Tag på grupperejse til Paris
Vejledende pris fra kr. 5.250,- pr. person

På en grupperejse til Paris oplever I en af verdens mest populære storbyer. Byen byder på en uendelig række af seværdigheder, parker og pladser. Lad jeres næste grupperejse gå til byernes by!

Byen er imponerende og charmerende på samme tid – og så er der aldrig langt til den næste café. Paris har en helt særlig atmosfære, og man bliver aldrig færdig med at udforske byen. Når dagslyset sidste stråler forsvinder, starter Paris’ natteliv med billige spisesteder, operaer og varieteer.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

6 dage/5 nætter:
Fra kr. 5.250,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark - Paris t/r inkl. skatter og afgifter
5 overnatninger i dobbeltværelse på hotel inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden og obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 40 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Programforslag for grupperejse til Paris

Dag 1: Eftermiddagsafgang med fly fra Danmark til Paris. Bustransport fra lufthavn til hotel i Paris kan arrangeres.

Dag 2: Vi foreslår en byrundtur i Paris med bus inkl. dansktalende guide. Vejen lægges naturligvis forbi de klassiske seværdigheder som Champs Elysées, Triumfbuen, Eiffeltårnet, Notre Dame og Sacre Coeur m.m. Resten af dagen til egen disposition, til fx shopping eller museumsbesøg.

Dag 3: I kan f.eks. tage på udflugt til Versailles. Solkongen Louis den 14. opførte dette prægtige slot, hvis overdådige indretning er uden sidestykke. I ser bl.a. spejlsalen, hvor Versailles-traktaten blev underskrevet. Til slottet hører en stor, smuk park, hvor man bl.a. finder Marie Antoinettes skønne landsby ”Le Hameau”.

Dag 4: Igen er der tid til at udforske den smukke by på egen hånd. Nyd det hyggelige caféliv, udforsk de mange museer, tag på shopping, besøg Disneyland eller oplev evt. det spektakulære show på Moulin Rouge.

Dag 5: Om formiddagen foreslår vi et besøg på Louvre-museet, hvor det verdensberømte Mona Lisa-portræt er udstillet. Om eftermiddagen anbefaler vi, at I besøger Eiffeltårnet med spektakulær udsigt over Paris. Der er mulighed for et aftenarrangement bestående af Paris by Night med sejltur på Seinen forbi de kendte seværdigheder i smuk belysning. Sejlturen starter kl. 18:30, varer 1½ time og strækker sig over 12 km i hjertet af Paris. Inkluderet er der en 3-retters à la carte-menu inkl. ¼-flaske vin, som nydes ombord.

Dag 6: Formiddagen til fri disposition til at få foretaget de sidste indkøb. Ved middagstid kan I tage på udflugt til Giverny, som er beliggende ca. 75 km nordøst for Paris. Her kan I besøge Monet’s Have. Inspirationen til mange af Monet’s impressionistiske malerier er hentet i den smukke have. Ved aftenstid flyves tilbage til Danmark.

OBS: Foreslåede aktiviteter er IKKE inkluderet i ovennævnte priser.

Grupperejse til Paris
Grupperejse til Paris

Hvad kan I opleve på jeres grupperejse til Paris?

Studietur til Paris

Notre Dame

Berømt gotisk katedral beliggende på øen Île de la Cité. Katedralen er mere end 800 år gammel og tog næsten 200 år at bygge.

Studietur til Paris

Louvre-museet

Et mægtigt museum, som bl.a. rummer den berømte Mona Lisa. Bygningskomplekset har tidligere fungeret som både borg og kongebolig.

Studietur til Paris

Eiffeltårnet

Paris’ vartegn og et verdenskendt symbol for Frankrig. På jeres studietur må I ikke gå glip af den fantastiske udsigt fra toppen.

Studietur til Paris

Operaen

Den gamle Opéra National de Paris har en monumental facade, og indenfor møder du en fantastisk overdådighed af guld og udskæringer.

Studietur til Paris

Sejltur på Seinen

Jeres studietur bør også byde på en sejltur på Seinen, hvor I kan opleve Paris' største seværdigheder fra vandsiden.

Studietur til Paris

Triumfbuen

Triumfbuen var Napoleons hædersgave til sine soldater, men han nåede dog aldrig selv at se det flotte bygningsværk færdig.

Studietur til Paris

Sacré Coeur

Denne kirke er en af Paris' mest betagende bygninger kendetegnet ved sin enorme kuppel og verdens største mosaikker.

Studietur til Paris

Montmartre

Charmerende kvarter, som stadig minder om sine gamle dage som enklave for nogle af verdens største kunstnere.

Latinerkvarteret

Hyggelig og livlig bydel med et stort udvalg af caféer og restauranter, specialbutikker og bogforretninger.

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!