Tag på grupperejse til Provence
Priseksempel inkl. program: Fra kr. 8.495,- pr. person

Tag på grupperejse til postkort-skønne Provence, der dufter af lavendel og krydderurter. Her varer sommeren det meste af året, og klimaet skaber grobund for et køkken, der smager af sol og syden. Byerne er middelalderlige, og naturen er meget afvekslende.

Provence er dejlig på de fleste tider af året, men efteråret er specielt smukt, når den stærke sensommersol opvarmer jorden og får krydderurter til at dufte endnu kraftigere.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

8 dage/7 nætter:
Fra kr. 8.495,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark - Nice t/r inkl. skatter og afgifter samt bagage
7 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 3-stjernet hotel i Nice
6 x middag ekskl. drikkevarer
Privat bustransfer Nice lufthavn - hotel t/r
Heldagsudflugt til Grasse, Vence & St. Paul de Vence
Heldagsudflugt til Monaco & Eze
Heldagsudflugt til Antibes & Cannes
Heldagsudflugt til San Remo & Menton
Entréer: Fragonard Parfume, Fondation Maeght, Musée Picasso, Verrerie Biot, Arboretum Biot, Fernand Léger Biot og vinsmagning
Dansk rejseleder på hele rejsen
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 40 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Programeksempel for grupperejse til Provence

Dag 1: Afrejse med morgenfly fra Danmark til Nice. Rejseleder møder jer i lufthavnen og er med på hele turen. En privat bus holder klar for at køre de ca. 10 km til hotel i Nice. Efter frokost og check-in tager guiden jer med på byrundtur til fods i Nice. Middag på restaurant nær hotellet.

Dag 2: Efter morgenmad på hotellet er der heldagsudflugt til Grasse med besøg hos parfumeproducenten Fragonard, hvor I hører om kunsten at fremstille parfume samt besøg i Fragonards museum, som viser historien om parfume gennem 3000 år. På returen gøres der stop i byerne Vence og St. Paul de Vence, hvor gruppen besøger Fondation Maeght, som er et anbefalelsesværdigt museum for moderne kunst. Middag på restaurant nær hotellet.

Dag 3: Efter morgenmad er der heldagsudflugt langs kysten til ”De gyldne palmers by” – Cannes. Der gøres på udrejsen et længere stop i den hyggelige havneby Antibes, hvor gruppen besøger Picassomuseet. Havnen i Antibes er enorm, og her ligger de store fyrsteskibe til. Desuden er der dagligt et hyggeligt marked i den gamle bydel, som også er et besøg værd. Efter frokost går turen videre til Cannes, som er charmerende og fuld af overraskelser. Her kommer I naturligvis forbi Palais des Festivals, hvor De gyldne Palmer uddeles, og langs den elegante strandpromenade skal I hilse på en af byens æresborgere; statuen af danske kong Christian X, som tilbragte adskillige vintre i Cannes. Middag på restaurant nær hotellet.

Dag 4: Morgenmad på hotellet efterfulgt af heldagsudflugt til Monaco med stop i den lille smukke bjerglandsby Eze på udrejsen. Byen ligger højt over Middelhavet med en vidunderlig udsigt. I Fyrstedømmet Monaco står den på byrundtur til fods. Herefter er der tid på egen hånd i den charmerende by. Oplev det berømte kasino og vagtskiftet ved fyrsteslottet m.m. Middag på restaurant nær hotellet.

Dag 5: Morgenmad på hotellet. Hele dagen til egen disposition, hvilket vil sige en hel dag til at udforske Nice, nyde det hyggelige caféliv, besøge museer, tage på shopping m.m. Middag for egen regning i Nice.

Dag 6: Efter morgenmad er der heldagsudflugt til Biot, en lille kunstnerby, der er berømt for glaskunst – beliggende ca. 30 min. vest for Nice. Her er der tid til en slentretur i de maleriske gader med mange værksteder og butikker. Glasmuseet La Verrerie de Biot besøges, inden turen fortsætter til Bonsai Arboretum kun få km fra Biot med fantastiske skulpturer af bonsaiplanter. Tæt herved ligger Leger-museet, hvor der også er nogle fantastiske skulpturer, og derudover er udsigten helt enestående. Middag på restaurant nær hotellet.

Dag 7: Morgenmad på hotellet efterfulgt af heldagsudflugt til berømte San Remo, hvor der vil være en kort byrundtur til fods. Turen fortsætter til Menton gennem små idylliske landsbyer. I Menton gøres der stop hos en vinbonde, hvor der venter en lille smagsprøve samt besøg på kloster. Middag på restaurant nær hotellet.

Dag 8: Morgenmad på hotellet. Formiddagen til fri disposition til at få foretaget de sidste indkøb. Først på eftermiddagen er der afrejse fra Nice til Danmark.

Grupperejse til Alsace
Grupperejse til Alsace

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!