Tag på grupperejse til Berlin
Vejledende priser fra kr. 2.240,- pr. person

En grupperejse til Berlin byder på alt fra kultur og historie til shopping, seværdigheder og fortovscaféer.

Berlin er hovedstaden i Tyskland og hjemsted for den tyske regering samt parlamentet. Byen har spillet en stor rolle i flere verdenhistoriske begivenheder og er efter genforeningen i 1990 igen blevet en af de vigtigste kulturelle og politiske centre i Europa.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

6 dage/5 nætter:
Fra kr. 2.240,- pr. person

Prisen inkluderer:

Busrejse hjemsted - Berlin t/r. Dagskørsel begge veje (Tillæg for evt. færge- og broafgifter)
Bus til rådighed i 8 sammenhængende timer dagligt (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
5 overnatninger på 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden og obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 49 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Programforslag for grupperejse til Berlin

Dag 1: Formiddag: afrejse med bus for kørsel til Berlin. Indkvartering på hotel.

Dag 2: Om formiddagen kan I komme på en ca. 3 timers byrundtur med bus i Berlin. Byrundturen tager jer forbi Gedächtniskirche, der står som vartegn fra 2. verdenskrig, og gennem Tiergarten. Forbi Sejrssøjlen med danske kanoner fra 1864 og gennem parken mod Brandenburger Tor. Desuden går turen forbi Alexanderplatz med det imponerende fjernsynstårn samt Check Point Charlie, den gamle grænseovergang mellem øst og vest.
Eftermiddagen kan foregå på egen hånd, f.eks. shopping i indkøbscentret KaDeWe.

Dag 3: Mulighed for en udflugt til Potsdam inkl. entré til Frederik den Stores sommerpalads, det yndefulde rokokoslot Sanssouci med den pragtfulde park. I parken kan man beundre de mange skulpturer og springvand.
Sidst på eftermiddagen kan I tage på bryggeribesøg samt middag på Brauhaus Potsdam.

Dag 4: Om formiddagen foreslår vi en kanalrundfart. Berlins kanaler byder på en enestående mulighed for at opleve byens seværdigheder fra vandsiden. En smuk tur forbi en lang række historiske og moderne bygninger, som ligger smukt langs Berlins grønne breder.
Sidst på eftermiddagen kan I køre til Charlottenburg Palace for middag og klassisk koncert.

Dag 5: Vi kan anbefale et formiddagsbesøg i den flotte glaskuppel på Rigsdagsbygningen inkl. kaffe + kage. Om eftermiddagen kan I tage på Stasimuseet. I årene 1951-89 blev politiske fanger fysisk og psykisk tortureret af Stasi.

Dag 6: Formiddag: afgang fra Berlin med bus mod Danmark med kort stop for indkøb ved den dansk/tyske grænse.

OBS: Foreslåede aktiviteter er IKKE inkluderet i ovennævnte priser.

Grupperejse til Berlin
Grupperejse til Berlin

Hvad kan I opleve på jeres grupperejse til Berlin?

Grupperejse til Berlin

Reichstag

Her holder den tyske regering til, og I må ikke snyde jer selv for en tur op i den berømte kuppel, hvor I har en fantastisk udsigt over hele Berlin.

Grupperejse til Berlin

Brandenburger Tor

Monumentet spillede en vigtig hovedrolle ved Murens fald i 1989. Et stærkt symbol på sammenhold, som I bør se på jeres studietur i Berlin.

Grupperejse til Berlin

East Side Gallery

Kreativitet og historie følges ad på East Side Gallery, som er en 1.316 m lang rest af Berlinmuren. Muren er udsmykket af 118 kunstnere fra 21 lande.

Grupperejse til Berlin

Hohenschönhausen

Det berygtede Stasi-fængsel, hvor tusindvis af politiske fanger passerede igennem, og I får et skræmmende indblik i politisk kontrol og forfølgelse.

Grupperejse til Berlin

Olympiastadion

Olympisk stadion bygget til OL i 1936 med plads til 75.000 tilskuere. Her kan I få 1-times guidet rundvisning med engelsktalende guide.

Grupperejse til Berlin

Fernsehturm

368 meter højt fjernsynstårn med roterende restaurant i toppen. Tårnet fungerede tidligere som sendemast i det gamle Østberlin.

Grupperejse til Berlin

Unter den Linden

Nyd en slentretur på Unter den Linden, som er en af Europas mest smukke og imponerende boulevarder: 60 m bred, træer i to rækker og 1,5 km lang.

Grupperejse til Berlin

Check Point Charlie

Den mest kendte af grænseovergangene mellem Øst- og Vestberlin, mens byen var delt. Her kan I besøge et museum om Berlinmuren.

Grupperejse til Berlin

DDR Museum

Et interaktivt museum, der beskriver hverdagen i det tidligere Østberlin under socialismen med bl.a. dagligdagsgenstande, skuffer og skabe.

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!