Tag på grupperejse til Hamburg

Hamburg er en smuk gammel Hansestad i Nordtyskland. Det er Tysklands andenstørste by og samtidig en af Europas vigtigste handelsbyer. Med sin beliggenhed kun 155 km fra den danske grænse er Hamburg en ideel destination for grupperejser.

Hamburg er et paradis for shoppeglade mennesker – der er indkøbscentre og shoppingarkader næsten overalt. Byen byder ligeledes på utallige historiske seværdigheder. Yderligere er det værd at nævne, at Hamburg har ca. 2500 broer over byens mange kanaler – det er flere end i Venedig, Amsterdam og London tilsammen.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

   Hamburg 4 dage/3 nætter
   Fra kr. 1.340,- pr. person

4 dage/3 nætter
Vejledende pris fra kr. 1.340,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Busrejse Danmark– Hamburg t/r. Tillæg for evt. færge- og broafgifter. Dagskørsel begge veje
  • Bus til rådighed i 8 sammenhængende timer dagligt (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
  • 3 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 40 betalende deltagere. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Besøgsforslag

Heldagsudflugt til Bremerhaven – ca. 2 ½ times kørsel vest for Hamburg. Bremerhaven er i dag en af Tysklands vigtigste havnebyer og har tidligere været en vigtig havn for emigration. Besøg Klimahaus, en spændende rejse gennem 5 klimazoner ved den 8. længdegrad. Oplev klimaet på nært hold og få kendskab til de mennesker, der bor der! Besøg Auswandererhaus – et tysk emigrationscenter. På museet kan man i udstillingerne følge med i udvandrernes fodspor fra kajen i Bremerhaven, i udvandreskibenes sovesale og frem til modtagelsen i Ellis Island i New York.
Tårnet St. Michaelis Kirke – Flot udsigt over Hamburg fra det 132 m høje tårn.
Miniatur Wunderland – 1.300 m2 stort modeljernbaneudstilling med imponerende 15 km jernbanespor, hvor der kører 1000 modeltog. Mellem de mange kilometer jernbanespor er der brugt 250.000 figurer.
Hamburg Dungeons – En verden af tortur, skræk og rædsel, der er henlagt til de gamle kældre i Speicherstadt.
Havnerundfart med dansktalende guide – En sejltur er en perfekt måde at fornemme Europas næststørste havneby på. Se de smukke, gamle huse langs Alster-søerne og ikke mindst den nye, flunkende arkitektur langs floden Elben, der er Hamburgs livsnerve.
Hamburg Rådhus – Rundvisning  med engelsktalende guide. Hamburg rådhus er fra 1897 og er med 647 værelser og mægtige sale større end selveste Buckingham Palace.
Hamburgs chokolademuseum Chocoversum – Lugte-, føle- og smagssanserne involveres i denne 90 minutters rundvisning inkl. fremstilling af egen plade chokolade. Egnet til alle aldersgrupper.
Das Original Beatles-Tour On the track of the Beatles – Før Beatles indtog verden, indtog de Hamburg! Guide/musiker synger, viser og fortæller den ukendte historie om bandets barske år i de tidlige 60’ere.
Kletterwald Hamburg – En uforglemmelig oplevelse for alle aldersgrupper. Med 7 spændende klatreruter i 2-10 m. højde, som alle afsluttes med en svævebanetur.
Van Der Valk alpincenter – inkl. leje. af ski + udstyr og buffet inkl. drikkevarer. Skisportscenter beliggende ca. 30-45 min kørsel øst for Hamburg. Centret tilbyder pister for både begyndere og øvede. Få en underholdende aften på ski, snowboard eller slæde med ”ALL INCLUSIVE evening ticket”. Et perfekt arrangement som afslutning på jeres Hamburg tur!