Tag på grupperejse til Polen
Priseksempel inkl. program: Kr. 8.475,- pr. person

En grupperejse til Polen byder på smukke naturlandskaber, vigtig verdenshistorie og ikke mindst spændende byer såsom maleriske Krakow og energiske Warszawa.

Polens historie går tilbage til det 10. århundrede og giver mulighed for masser af spændende indhold på jeres grupperejse; vigtige historiske begivenheder, konger, slotte, osv. 2. Verdenskrig har sat sine spor overalt i landet og kan opleves ved diverse monumenter og museer.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Grupperejse til Polen

7 dage/6 nætter:
Fra kr. 8.475,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark - Zürich/Krakow t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter samt bagage
3 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 2-stjernet hotel i Warszawa
Dansktalende guide til rådighed i Warszawa
Privat bustransport lufthavn - hotel på ankomstdagen inkl. heldags byrundtur i bus/til fods i Warszawa
Let måltid i bussen på ankomstdagen
Panoramaudsigt fra Kulturpaladset i Warszawa
Entré til Museum 1944 i Warszawa
1 x frokost ekskl. drikkevarer
Ølsmagning af polske specialøl
Privat bustransport Warszawa - Krakow inkl. dansktalende guide
3 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 3-stjernet hotel i Krakow
Dansktalende guide til rådighed i Krakow
Byrundtur i Krakow inkl. Det Jødiske Kvarter, Schindlers Fabrik og tur i el-biler
2 x 3-retters middag ekskl. drikkevarer
Heldagsudflugt til Auschwitz og saltminerne inkl. frokost
Halvdagsudflugt til drypstenshule inkl. bådtur og frokost
Privat bustransport hotel - lufthavn på afrejsedagen
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 28 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Programforslag for grupperejse til Polen

Dag 1: Ankomst til Warszawa. Jeres dansktalende guide møder jer i lufthavnen og tager jer med på byrundtur i Warszawa. Byrundturen foregår til dels i bus og til dels til fods. Der serveres et let måltid i bussen.

Highlights på byrundturen i Warszawa:

  • Floden og det gamle fort
  • Lidt om Polens og Warszawas historie - særligt tiden under russerne 1794-1917
  • Det store fodboldstadion fra EM i 2012
  • Spadseretur i Den Gamle By - den genopbyggede middelalderby, som er på UNESCO's verdensarvsliste inkl. et kort kig på domkirken og Thorvaldsens skulpturer
  • Tur til paladset i Wilanowa - sommerpaladset for polske konger i det 17. århundrede

Dag 2: Dagen starter med et 90-minutters foredrag om dagliglivet i det moderne Polen. Herefter skal I på spadseretur til kulturpaladset, hvor I får panoramaudsigt over Warszawa fra toppen. Frokost på polsk restaurant, og efterfølgende spadseretur til forfatningspladsen, hvor I hører om socialistisk arkitektur og Polen i perioden 1945-1989. Om aftenen er der ølsmagning på ølbar.

Dag 3: Om formiddagen besøger I Museum om Warszawaopstanden i 1944 - et moderne, interaktivt museum. Resten af dagen er på egen hånd i Warszawa.

Dag 4: I forlader jeres hotel i Warszawa og kører med privat bus til Krakow. Jeres dansktalende guide møder jer i bussen. Ved ankomst til Krakow skal I på halvdags byrundtur. Turen starter med en rundtur til fods i det jødiske kvarter Kazimierz. Byens jødiske kvarter dannede naturlige kulisser til Spielberg-filmen "Schindlers Liste". Herefter går I videre til Schinders Fabrik - museet, der hædrer Oskar Schindler, som reddede over 1.000 jøder. Efter besøg på museet er det tid til en tur i el-biler med audioguides på dansk. Om aftenen er der fælles 3-retters middag.

Dag 5: Heldagsudflugt med bus og dansktalende guide. Dagen starter med rundvisning i Wieliczka saltminen. Den 700-år gamle saltmine er en af Polens største seværdigheder. Der er i alt 300 km minegange, hvoraf 4,5 km er åbne for turister. Efter besøg i saltminen spiser I frokost, og herefter går turen videre til koncentrationslejren Auschwitz. Koncentrationslejren blev anlagt i 1940 i byen Oswiecim. Bare navnet Auschwitz kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på de fleste. Lejren stod for udryddelsen af over 2 millioner mennesker, hvoraf hovedparten var jøder.

Dag 6: Halvdagsudflugt til drypstenshule med bus og dansktalende guide. Turen inkluderer en bådtur med let frokost ombord. Resten af dagen er på egen hånd i Krakow. Om aftenen spises der fælles 3-retters middag.

Dag 7: Hjemrejse til Danmark.

Grupperejse til Polen
Grupperejse til Polen

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!