PRAKTIKOPHOLD I UDLANDET

Varighed: 1-3 uger

Korte praktikophold af højst 3 ugers varighed er designet til dem, der ønsker at gå i gang med deres første praktikophold og er ideelle til studerende i alderen 16-21 år med mindst et A1-niveau af engelsk.

På arbejdspladsen i London eller Dublin vil et kort praktikophold give eleverne mulighed for at få en smag af international erhvervserfaring og give dem mulighed for at teste deres færdigheder i en række roller som kundeservice og administration – og samtidigt udvikle engelskfærdigheder.

”Taster” praktikophold giver den perfekte mulighed for at forbedre elevernes konversationsevner og udvide deres ordforråd udenfor klasseværelset. Der er en række placeringer til rådighed i organisationer som kontorer, fitnesscentre, velgørenhedsbutikker, madbutikker og restauranter, så de studerende kan bygge videre på deres “bløde” færdigheder.

Hvis du gerne vil forbedre dine engelskfærdigheder før din praktik eller føler, at du måske har brug for ekstra støtte, kan du kombinere erhvervserfaring med undervisning på Twin Sprogskole i London eller Dublin. Praktikopholdet kan også med fordel kombineres med homestay.

   Praktikophold i udlandet
   Fra kr. 1450,- pr. person

I kan komme i praktik i udlandet, hvis…

  • I er en gruppe på min. 10 personer
  • I er komfortable i et engelsktalende miljø
  • I er mindst 16 år gamle
  • I har engelsk på A-niveau

Nogle jobs kan kræve specifik erfaring. 

Vi arbejder med et stort netværk af virksomheder og kan placere praktikanter i næsten enhver sektor.
Bemærk venligst, at vi kun tilbyder ulønnede praktikophold!

Fra kr. 1.450,- pr. person (placering indenfor kundeservice) i Dublin
Fra kr. 2.150,- pr. person (placering indenfor kundeservice) i London

 

Prisen inkluderer:

  • Kontrakt med virksomhed
  • Velkomst og introduktion
  • 24/7 support
  • Certifikat på fuldført praktikophold

Praktikken er ulønnet. Praktikken giver mulighed for international arbejdserfaring og udvikling af sprogkundskaber Typiske arbejdstid er 09:00 – 17:00.

Vi tilbyder også længerevarende praktikophold i 4 – 26 uger.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.