Fantastiske udsigter i Portugals hovedstad

Tag på grupperejse til Lissabon – en smuk by beliggende på syv bakketoppe med fantastisk udsigt. Byen er uimodståelig, hvilket skyldes blandingen mellem historie og nutid, lille by og dog en metropol samt af det gamle og funklende nye. Lissabon er Portugals hovedstad og største by med ca. 550.000 indbyggere.

Lissabon har været udsat for mange jordskælv, og i 1755 indtraf det største jordskælv nogensinde i Europa. På få timer mistede byen en tredjedel af sine indbyggere. Genopbygningen stod på langt ind i 1800-tallet og ændrede radikalt byens centrum, idet den foregik efter moderne principper med bygninger af samme højde og facade.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

   Kontakt os for et tilbud
   Vi planlægger ud fra jeres ønsker

Besøgsforslag

Lissabon har særdeles mange seværdigheder at byde på. Det bakkede landskab, floderne og placeringen ud til havet gør Lissabon til en perle at gå rundt i. Bykernen er ikke så stor, så Lissabon er velegnet til at udforske til fods. Oplev blandt andet:

Alfama – Lissabons ældste kvarter med skæve huse, stejle trapper og snoede gyder.
Castelo de Sao Jorge – På én af de 7 høje i Lissabon ligger byens ældste bygningsværk.
Domkirken Sé – Lissabons domkirke med de store tvillingeklokketårne.
Tyrefægtning – I modsætning til i Spanien bliver tyrene aldrig dræbt i arenaen i Portugal.
Markeder Lissabons markeder er uhøjtidelige og bestemt et besøg værd.
Expo-området – Efter Verdensudstillingen i 1998 er området nu et interessant og livligt sted med bl.a. udstillingshaller, gigantisk shoppingcenter, svævebane, kæmpe akvarium “The Oceanario” (et af verdens største) og Lissabons højeste bygning “The Torre Vasco da Gama”.