Homestay i London eller Dublin
Priser fra kr. 1.995,- pr. person for 7 nætter

I både Dublin og London tilbyder vi indkvartering på homestay. Ophold i et engelsk hjem er helt anderledes end at bo på hotel eller vandrerhjem. Det giver nemlig eleverne mulighed for at opleve dagligdagen og dermed få en bedre forståelse for sproget.

2-4 elever indkvarteres hos samme familie, og der er helpension inkluderet (bestående af morgenmad, madpakke og aftensmad). Eleverne skal selv komme til/fra familierne, men forud for opholdet sendes der naturligvis information omkring mulighederne med offentlig transport. Desuden kan der, hjemmefra, tilkøbes transportkort gældende for hele perioden. Familierne er typisk beliggende op til 60 minutters transport fra evt. praktikvirksomheder/sprogskole.

Vejledende priser for homestay

Pris for homestay i London, 7 nætter:
Fra kr. 1.995,- pr. elev

Pris for homestay i Dublin, 7 nætter:
Fra kr. 2.295,- pr. elev

Pris for Meet-and-greet (modtagelse, velkomst, praktisk info, etc.):
Fra kr. 875,- pr. gruppe

Studietur til Bali

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!