Tag på grupperejse til Alsace - fransk charme
Priser fra kr. 1.630,- pr. person

Vil I på grupperejse til Alsace? Den franske region Alsace er beliggende ved Frankrigs østlige grænse til Tyskland og Schweiz mellem bjergkæderne Vogeserne og Schwarzwald. Regionens største by er Strasbourg. Sensommer og efterår er nogle af årets mest charmerende perioder i Alsace. Mens det er begyndt at blive koldt og gråt i Danmark, er der fortsat lunt i Alsace, og det er høsttid med hektisk aktivitet i vinmarkerne.

Har man først smagt den gode hvidvin, shoppet i Strasbourg og vandret i Vogeserne, forstår man, hvorfor Frankrigs mindste region er en af de mest populære – Alsace er en imødekommende og betagende region.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

4 dage/3 nætter:
Fra kr. 1.630,- pr. person

Prisen inkluderer:

3 x overnatninger på hotel
3 x morgenmadsbuffet
1 x aftensmad (All you can eat)
1 x aftensmad (3-retters menu uden drikkevarer)
Engelsktalende guide v/byrundtur i Strasbourg
Engelsktalende guide v/heldagsudflugt til Colmar og vinruten
Engelsktalende guide v/byrundtur i Nancy
Besøg på vingård med vinsmagning
Besøg på Mirabelle-destilleri med diverse smagsprøver
Lokal turistskat

Bemærk! Ovenstående pris inkluderer IKKE flyrejse til/fra Alsace. Vi udarbejder dog gerne et tilbud inkl. fly. Kontakt os med jeres ønsker.

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Program for grupperejse til Alsace

Dag 1: Ankomst til Strasbourg og byrundtur 
I ankommer til Strasbourg. Efter check-in på hotellet er det tid til en ca. 2 timers byrundtur med engelsktalende rejseleder. Om aftenen spiser I på en lokal restaurant, hvor I kan smage på Alsace-specialiteten “Flammkuchen”.

Dag 2: Heldagsudflugt til Colmar og vinsmagning
Fra morgenstunden går turen til Colmar. Denne gamle, charmerende by ligner noget fra et postkort med farverige bindingsværkshuse og en hyggelig atmosfære. Senere følger I den idylliske vinrute, hvor I skal besøge en vingård. På gården får I et indblik i produktionen af vin i Alsace, og efter en vinsmagning får I også mulighed for at smage på den alsaciske kage “Kougelhoupf”.
Transport tilbage til hotellet. Aftensmad og overnatning.

Dag 3: “Mirabelle-huset” og byrundtur i Nancy
Efter morgenmaden forlader I Strasbourg og kører videre til “Mirabelle-huset” i Rozelieurs. Mirabellen er “dronningen af Lorraine”, og her vil selvfølgelig være smagsprøver og spændende fakta om, hvordan den smagfulde frugt forarbejdes. Herefter går turen til Nancy. På en byrundtur oplever i de mest fortryllende steder i denne smukke Art Nouveau-by.
Resten af eftermiddagen er til fri disposition. Hvad med et besøg på et Chocolaterie? Aftenen kan tilbringes på egen hånd, med fælles eller individuel aftensmad. I kan f.eks. besøge Brasserie Flo, der charmerer med sin unikke atmosfære.

Dag 4: Hjemrejse efter morgenmaden

Der tages forbehold for programændringer.

Grupperejse til Alsace

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!