Oplev Holland på en grupperejse

Holland er rig på historie, venlighed og smuk natur. I Holland kan I opleve bugtende kanaler, flotte vindmøller og dekorerede træsko – og ikke mindst på tulipaner. 

Når I er i Holland, er det et must at besøge Amsterdam. Hovedstaden er kendt for sine charmerende huse og romantiske kanaler, coffee shops, prestigefulde museumskvarter og gamle renæssancehuse. Gå på opdagelse i tværgaderne mellem kanalerne, hvor I vil finde små, sjove specialbutikker samt hyggelige caféer.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Amsterdam m/bus, 5 dage/4 nætter
Fra kr. 2.945,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Busrejse Danmark – Holland t/r. Dagskørsel begge veje
  • Bus og chauffør til rådighed i 8 sammenhængende timer dagligt (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
  • 4 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 3-4 stjernet hotel
  • 3 dage med dansktalende guide
  • 2 x aftensmad på indkvarteringsstedet
  • Kanalrundfart i Amsterdam
  • Besøg på diamantsliberi
  • Besøg i Zaanse Schans
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU ansvarsforsikring

Prisen er baseret på 45 betalende deltagere. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Rejsen kan også laves med fly!

Programforslag

Dag 1: Afrejse med bus fra Danmark om morgenen og ankomst til hotellet i Holland om eftermiddagen. Check in og aftensmad på hotellet.

Dag 2: I har dansktalende guide til rådighed hele dagen (max. 8 timer). Vi forestår en byrundtur i Amsterdam med kanalrundfart og besøg på diamantsliberi.

I Amsterdam kan vi også anbefale et besøg på Anne Frank Museum, Rijksmuseum samt Van Gogh Museum.

Dag 3: I har dansktalende guide til rådighed hele dagen (max. 8 timer). I kan f.eks. tage på udflugt til Edam, som er en hyggelig gammel “osteby”. Herfra er der kun 4 km. til Volendam, en forhenværende fiskerlandsby beliggende ved Ijsselsøen. Til sidst er der besøg i landsbyen Zaanse Schans, som er en landsby kendt for sine mange gamle møller. Her findes fine historiske bygninger, museer, træskomagere og likørdestillerier.

Dag 4: I har dansktalende guide til rådighed hele dagen (max. 8 timer).Her kan f.eks. arrangeres et besøg på en institution, virksomhed eller lignende. I kan også besøge Keukenhof, som er verdens største blomsterpark.

Der spises aftensmad på hotellet.

Dag 5: Efter morgenmaden tjekkes der ud og køres mod Danmark. Ankomst til Danmark om eftermiddagen/aftenen.