inkl. program: Kr. 7.795,- pr. person

Drømmer I om en grupperejse til Færøerne? Færøerne består af 18 øer, hvoraf 17 er beboede. Landet er 2½ gange større end Bornholm, og dets befolkning tæller ca. 45.000 indbyggere. Færøerne er naturens land, hvor man virkelig kan opleve ynde og styrke. Vand og land, sol og regn, vind og stilhed kæmper mod hinanden.

Samtidigt er Færøerne et moderne samfund, hvor fiskeri, fåreavl, turisme, historiske bygninger, imponerende nye broer, tunneller og computere går hånd i hånd.  Der er nok at se og lave på Færøerne, og det er let at komme rundt på alle øerne og opleve det hele på jeres grupperejse.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

6 dage/5 nætter:
Fra kr. 7.795,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark - Færøerne t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter samt bagage
5 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad
Sightseeing, guideservice og transfer jf. nedenstående program

Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 30 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Program for grupperejse til Færøerne

Ovenstående priseksempel er inkl. følgende program:

Dag 1: Ankomst til Færørerne.

Dag 2: Heldagsbyrundtur i Tórshavn med guide inkl. privat bustransport t/r. I får en introduktion til landet og dets historie. Troslivet har generelt stor betydning på Færøerne. Alene i Tórshavn er der Havnar Kirkja, som også er domkirke, samt 4 andre kirker. I Tórshavn finds der desuden flere spændende museer, fx Nationalmuseet, Det Historiske Museum, Kunstmuseum og Frilandsmuseum.
Guiden er behjælpelig med entrébilletter til diverse museer, bestilling af frokost og anvisning af aftenrestaurant. Entré + måltider denne dag er for egen regning.

Dag 3: Heldagsudflugt, som starter med bus og guide fra hotellet for transport til bygden Vestmanna, hvor båden venter for tur til de majestætiske fuglefjelde. Her oplever I et fantastisk landskab med lodrette klipper og grotter samt et rigt fugleliv. Kaffe og te serveres ombord på båden, og medbragt madpakke nydes undervejs. Herefter går turen videre til vikingegravene i bygden Kvivik samt et besøg i den meget smukt beliggende bygd Saksun, hvor I skal besøge det lokale museum.

Dag 4: Heldagsudflugt, som starter med bus og guide fra hotellet. I kører langs kysten op til øen Eysturoy. Første stop er udkigspunktet ved bygden Eidi, hvor man kan se ud til de fritstående klippeformationer, "Kæmpen og Kællingen". Derefter besøger I den charmerende bygd Gjogv med den storslåede naturhavn, hvor I kommer helt tæt på fuglelivet. Madpakke kan nydes i Gjogv. Efterfølgende kører I til bygden Nes, hvor I besøger en af de ældste præstegårde på Færøerne, som i dag fungerer som et meget interessant museum. Kaffe og småkager serveres på præstegården.

Dag 5: Guidet vandretur til Kirkjubøur om formiddagen. Her besøger I den gamle kongsgård med den charmerende røgstue. I køres tilbage til Tórshavn i bus. Eftermiddagen er på egen hånd i Tórshavn for museumsbesøg og shopping.

Dag 6: Hjemrejse til Danmark.

Grupperejse til Færøerne

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!