Tag på grupperejse til Italiens hovedstad

Italiens hovedstad Rom byder på historie, klassisk arkitektur, statuer, fontæner og mange hyggelige restauranter eller caféer.

Tag på grupperejse og gå på opdagelse i Rom. Rom har mange gamle og flotte bygninger, museer, kirker og pladser, som er anbefalelsesværdige at besøge. Der er fx Peterskirken, Trevifontænen, Colosseum, Den spanske trappe, Pantheon, Forum Romanum, Piazza Navona og meget mere.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Rom 7 dage/6 nætter
Fra kr. 2.310,- pr. person

7 dage/6 nætter
Fra kr. 2.310,- pr. person

Prisen inkluderer:

  • 2 x overnatninger i Chianciano Terme
  • 4 x overnatninger på 4-stjernet hotel i Rom
  • 6 x morgenmadsbuffet
  • 2 x aftensmad på hotel i Chianciano Terme
  • Engelsktalende rejseleder v/byrundtur i Rom
  • 1 x hovedtelefoner i Peterskirken
  • Engelsktalende rejseleder v/byrundtur i Viterbo

Bemærk! Ovenstående pris inkluderer IKKE transport til/fra rejsens startsted (Chianciano Terme) samt bustransport under rejsen. Vi udarbejder gerne et tilbud, hvor al transport er inkluderet – kontakt os!

Ovennævnte pris er baseret på 30 betalende deltagere. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Program

Dag 1: Ankomst til Chianciano Terme
Rejsen starter i det sydlige Toscana i Chianciano Terme. Overnatning og aftensmad på hotel.

Dag 2: Tivoli, Albanerbjergene, Rom
Efter morgenmaden sættes kursen mod Rom. Undervejs gør I stop i byen Tivoli. Her vil der være mulighed for at besøge Villa d’Este. Herefter går turen videre gennem Albanerbjergene til Castel Gandolfo, pavens sommerresidens.
Overnatning på hotel.

Dag 3: Det antikke og klassiske Rom
Den engelsktalende rejseleder tager jer med på en heldagsrundtur i Rom. I oplever bl.a. den gamle bydel, Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen. Efter frokostpausen fortsætter turen i det klassiske Rom, hvor I ser bl.a. Den Spanske Trappe, Trevi-fontænen, Pantheon og Piazza Navona.
Overnatning.

Dag 4: Roms kirker
Hele formiddagen er afsat til at opleve Vatikanet. Sammen med rejselederen oplever i Peterspladsen og Peterskirken med sine talrige kunstskatte. Om eftermiddagen går turen videre til San Paolo fuori le Mura, en af Roms smukke pilgrimskirker. Efter dette besøg vender I tilbage til Roms centrum, hvor I ser nærmere på Laterankirken og Santa Maria Maggiore-kirken.
Overnatning.

Dag 5: Dagen er til fri disposition

Dag 6: Viterbo og Orvieto
Denne dag tager i afsked med den evige stad. Efter morgenmaden sætter I kursen mod Viterbo, hvor en byrundtur venter jer. Herefter anbefaler vi et stop i den skønne by Orvieto.
Overnatning og aftensmad i Chianciano Terme.

Dag 7: Hjemrejse efter morgenmaden

Der tages forbehold for programændringer.