En rejse fyldt med kunst, fodbold & tapas 

Barcelona byder blandt andet på Gaudis berømte bygningsværker, lækre tapas og en altid levende Ramblas. På jeres grupperejse i Barcelona må I endelig ikke gå glip af Las Ramblas, som er byens nerve med skønne huse og små butikker. Sandstenskatedralen La Sagrada Familia er ligeledes et besøg værd. Interesserer I jer for fodbold, kan I blive overrasket over størrelsen på FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou.

Arkitektur, kunst, gastronomi, vin, mode – ja, kort sagt alle de ting, der gør livet spændende, vil I finde på grupperejser i Barcelona. En by, der er i bevægelse alle døgnets 24 timer – altid klar til liv og glade dage.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Barcelona 5 dage/4 nætter
Fra kr. 2.920,- pr. person

5 dage/4 nætter
Vejledende pris fra kr. 2.920,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse Danmark – Barcelona t/r inkl. skatter og afgifter
  • 4 overnatninger i dobbeltværelse på hotel inkl. morgenmad
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 40 betalende deltagere. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Besøgsforslag

I får det hele på jeres grupperejse til Barcelona – en storby, der byder på skønne oplevelser hele året.

Ramblaen – Byens lange boulevard summer altid af liv og er en attraktion i sig selv. Her kan I lade jer begejstre over gadehandlere, gøglere, blomster og det gotiske kvarter med de snørklede gader. Her ligger ét af de mest fantastiske eksempler på middelalderlig arkitektur i Europa: La Seu-katedralen i Barcelona.
Havnen – Ramblaen fører jer ned til havnen og Middelhavet, hvor Columbus spejder mod drømmenes Amerika. Strandene i Barcelona er også et besøg værd, når vejret er til det.
Gaudis utrolige bygningsværker – Et absolut must på en grupperejse i Barcelona er at lade sig fascinere af mesterarkitekten Gaudis bygninsværker, fx. Casa Milá og især den detaljerige kirke, La Sagrada Familia, der blev påbegyndt i 1883 og endnu ikke er færdigbygget.
Tibidabo-bjerget – Barcelonas flotteste udsigt og Montjuic-bjerget med Det Olympiske Stadion.
Parc Güeli – Oplev skønne sanseindtryk Parc Güeli og Parc Ciutadella med Zoologisk have og det imponerende catalanske parlament.
Palau Nacional – Et stort flot vand-, lys- og musikshow, hvor tre millioner liter vand bliver sat i bevægelse i takt med musikken.
Picasso-museet – Her er der en perlerække af Picassos vigtigste værker fra ungdommen sammen med flere af hans samtidige store malere som eksempelvis Miró.
Camp Nou – Det største fodboldstadion i Europa og FC Barcelonas hjemmebane.
Museo Nacional de Arte de Cataluña – Det nationale kunstmuseum byder på både romansk og gotisk kunst.
Museo de Arte Contemporáneo – Barcelonas moderne kunstmuseum.