Tag på grupperejse til Holland
Vejledende priser fra kr. 2.945,- pr. person inkl. guide og program

På en grupperejse til Holland oplever I et land, som er rigt på historie, venlighed og smuk natur. I Holland kan I opleve bugtende kanaler, flotte vindmøller og dekorerede træsko – og ikke mindst på tulipaner.

Når I er i Holland, er det et must at besøge Amsterdam. Hovedstaden er kendt for sine charmerende huse og romantiske kanaler, coffee shops, prestigefulde museumskvarter og gamle renæssancehuse. Gå på opdagelse i tværgaderne mellem kanalerne, hvor I vil finde små, sjove specialbutikker samt hyggelige caféer.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

5 dage/4 nætter:
Fra kr. 2.945,- pr. person

Prisen inkluderer:

Busrejse Danmark - Holland t/r. Dagskørsel begge veje
Bus og chauffør til rådighed i 8 sammenhængende timer dagligt (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
4 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 3-4 stjernet hotel
3 dage med dansktalende guide
2 x aftensmad på indkvarteringsstedet
Kanalrundfart i Amsterdam
Besøg på diamantsliberi
Besøg i Zaanse Schans
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 45 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Rejsen kan også laves med fly. Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Programforslag for grupperejse til Holland

Dag 1: Afrejse med bus fra Danmark om morgenen og ankomst til hotellet i Holland om eftermiddagen. Check in og aftensmad på hotellet.

Dag 2: I har dansktalende guide til rådighed hele dagen (max. 8 timer). Vi forestår en byrundtur i Amsterdam med kanalrundfart og besøg på diamantsliberi.

I Amsterdam kan vi også anbefale et besøg på Anne Frank Museum, Rijksmuseum samt Van Gogh Museum.

Dag 3: I har dansktalende guide til rådighed hele dagen (max. 8 timer). I kan f.eks. tage på udflugt til Edam, som er en hyggelig gammel “osteby”. Herfra er der kun 4 km. til Volendam, en forhenværende fiskerlandsby beliggende ved Ijsselsøen. Til sidst er der besøg i landsbyen Zaanse Schans, som er en landsby kendt for sine mange gamle møller. Her findes fine historiske bygninger, museer, træskomagere og likørdestillerier.

Dag 4: I har dansktalende guide til rådighed hele dagen (max. 8 timer).Her kan f.eks. arrangeres et besøg på en institution, virksomhed eller lignende. I kan også besøge Keukenhof, som er verdens største blomsterpark.

Der spises aftensmad på hotellet.

Dag 5: Efter morgenmaden tjekkes der ud og køres mod Danmark. Ankomst til Danmark om eftermiddagen/aftenen.

Grupperejse til Holland
Grupperejse til Holland

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!