Tag på grupperejse til Lissabon
Konakt os for et skræddersyet tilbud!

På en grupperejse til Lissabon oplever I en smuk by beliggende på syv bakketoppe med fantastisk udsigt. Byen er uimodståelig, hvilket skyldes blandingen mellem historie og nutid, lille by og dog en metropol samt af det gamle og funklende nye. Lissabon er Portugals hovedstad og største by med ca. 550.000 indbyggere.

Lissabon har været udsat for mange jordskælv, og i 1755 indtraf det største jordskælv nogensinde i Europa. På få timer mistede byen en tredjedel af sine indbyggere. Genopbygningen stod på langt ind i 1800-tallet og ændrede radikalt byens centrum, idet den foregik efter moderne principper med bygninger af samme højde og facade.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på jeres grupperejse til Lissabon?

Lissabon har utrolig mange seværdigheder at byde på. Det bakkede landskab, floderne og placeringen ud til havet gør Lissabon til en perle at gå rundt i. Man kan nemt se Lissabon til fods, da bykernen ikke er så stor. Nogle af seværdighederne er:

Grupperejse til Lissabon

Oceanário

Europas største akvarium med en enorm samling af forskellige fiskearter, bl.a. hajer, søheste, rokker og farvestrålende fisk.

Grupperejse til Lissabon

Alfama

Lissabons ældste kvarter – det “ægte Lissabon” med skæve huse, stejle trapper, snoede gyder, brolagte gader og de smukkeste udsigter.

Grupperejse til Lissabon

Jerónimos-klostret

UNESCO-beskyttet kloster med smukke detaljer. Klostret blev bygget for at ære Vasco da Gama, og han ligger nu begravet lige indenfor indgangen.

Grupperejse til Lissabon

Gulbenkian-museet

Stort museum med gamle skatte og historiske kunstværker, bl.a. græske vaser og mønter, glas fra oldtidens Rom samt fliser fra Fjernøsten.

Grupperejse til Lissabon

Kakkelmuseet

Få indblik i den udvikling og forandring, der gennem 400 år er sket i produktionen og udsmykningen af de smukke kakler, der på portugisisk hedder azulejos.

Grupperejse til Lissabon

Praça do Comércio

Central plads beliggende mellem Tajo-floden og shoppinggaden Rua Augusta, omkranset af en imponerende arkade med butikker og restauranter.

Grupperejse til Lissabon

Castelo de São Jorge

På én af Lissabons 7 høje ligger byens ældste bygning – det fantastiske slot Castelo de São Jorge. Fra tårnene kan man nyde udsigten over Lissabon.

Grupperejse til Lissabon

Parque das Nações

Expo-område fra Verdensudstillingen i 1998. Her findes bl.a. et gigantisk shoppingcenter, svævebane og Lissabons højeste bygning, Torre Vasco da Gama.

Grupperejse til Lissabon

Belém

Forstad til Lissabon, hvorfra mange af Portugals søfarere satte sejl for at udforske verden. Det smukke tårn Torre de Belém pryder havnefronten.

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!