Tag på grupperejse til Bornholm
Vejledende priser fra kr. 4.795,- pr. person

Overvejer I en grupperejse til Bornholm? Danmarks dejligste ferieø er en blanding af små charmerende byer, atmosfære og en rigt varieret natur. Stejle klipper, lyngområder, skove, søer, klitter og sandstrande gør Bornholm til et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder.

Bornholm er velsignet med flere solskinstimer samt et varmere efterår end resten af Danmark. Tag på grupperejse til Bornholm og oplev den skønne natur.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

5 dage/4 nætter:
Fra kr. 4.795,- pr. person

Prisen inkluderer:

Busrejse i 48-personers moderne turistbus til Bornholm over Øresundsbroen til Sverige t/r
Færgeoverfart Ystad - Rønne t/r inkl. dagens ret på udrejsen
4 overnatninger i dobbeltværelse på 3-stjernet hotel f.eks. i Sandkås
4 x morgenmad på hotellet
4 x middag ekskl. drikkevarer på hotellet
Lokalguide til rådighed ca. 4 timer på ankomstdagen
Lokalguide til rådighed ca. 8 timer dagligt for udflugter jf. program
Entré til Østerlars Rundkirke
Udflugt til Christiansø
Fiskebuffet på Nordbornholms røgeri ekskl. drikkevarer
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 40 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Ønskes der rejseleder med på hele rejsen, kan dette også arrangeres.

Program for grupperejse til Bornholm

Dag 1: Morgenafgang for bustransport til Ystad, hvorfra der er middagsafgang med Bornholmer-færgen til Rønne med ankomst midt på eftermiddagen. Dagens ret er inkluderet ombord. Lokalguide møder gruppen ved ankomst til Rønne for mindre byrundtur i Rønne centrum, inden turen går til hotellet for indkvartering. Om aftenen serveres der middag på hotellet.

Dag 2: Efter morgenmad på hotellet står den på heldagsudflugt rundt på Nordbornholm med lokalguide. Der køres til Hammershus Slotsruin. Gåtur op til og rundt omkring ruinen. Der spises frokost på Nordbornholms Røgeri, en meget fin oplevelse med stor fiskebuffet, som er inkluderet i prisen. Herefter gåtur i Døndalen for at se Danmarks største vandfald. Herefter kan Bornholms kunstmuseum besøges og herefter et kig på de meget smukke Helligdomsklipper foran museet. Om aftenen serveres der middag på hotellet.

Dag 3: Efter morgenmad på hotellet står den på heldagsudflugt til Christiansø, Gudhjem og Østerlars med lokalguide. Først et besøg i Østerlars Rundkirke, hvor entré er inkluderet. Afgang fra Gudhjem havn til Christiansø. Tilbage i Gudhjem om eftermiddagen. Evt. besøg på Oluf Høst museet. Herefter retur til hotellet. Der kan evt. spises frokost på kroen på Christiansø eller medbringes madpakker. Om aftenen serveres der middag på hotellet.

Dag 4: Efter morgenmad på hotellet står den på heldagsudflugten Bornholm rundt med lokalguide. Først besøges det smukke Baltic Sea Glass, et af øens absolut førende glaspusterier med international succes. Herefter besøges Svaneke by – evt. lidt shopping. Frokost i Svaneke for egen regning f.eks. på Bryghuset med det gode hjemmebryggede øl. Videre til Snogebæk med blandt andet Kjærstrups fristende hjemmelavede chokolader og flot sandstrand. Til sidst et besøg på Dueodde. Om aftenen serveres der middag på hotellet.

Dag 5: Efter morgenmad og check-ud fra hotellet køres der retur til Rønne, hvor der om formiddagen er afgang til Ystad. Herefter kørsel retur til hjemstedet.

Grupperejse til Bornholm

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!