Tag på grupperejse til Barcelona
Vejledende priser fra kr. 2.920,- pr. person

En grupperejse til Barcelona byder blandt andet på Gaudis berømte bygningsværker, lækre tapas og en altid levende Ramblas. På jeres grupperejse i Barcelona må I endelig ikke gå glip af Las Ramblas, som er byens nerve med skønne huse og små butikker. Sandstenskatedralen La Sagrada Familia er ligeledes et besøg værd. Interesserer I jer for fodbold, kan I blive overrasket over størrelsen på FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou.

Arkitektur, kunst, gastronomi, vin, mode – ja, kort sagt alle de ting, der gør livet spændende, vil I finde på grupperejser i Barcelona. En by, der er i bevægelse alle døgnets 24 timer – altid klar til liv og glade dage.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

5 dage/4 nætter:
Fra kr. 2.920,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark - Barcelona t/r inkl. skatter og afgifter
4 overnatninger i dobbeltværelse på hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 40 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Hvad kan I opleve på jeres grupperejse til Barcelona?

 

Grupperejse til Barcelona

Gaudis utrolige bygningsværker

Lad jer fascinere af mesterarkitekten Gaudis bygningsværker, fx. den detaljerige kirke, La Sagrada Familia, der endnu ikke er færdigbygget.

Grupperejse til Barcelona

Camp Nou

Barcelona er i den grad en fodboldby, så selvfølgelig skal I se FC Barcelonas hjemmebane. Måske er I så heldige at få et glimt af Messi.

Grupperejse til Barcelona

Santa Maria del Mar-kirken

Middelalderkatedral fra 1300-tallet, der anses som den flotteste i Barcelona inden for den særlige catalanske gotik.

Grupperejse til Barcelona

The Magic Fountain of Montjuïc

Et stort flot vand-, lys- og musikshow, hvor tre millioner liter vand bliver sat i bevægelse i takt med musikken.

Grupperejse til Barcelona

Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)

Det nationale kunstmuseum rummer især catalansk kunst fra middelalderen og frem til det 20. århundrede. Højdepunktet er de romanske freskoer.

Grupperejse til Barcelona

CosmoCaixa

Spændende, interaktivt videnskabsmuseum, som bl.a. byder på udstillinger om evolutionen, en Amazonas-regnskov og en geologisk mur.

Grupperejse til Barcelona

Park Güell

Oplev skønne sanseindtryk i Park Güell, som er en offentlig park med kunst at Gaudi. Det er en af de mest besøgte seværdigheder i Barcelona.

Grupperejse til Barcelona

Tibidabo-bjerget

Her får I Barcelonas flotteste udsigt. Den største attraktion på bjerget Tibidabo er forlystelsesparken Parc d’Attracions de Tibidabo.

Grupperejse til Barcelona

Picasso-museet

Museet rummer over 3.500 værker af Pablo Picasso med alt lige fra hans tidligste skitser som barn til nogle af hans vigtigste værker.

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!