Tag på grupperejse til Istanbul
Priseksempel inkl. program: Kr. 5.605,- pr. person

På en grupperejse til Istanbul vil I opleve en by med masser af historie, men er samtidig blevet én af Europas mest moderne byer de seneste år. Istanbul ligger på to kontinenter, så I kommer til at opleve kulturen fra både Europa og Asien. Tyrkiet blev skabt på resterne af Det Osmanniske Rige – et rige, som i mere end 600 år var en verdensmagt, og som bredte sig over den vestlige del af Asien, det sydøstlige Europa samt Nordafrika. I dag er der reminiscenser fra storhedstiden overalt i Tyrkiet, og uanset hvor I går hen, møder I spændende kulturseværdigheder og smuk natur.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Grupperejse til Istanbul

7 dage/6 nætter:
Fra kr. 5.605,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark - Istanbul t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter samt bagage
6 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 3-stjernet hotel i Istanbul
Aktiviteter, udflugter, transport og måltider jf. nedenstående program

Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 30 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Program for grupperejse til Istanbul

Ovenstående priseksempel er inkl. følgende program:

Dag 1: Ankomst til Istanbul. I bliver hentet i lufthavnen af privat bus og en engelsktalende assistent. Bussen kører jer til jeres hotel. I bussen serveres et let måltid. Resten af dagen på egen hånd.

Dag 2: Heldags byrundtur til fods og med offentlig transport. Transportkort og guide er inkluderet samt entré til følgende seværdigheder: Roman Hippodrome, Den Blå Moske, Santa Sophia og Topkapi Palace. Om aftenen er der fælles middag på restaurant (ekskl. drikkevarer).

Dag 3: Halvdagsudflugt til fods og med offentlig transport. Transportkort og guide er inkluderet samt entré til Dolmabahce Palace. Turen afsluttes ved Grand Bazaar, hvor I tilbringer eftermiddagen på egen hånd.

Dag 4: Heldagsudflugt til Princess Island med offentlig transport. Inkl. transportkort, sejltur Eminonu - Princess Island t/r og guide. På Princess Island er der mulighed for at få en tur i hestevogn, cykelture, vandreture, badning ved stranden og lignende. Aktiviteter og evt. entréer kommer i tillæg.

Dag 5: Om dagen er der tid til shopping og sightseeing på egen hånd. Om aftenen skal I på sejltur på Bosphorus inkl. middag (ekskl. drikkevarer).

Dag 6: Heldagsudflugt til Istanbuls nye bydel, Taksim Square / Istiklal Street og Ortakoy med bazaar. Udflugten foregår til fods og med offentlig transport. Transportkort og guide er inkluderet.

Dag 7: Transport til lufthavnen og hjemrejse til Danmark.

Grupperejse til Istanbul

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!