Grupperejse med kultur, historie & shopping 

London er centrum i den britiske verden, og som Imperiets hovedstad har byen gennem århundreder været blandt de førende i Europa. London er en kolossal metropol med oplevelser for enhver smag, så der er rig mulighed for oplevelsesrige grupperejser fyldt med kultur, historie, shopping og spændende udflugter.

Gennem 1900-tallet oplevede London nedgangstider. Bombardementer under 2. verdenskrig ødelagde store dele af byen, og imperiets dominans i verden blev svækket. Mange industriområder forfaldt, men fra slutningen af århundredet skete der en udvikling af byen, både kulturelt og økonomisk, og det vil I tydeligt kunne se i dagens London.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

   London 4 dage/3 nætter
   Fra kr. 2.400,- pr. person

4 dage/3 nætter
Vejledende pris fra kr. 2.400,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse Danmark– London t/r inkl. skatter og afgifter
  • 3 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 40 betalende deltagere. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Programforslag

Dag 1:
Morgenafgang med fly til London. Transport til London centrum enten med privatbus eller tog for indkvartering. Eftermiddag på egen hånd, f.eks. til shopping, besøg i Madame Tussauds og tur i London Eye. Om aftenen kan I vælge at opleve en af Londons utallige musicals, eksempelvis: Mamma Mia, We will Rock You, Thriller Live, Phanthom of the Opera el. lign.

Dag 2:
På denne dag foreslår vi en heldagsudflugt til Oxford. Oxford er en by beliggende i det sydlige England, 80 km nordvest for London ved sammenløbet af floderne Themsen og Cherwell samt ved Oxford Canal. Bybilledet er domineret af mange gamle bygninger og colleges adskillige steder i byen. Udflugten kan også gå til andre områder omkring London!

Dag 3:
Dagen til fri disposition i London. Her anbefaler vi byrundtur på egen hånd enten ved benyttelse af metro eller evt. med en af byens mange åbne tourbusser. Vi anbefaler blandt andet: Berømte Albert Hall, Hyde Park, Picadilly Circus, St. Paul Cathedral, Tower of London med de berømte kronjuveler, Houses of Parliament med Big Ben, Westminster Abbey og Buckingham Palace. Om aftenen foreslår vi kanalrundfart inkl. 3-retters middag og show ombord på London Showboat.

Dag 4:
Eftermiddagsafgang med fly retur til Danmark. Transport til lufthavnen enten med tog eller privat bus.

Rejsen kan naturligvis forlænges efter ønske.

 

Besøgsforslag

På jeres rejse til London er der gode muligheder for et spændende program.

Tower of London – er i bogstavelig forstand studieturens juvel. Det berygtede fængsel er et af verdens mest berømte bygningsværker, og nede i kælderen finder I funklende diamanter og kronjuveler. I skal også gå en tur over den dobbelte vippebro Tower Bridge, som er en ingeniørmæssig bedrift og en klassisk seværdighed.
Premiereministerens bolig – i Downing Street 10 og Dronning Elisabeths imponerende bopæl Buckingham Palace. Snyd ikke jer selv for det berømte vagtskifte kl. 11.30. Dagen efter kan I besøge The Horse Guards i bygningen Whitehall, hvor to gardere til hest holder vagt. Også her er der vagtskifte kl. 11.30.
St. Paul’s Cathedral – Den monumentale domkirke har den flotteste udsigt over byen oppe fra kuplen.
The Monument – Gå op ad de 311 trin og oplev en imponerende 62 m høj søjle, der er opført til minde om byens store brand i 1666.
HMS Belfast – Et spændende ni-etagers krigsskib, der ligger fortøjret i Themsen og er lastet med Englands fascinerende militærhistorie.
Madame Tussauds – På jeres rejse til London bør I selvfølgelig også se det verdensberømte vokskabinet med mere end 400 voksfigurer. Mød blandt andet Lady Gaga, Jack Sparrow, Beyoncé og Spiderman.
London Dungeons – Mød Jack the Ripper i det spektakulære museum , hvor skræmmende begivenheder og voldsomme hændelser præsenteres på en spændende og frygtindgydende måde.
Warner Bros Studios – Sig hej til Harry Potter, når I træder ind i de originale kulisser fra filmserien, fx. Storsalen, Dumbledores kontor og Diagonalstræde.
London Eye – Europas største pariserhjul, der går helt op til 135 m i højden og giver en blændende udsigt over byen. På en klar dag kan man se op til 40 km væk. Efter turen i skyerne kan I roligt prale af, at I har været på en himmelsk studietur til London.
Covent Garden – Torvehallerne fra 1832 med det myldrende folkeliv og det store udbud af varer – lækker mad, trendy tøj, smukke smykker, spændende malerier, avanceret kunst og sjove souvenirs.

Andre af Londons store seværdigheder er Big Ben og Westminster Palace, hvor det britiske parlament holder til. Og når I nu er i London, så gå ind og se det fantastiske West Minster Abbey, der blev grundlagt som kloster i 1065.

London har et enormt udbud af aktiviteter, butikker, restauranter, teatre og kulturelle tilbud. I kommer ikke til at kede jer på jeres grupperejse til London, som altid er forrest med de nyeste trends og den nyeste musik. I sommerhalvåret er der altid masser af liv og unge mennesker i byens mange parker og grønne områder. Hyg jer sammen med alle de andre i Hyde Park med Speakers Corner og Kensington Gardens, hvor I også kan hylde Lady Di ved Dianas Memorial.