Tag på grupperejse til Madrid
Priseksempel inkl. program: Kr. 7.050,- pr. person

Tag på grupperejse til Madrid og oplev brede boulevarder, små tapasbarer, kunst, kultur og shopping – eller besøg et af de store parkområder. Byen var under den spanske borgerkrig ramt af voldsomme ødelæggelser, men er blevet genopbygget og er nu centrum inden for erhvervsliv og kultur.

Madrid – hovedstaden i Spanien – er en af de mest overraskende byer i Europa, og muligvis en af verdens mest livlige. Det er Europas højest beliggende storby.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

5 dage/4 nætter:
Fra kr. 7.050,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark - Madrid t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter samt bagage
4 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 4-stjernet hotel i Madrid
Privat bustransport lufthavn - hotel på ankomstdagen inkl. byrundtur i bus med guide
2 x frokost (madpakke)
1 x middag på hotellet
3 dage med heldags-guideservice
Transportkort til 2 dages fri offentlig transport
Udflugt til Escorial-klostret inkl. entré + besøg i De Faldnes Dal
Entré til Prado-museet og Las Ventas tyrefægterarenaen i Madrid
Flamingoshow og 3-retters middag inkl. drikkevarer
Privat bustransport hotel - lufthavn på afrejsedagen

Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 20 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Programforslag for grupperejse til Madrid

Dag 1: Ankomst til Madrid. Madpakke udleveres ved ankomst til lufthavnen. Privat bustransport til hotellet inkl. byrundtur i Madrid med guide. Highlights på byrundturen: Via Castellana, Gran Via, Salamanca-distriktet, Santiago Bernabeu fodboldstadion og Cibeles- og Neptuno-fontænerne. Om aftenen er der middag på hotellet.

Dag 2: Heldags byrundtur i Madrid inkl. guide og 1-dags transportkort til ubegrænset offentlig transport. Evt. entréer kommer i tillæg. Highligts på byrundturen: Debod Temple, Parque de Oeste, Plaza Espana, Almudena Cathedral, Plaza de Oriente, Palacio Real, Hapsburg, Letras og La Latina-distriktet, Puerta del Sol, Plaza Mayor og San Miguel-markedet.

Dag 3: Heldagsudflugt til Escorial-klostret og monumentet i De Faldnes Dal - mindesmærket til de millioner af menneske, der døde i den spanske borgerkrig. Turen er inkl. privat bustransport og guide samt entré til de nævnte monumenter. Der medbringes madpakke fra hotellet.

Dag 4: Heldagsudflugt i Madrid inkl. guide og 1-dags transportkort til ubegrænset offentlig transport. Evt. entréer kommer i tillæg. Om formiddagen besøger I Las Ventas tyrefægterarenaen. Arenaen har plads til 23.800 tilskuere og betragtes som Spaniens bedste. Om eftermiddagen er der besøg på Prado-museet. Museet er et af de største og mest betydelige kunstmuseer i verden. Museet blev oprindelig grundlagt til at udstille malerier og skulpturel kunst, men i dag indeholder museet også betydelige samlinger med over 5.000 tegninger, 2.000 tryk, 1.000 mønter og medaljer samt yderligere 2.000 kunstgenstande. Det er dog de ca. 3.000 malerier, der begrunder Prado-museets placering som et af verdens mest betydelige. Om aftenen er der Flamenco-show og middag.

Dag 5: Formiddagen er på egen hånd for shopping eller lignende. Herefter er der hjemrejse til Danmark.

Grupperejse til Polen
Grupperejse til Polen

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!