Tag på grupperejse til Krakow
Priseksempel inkl. program: Kr. 4.995,- pr. person

På en grupperejse til Krakow oplever I “Polens smukkeste by” - en af de få polske byer, der slap gennem 2. verdenskrig uden nævneværdige ødelæggelser. I dag står byen som et stort levende museum med helt enestående bygningsværker – fuld af oplevelser.

Krakow har tidligere været hovedstad i Polen og er landets tredjestørste by med ca. 740.000 indbyggere. Samtidig er det en af Polens mest interessant byer, hvor seværdighederne ligger tæt. Byens historie går helt tilbage til stenalderen, og en grupperejse til Krakow vil derfor byde på både historie og kultur.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

5 dage/4 nætter:
Fra kr. 4.995,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark - Krakow t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter samt bagage
4 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 3-stjernet hotel i Krakow
Privat bustransport lufthavn - hotel t/r
3 x middag ekskl. drikkevarer
1 x frokost ekskl. drikkevarer
Dansktalende lokalguide til rådighed ca. 8 timer dagligt
1 1/2 times byrundtur i Krakow i el-biler
1 times bådtur på Wisla-floden
Heldagsudflugt til Auschwitz inkl. entré
Besøg på marked inkl. bustransport t/r
Udflugt til saltminerne i Wieliczka inkl. entré

Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 40 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker. Rejsen kan også laves med bus!

Programforslag for grupperejse til Krakow

Dag 1: Afrejse med morgenfly fra Danmark til Krakow. Dansktalende lokalguide møder jer i Krakow Lufthavn og er med på hele nedenstående udflugtsprogram. Privatbus holder klar for at køre de ca. 10 km til Krakow. Indkvartering på 3-stjernet hotel centralt beliggende i Krakow. Ved ankomst til Krakow tager guiden jer med på byrundtur i el-bil i Krakow. Kun i få europæiske byer kan man som i Krakow tydeligt se den middelalderlige byplan, der dog i dag kun er omgivet af fragmenter af de oprindelige forsvarsmure. Om eftermiddagen er der rundvisning ved kongeslottet Wawel samt besøg i domkirken. I århundreder var det herfra de polske konger regerede den magtfulde polske stat. Det var her de blev kronet og underskrev traktater. Middag på polsk restaurant.

Dag 2: Efter morgenmad er der bustransport til marked udenfor byen for formiddagsshopping på egen hånd. Priserne er ca. 30-50% billigere end i Danmark. Turen går herefter videre til Wieliczka, hvor der er inkluderet frokost på en hyggelig restaurant inden besøg i de berømte saltminer. De 900 år gamle saltminer fungerer i dag som et enestående underjordisk museum. Wieliczka er på UNESCO’s liste blandt de største kulturskatte i verden. Middag på hotellets restaurant.

Dag 3: Efter morgenmad på hotellet er der heldagsudflugt til Koncentrationslejren Auschwitz fra 2. Verdenskrig. Det er ikke den eneste KZ-lejr i Polen, men det er den mest berygtede. Den nazistiske udryddelseslejr, som er beliggende ca. 70 km fra Krakow, stod for udryddelse af over 2 millioner mennesker, hvoraf størstedelen var jøder. Middag på hotellets restaurant.

Dag 4: Morgenmad på hotellet. Formiddag på egen hånd for shopping og/eller museumsbesøg. Om eftermiddagen vil der være en times sejlads på den største polske flod Wisla, hvor I kan opleve det gamle Krakow fra et andet perspektiv. Folkloreaften med musik og 3-retters menu på god restaurant i det jødiske kvarter Kazimierz. Steven Spielbergfilmen ”Schindlers Liste” blev optaget i denne bydel.

Dag 5 Efter morgenmaden er der bustransport til lufthavnen, hvor der er formiddagsafgang retur til Danmark.

Programmet kan tilpasses efter jeres ønsker!

Grupperejse til Krakow
Grupperejse til Krakow

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!