Tag på grupperejse til Italien
Priseksempel inkl. program: Kr. 9.680,- pr. person

En grupperejse til Italien er en rejse til et land med fantastisk UNESCO Verdensarv, berømte fodboldhold, enestående gastronomi og et væld af vingårde.

Italien bærer sin tusindårige, turbulente historie usædvanligt smukt. Dette rejseeksempel tager udgangspunkt i Venedig og Rom, som er to af landets smukkeste rejsemål. Vi har udvalgt de mest ikoniske seværdigheder og utrolige steder, så I kan opleve "det ægte Italien". Men dette er naturligvis blot vores forslag - rejsen kan tilpasses helt efter jeres ønsker.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

6 dage/5 nætter:
Fra kr. 9.680,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark - Venedig/Rom t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter samt bagage
2 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 3-stjernet hotel i Venedig
Privat bådtransport til Venedig centrum inkl. let forkost ombord
Byrundtur til fods i Venedig med dansktalende guide
Transport med hurtigtog Venedig - Rom inkl. let frokost undervejs
3 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 4-stjernet hotel i Rom
Byrundtur til fods i Rom med dansktalende guide (inkl. entré til Vatikanmuseet & Peterskirken)
1 x 3-retters middag
Privat bustransport hotel i Rom - lufthavn inkl. frokoststop på vingård
Vingårdsbesøg inkl. frokost og vinsmagning
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 30 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Programeksempel for grupperejse til Italien

Dag 1: Ankomst til Venedig. Dansktalende guide står klar til at tage imod jer. Herefter privat transport med båd til Venedig centrum. Der serveres let frokost ombord. I ankommer til hotellet, hvor I afleverer jeres bagage.
Efterfølgende er der byrundtur til fods i Venedig, hvor I oplever byens vigtigste seværdigheder. Byrundturen afsluttes ved Palazzo Ducale på Markuspladsen, hvor I på egen hånd kan besøge den tidligere regeringsbygning og domhus, som i dag fungerer som museeum (IKKE inkluderet).

Dag 2: Dagen er til egen disposition i Venedig. Tag evt. på gondoltur eller tag med de offentlige vandbusser til øen Murano, som er kendt for glaspusterkunst.

Dag 3: I forlader hotellet i Venedig og tager med hurtigtoget til Rom. Let frokost serveres undervejs. Ved ankomsten til Rom mødes i af en dansktalende guide, som går sammen med jer til jeres hotel i Rom.
Herefter byrundtur til fods i Rom, hvor I bl.a. oplever Piazza Famese, Campo de Fiori, Piazza Navona, Pantheon, Trevifontænen, Den Spanske Trappe, m.m.

Dag 4: Byrundtur til fods med dansktalende guide. I oplever Vatikanmuseet og Peterskirken.

Dag 5: Dagen er til egen disposition i Rom. Om aftenen er der fællesspisning på en typisk romersk restaurant.

Dag 6: I forlader hotellet i Rom og bliver hentet af privat bus for kørsel til lufthavnen - dog med stop på en vingård undervejs. Her står den på vinsmagning og frokost. Herefter hjemrejse til Danmark.

Grupperejse til Italien
Grupperejse til Italien

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!