Tag på grupperejse til Schweiz
Priseksempel inkl. program: Kr. 8.295,- pr. person

En grupperejse til Schweiz byder på græsgrønne landskaber, hvide gletsjere, rustik bjergidyl og kosmopolitisk byliv. Schweiz' smukke landskaber har forført rejsende i årevis.

I dette rejseforslag kommer I bl.a. på en togtur med den berømte Glacier Express mellem høje tinder og fyrreskove i dalene. I skal også opleve spændende byer, heriblandt Zürich, som er Schweiz største by, og Bern, som er landets hovedstad. Og så skal I selvfølgelig besøge i en ostefabrik inkl. ostesmagning.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

6 dage/5 nætter:
Fra kr. 8.295,- pr. person

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark - Zürich t/r inkl. lufthavnsskatter og -afgifter samt bagage
Byrundtur til fods i Zürich med guide
3 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 3-stjernet hotel i Davos
3 x middag ekskl. drikkevarer på hotel i Davos
1 x 1-dags Davos-kort pr. person til fri offentlig transport
Besøg i St. Martin-kirken i Zillis med guide
Besøg i Via Mala-kløften med guide
Besøg i Chur med guide
Togtur med Glacier Express fra St. Moritz til Andermatt på 2. klasse
2 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad på 3-stjernet hotel i Flüeli-Ranft
Privat bustransport i forbindelse med udflugter + lufthavnstransfer
Besøg på ostefabrik i Emmental-regionen med guide
Byrundtur til fods i Bern med guide
Byrundtur til fods i Lucerne med guide
Sejltur på Lake Lucerne
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Ovennævnte pris er baseret på 25 betalende deltagere.
Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og hotel, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode.
Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Programforslag for grupperejse til Schweiz

Dag 1: Ankomst til Zürich. Jeres guide møder jer i lufthavnen og tager jer med til Zürich centrum, hvor I skal på byrundtur til fods. Herefter tjek-ind og aftensmad på jeres hotel i Davos.

Dag 2: Heldagstur til Klosters/Davos. Nyd en tur med lokaltoget Rätische Bahn til byen Klosters, og tag på gåtur i bjergene. Nærmere program for dagen aftales med jeres guide. I spiser aftensmad på hotellet i Davos.

Dag 3: Heldagsudflugt til landsbyerne Zillis og Chur. I Zillis oplever I St. Martin kirken, som er kendt for sine loftsmalerier tilbage fra 1200-tallet. Herfra går turen videre til Via Mala-kløften. På tilbagevejen besøger I billedskønne Chur - den ældste by i Schweiz, hvor I skal på byrundtur til fods. Nærmere program for dagen aftales med jeres guide. I spiser aftensmad på hotellet i Davos.

Dag 4: I forlader jeres hotel i Davos og skal nu på togtur med den berømte Glacier Express. Efter ca. 3,5 times togtur ankommer I til Andermatt, hvor I bliver hentet af jeres chauffør og kører videre til jeres hotel i Flüeli-Ranft.

Dag 5: Heldagstur til Emmental og Bern. I Emmental-regionen skal I besøge en ostefabrik inkl. ostesmagning. Herefter køres til Bern, hvor I skal på byrundtur med guide. Nærmere program for dagen aftales med jeres guide.

Dag 6: I forlader hotellet i Flüeli-Ranft. Inden I rejser hjem til Danmark, er der tid til en bådtur på Lake Lucerne fra Beckenried til Lucerne. I Lucerne tager jeres guide jer med på en byrundtur. Herefter vinker I farvel til det smukke land og kører til lufthavnen for hjemrejse til Danmark.

Grupperejse til Schweiz
Grupperejse til Schweiz

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres grupperejse, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!