Tag på grupperejse til Malta
Priseksempel inkl. program: Kr. 7.495,- pr. person

På en grupperejse til Malta oplever I en ø fyldt med historie og oplevelser: Mystiske templer ældre end pyramiderne, smuk natur og ikke mindst seværdigheder på UNESCOs Verdensarvsliste.

Malta er en lille ø-stat beliggende i Middelhavets midte mellem Afrika og Europa. Arealet er kun lidt større end Langeland og har alligevel mere end 400.000 indbyggere. Malta tilbyder et behageligt middelhavsklima med varme og tørre somre samt milde vintre. Sommervejret strækker sig langt ind i efteråret – med en gennemsnitstemperatur på 24 grader i oktober måned.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

8 dage/7 nætter:
Ca. kr. 7.495,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark - Malta t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter samt bagage
7 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad
Sightseeing, guideservice, transfer og måltider jf. nedenstående program

Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 30 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Program for grupperejse til Malta

Ovenstående priseksempel er inkl. følgende program:

Dag 1: Ankomst til Malta. I bliver hentet ved lufthavnen i privat bus for halvdagsudflugt med guide til Den Blå Grotte, Hagar Qim og Marsaxlokk. Turen startes ved Den Blå Grotte i Wied-iz-Zurrieq inkl. bådtur ind i grotterne samt et let måltid. Herefter går turen videre til Hagar Qim-templet beliggende på en klippekant. Til sidst besøger I fiskerbyen Marsaxlokk, hvor der er marked. Udflugten sluttes på hotellet, hvor I tjekker ind og spiser aftensmad.

Dag 2: Heldagsudflugt med privat bus og guide til Mosta, Mdina, Rabat, Dingli Cliffs og Ta'Qali. Turen starter med et besøg i Mosta domkirke, og derefter skal I opleve Maltas gamle hovedstad Mdina med en gåtur gennem de smalle gader og stop ved katedralen. Efterfølgende skal I besøge St. Paul's katakomber i Rabat. I spiser let frokost med friskproducerede varer på en lokal farm. Resten af eftrmiddagen byder på panoramaudsigt over havet ved Dingli Cliffs og til sidst et besøg ved Ta'Qali sølv- og glasværksted. Om aftenen spiser I middag på hotellet.

Dag 3: Heldagsudflugt med privat bus og guide til Maltas hovedstad Valletta. Turen byder bl.a. på besøg i Upper Barrakka Gardens med imponerende udsigt over Grand Harbour samt St. John's katedral. Frokost på egen hånd (ikke inkluderet). Om eftermiddagen besøger I Malta Experience og til sidst fortet St. Elmo. I spiser middag på hotellet.

Dag 4: Heldagsudflugt med privat bus og guide til Gozo. I sejler med færge fra Cirkewwa til Mgarr i Gozo. Ved ankomst til Gozo besøger I det forhistoriske tempel Ggantija, som er det ældste fritstående tempel i verden. Herefter kører I til Dwejra og Marsalforn med tid på egen hånd. Til sidst besøger I Citadel i Victoria, før der sejles retur til Malta. Om aftenen spiser I middag på hotellet.

Dag 5: I har hele dagen på egen hånd i Sliema.

Dag 6: Om formiddagen skal I på halvdagsudflugt med privat bus og guide til The Three Cities samt havnerundfart. I spiser frokost på hotellet. Eftermiddagen er på egen hånd til evt. shopping eller afslapning ved hotellets pool. Om aftenen er der maltesisk folkedanseraften inkl. middag og musik.

Dag 7: Halvdagsudflugt med privat bus og guide til landsbybesøg med vinsmagning og falkeshow. Først besøger I Maltas falkecenter i Siggiewi og herefter et besøg i landsbyen Hal-Qormi, som er kendt for fremstilling af maltesisk brød. Her vil der være en lille vinsmagning inkl. let frokost. Eftermiddagen er på egen hånd til evt. shopping eller afslapning ved hotellets pool. I spiser middag på hotellet.

Dag 8: Hjemrejse til Danmark.

Grupperejse til Malta
Grupperejse til Malta
Grupperejse til Malta

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!