Tag på grupperejse til byernes by

Paris er en af verdens mest populære storbyer, og byen byder på en uendelig række af seværdigheder, parker og pladser. Lad jeres næste grupperejse gå til byernes by!

Byen er imponerende og charmerende på samme tid – og så er der aldrig langt til den næste café. Paris har en helt særlig atmosfære, og man bliver aldrig færdig med at udforske byen. Når dagslyset sidste stråler forsvinder, starter Paris’ natteliv med billige spisesteder, operaer og varieteer.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Paris 6 dage/5 nætter
Fra kr. 5.250,-

6 dage/5 nætter
Vejledende pris fra kr. 5.250,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København – Paris t/r inkl. skatter og afgifter
  • 5 overnatninger i dobbeltværelse på hotel inkl. morgenmad
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 40 betalende deltagere. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Programforslag

Dag 1:
Eftermiddagsafgang med fly fra Danmark til Paris. Bustransport fra lufthavn til hotel i Paris kan arrangeres.

Dag 2:
Vi foreslår en byrundtur i Paris med bus inkl. dansktalende guide. Vejen lægges naturligvis forbi de klassiske seværdigheder som Champs Elysées, Triumfbuen, Eiffeltårnet, Notre Dame og Sacre Coeur m.m. Resten af dagen til egen disposition, til fx shopping eller museumsbesøg.

Dag 3:
I kan f.eks. tage på udflugt til Versailles. Solkongen Louis den 14. opførte dette prægtige slot, hvis overdådige indretning er uden sidestykke. I ser bl.a. spejlsalen, hvor Versailles-traktaten blev underskrevet. Til slottet hører en stor, smuk park, hvor man bl.a. finder Marie Antoinettes skønne landsby ”Le Hameau”.

Dag 4:
Igen er der tid til at udforske den smukke by på egen hånd. Nyd det hyggelige caféliv, udforsk de mange museer, tag på shopping, besøg Disneyland eller oplev evt. det spektakulære show på Moulin Rouge.

Dag 5:
Om formiddagen foreslår vi et besøg på Louvre-museet, hvor det verdensberømte Mona Lisa-portræt er udstillet. Om eftermiddagen anbefaler vi, at I besøger Eiffeltårnet med spektakulær udsigt over Paris. Der er mulighed for et aftenarrangement bestående af Paris by Night med sejltur på Seinen forbi de kendte seværdigheder i smuk belysning. Sejlturen starter kl. 18:30, varer 1½ time og strækker sig over 12 km i hjertet af Paris. Inkluderet er der en 3-retters à la carte-menu inkl. ¼-flaske vin, som nydes ombord.

Dag 6:
Formiddagen til fri disposition til at få foretaget de sidste indkøb. Ved middagstid kan I tage på udflugt til Giverny, som er beliggende ca. 75 km nordøst for Paris. Her kan I besøge Monet’s Have. Inspirationen til mange af Monet’s impressionistiske malerier er hentet i den smukke have. Ved aftenstid flyves tilbage til Danmark.

 

Besøgsforslag

En grupperejse til Paris byder på gode muligheder for et spændende program.

Sightseeing – oplev Paris til fods eller med bus. Paris har et velfungerende rutenet med hop-on/off-busser.
Eiffeltårnet – Paris’ vartegn og et symbol for Frankrig. På jeres rejse må I ikke gå glip af den fantastiske udsigt fra toppen.
Montmatre –  Paris’ højeste punkt og et af højdepunkterne på en rejse til Paris. Her kan kirken Sacre Coeur samt kabaret Moulin Rouge opleves.
Triumfbuen – beliggende på Place Charles de Gaulle i den vestlige del af Paris. Triumfbuen er Napoleons hædersgave til sine soldater, men han nåede dog aldrig selv at se den færdig.
Pompidou-centeret – en højmoderne bygning, som er et kulturhus og et berømt bygningsværk i Paris. I centeret ligger blandt andet Musée National d’Art Moderne, som er et af verdens førende museer indenfor moderne kunst.
La Defénce med Grand Arc de La Defénce – La Defénce er et af byens større erhvervsdistrikter, hvor monumentet Grand Arch de la Defénce (Von Spreckelsens Kube) kan opleves.
Madeleine-kirken – kirken ligner et græsk tempel og har hverken tårne, klokke eller vinduer, hvorfor den ikke umiddelbart ligner en kirke. Madeleine-kirken er beliggende i Opera-kvarteret tæt ved floden Seinen.
Operaen – I Paris er der mulighed for at høre opera i den monumentale, gamle Opéra National de Paris. Operaen har en monumental facade, og indenfor møder du både en fantastisk marmortrappe samt en overdådighed af guld og udskæringer.
Tour Montparnasse – en 209 meter høj skyskraber med 59 etager, som gør det til et af Europas højeste huse. Skyskraberen har været omdiskuteret blandt den lokale befolkning, som ikke mener at denne moderne bygning passer ind i Paris’ ældre bybillede.
Concorde Pladsen – en meget stor og travl plads, der er beliggende ved Seinen. Concorde Pladsen byder udover det visuelle også på spændende historie. Et besøg værd på rejsen til Paris.
Louvre – et kollossalt museum i Paris, blandt andet med den berømte Mona Lisa. Bygningskomplekset har tidligere fungeret som både borg og kongebolig for adskillige konger og kejsere.
Kirken Les Invalides – en storslået kirke, hvor flere af Frankrigs krigshelte og militærpersoner er begravet – herunder Napoleon.
Champs Elysees – den mest kendte gade i Paris, som strækker sig fra Concorde Pladsen i øst til Triumfbuen i vest. Gaden er to kilometer lang og kan betegnes som hele Frankrigs paradeplads. Hvert år afsluttes Tour de France på Champs-Elysées foran tusindvis af tilskuere.
Notre Dame – berømt katedral beliggende på øen Île de la Cité. Katedralen er mere end 800 år gammel.
Sejltur på Seinen – Jeres grupperejse bør også byde på en sejltur på Seinen, hvor I kan opleve Paris på en anderledes måde.

Udflugtsmuligheder

Versailles slottet – det største og mest berømte slot i Frankrig. En seværdighed, som hvert år bliver besøgt af flere tusinde mennesker. Slottet er beliggende ca. 20 km. sydvest for Paris i byen Versailles. Til slottet hører også en have, som er lige så imponerende som slottet selv.
Monets Have – Monet er berømt for andet end hans malerier; nemlig hans have i Giverny. Haven domineres hver måned af en bestemt farve. Den er flottest i det sene forår og tidlige sommer.
Disneyland Paris – Disneyland Resort Paris er et område med to store forlystelsesparker; Disneyland Paris samt Walt Disney Studios Park samt mange hoteller, indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter. Område ligger 32 km. øst for Paris.