Tag på grupperejse til Edinburgh
Kontakt os for et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse!

En grupperejse til Skotland byder på meget mere end ternet kilt, whisky, sækkepiber og golf. På jeres grupperejse til Edinburgh vil I opleve fantastisk natur, middelalderslotte, en venlig befolkning og mange gamle traditionsrige retter.

Edinburgh er Skotlands hovedstad, og byen fremhæves ofte som Storbritanniens smukkeste by. Arkitekturen og naturen er noget helt særligt. Beliggenheden ved havet, de historiske bygninger og fortidens spændende historie er blot med til at gøre byen endnu mere interessant. Højt oppe på en klippe våger slottet over Edinburgh og byder på en fantastisk udsigt.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på jeres grupperejse til Edinburgh?

I Edinburgh er der et væld at besøgsmuligheder på jeres rejse – eksempelvis:

Grupperejse til Edinburgh

National Museum of Scotland

Museum med samlinger fra Skotlands historie og verdens kulturer. Museet huser en spektakulær vifte af over 20.000 fascinerende artefakter.

Grupperejse til Edinburgh

Edinburgh Castle

Dette gamle, ikoniske slot er  har spillet en afgørende rolle i skotsk historie, både som fæstning, slot og opbevaringssted for kronjuvelerne.

Grupperejse til Edinburgh

Camera Obscura & World of Illusions

Edinburghs ældste turistattraktion, hvor I bl.a. kan se byen gennem et victoriansk 1850’er-kamera. Lær om Edinburgh på en sjov og lærerig måde.

Grupperejse til Edinburgh

The Royal Mile

En række middelalderlige gader beliggende i hjertet af Edinburghs gamle bydel. Her finder I flotte gamle bygninger, moderne caféer, forretninger og museer. 

Grupperejse til Edinburgh

The Scotch Whisky Experience

Besøg et skotsk whisky-destilleri og oplev, hvordan vand, byg og gær bliver til whisky. Her er forskellige ture, hvor I kan lære om Skotlands whisky-regioner.

Grupperejse til Edinburgh

Palace of Holyrood House

Kongeligt slot, som er den officielle residens for den britiske monark i Skotland. Slottet byder blandt andet på en udstilling om slottets historie.

Grupperejse til Edinburgh

Royal Botanic Garden

En fredfyldt oase med eksotiske planter og viktorianske drivhuse. Her findes bl.a. plantearter fra det skotske højland, Canada og Kina.

Grupperejse til Edinburgh

The Real Mary King’s Close

Kom med ned i de underjordiske gange under Royal Mile og se og hør om, hvordan indbyggerne i Edinburgh boede, arbejdede og døde i gamle dage.

Dynamic Earth

Tag med på en rejse gennem jordens historie. Oplev hjertet af en aktiv vulkan, kulden fra polarisen og en flyvetur over vores smukke jord.

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!