Tag på studietur til Bristol med den flydende havn
Priser fra kr. 2.340,- pr. person

Bristol, som med sine 500.000 indbyggere er den største by i sydvest England, har været en vigtig havneby, men den tid er for længst forbi. Byens søfartsarv kan stadig ses og høres, idet den lever videre på den historiske havn, hvor der findes museer og gallerier, cafeer og pubber samt både og færger. Byen er et skatkammer af museer, fx Bristol Museums & Art Gallery og Museum of Costume.

På jeres studietur til Bristol kan I klatre ombord på SS Great Britain, verdens første ocean-sejlende skib af jern. Bristols domkirke fra 1140 er ikke at forglemme. Byen er også særdeles velegenet til shopping, og der findes både de store kendte stormagasiner, specialbutikker samt antikvitetsmarkeder. Omkring Bristol er der ligeledes mange spændende steder at besøge, f.eks. Bath, Stonehenge, Glastonbury og Wells.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Bristol?

Studietur til Bristol

SS Great Britain

Museumsskib, som ligger permanent i Bristols havn og er en af de mest besøgte seværdigheder i byen. Hør om skibets begivenhedsrige rejser.

Studietur til Bristol

Clifton Suspension Bridge

Denne berømte hængebro er Bristols vartegn og stolthed. Broen er tegnet af I.K Brunel, der også stod bag SS Great Britain.

Studietur til Bristol

We The Curious

Eksperimentarium, hvor I bl.a. kan lære om animation, udforske det menneskelige hjerte, se film i planetariet og måske møde en hjerneforsker.

Studietur til Bristol

M Shed

Museum, der omhandler Bristol og dens udvikling. Dyk ned i byens historie; stederne, menneskerne og deres fortællinger. Her er gratis entré.

St. Mary Redcliffe Church

Et mesterværk indenfor gotisk arkitektur. Den 800-år gamle kirke gemmer på et smukt interiør og et verdensberømt orgel.

Studietur til Edinburgh

Smoke & Mirrors

En lille teaterpub, som byder på magiske shows med tryllekunstnere fra hele verden. Her arrangeres også stand-up comedy og livemusik.

Studietur til Bristol

Oakham Treasures

Museum med fantastiske og omfangsrige udstillinger om fortidens landbrug samt detailhandel. Se genskabte forretninger, som de har set ud gennem årene.

Studietur til Bristol

Bristol Museum & Art Gallery

Et kulturelt skatkammer med egyptiske mumier, kunst, dinosaurer og natur - alt samlet på ét museum. Her er gratis entré.

Indkvartering på studietur til Bristol

 

Studietur til Edinburgh

YHA Bristol Hostel
14 Narrow Quay, BS1 4QA Bristol, Tel.: +44 (0) 870 770 5726

Vandrerhjemmet ligger perfekt lige ved havnen i centrum af Bristol og er design- og indretningsmæssigt af meget høj standard. Med dets beliggenhed har det en perfekt udsigt over havnen.

Vandrerhjemmet har 130 senge fordelt på 2-, 4-, 5-, 6- og 10-sengsværelser. Alle har håndvask, skabe med lås og centralvarme. 12 værelser har eget bad/toilet. Faciliteter: 2 klasseværelser med plads til 25-50 personer, TV-/spillerum, cafeteria med 50 pladser, lounge, vaskeri, elevator, valuta veksling og butik. Er delvis egnet til handicappede. Sengelinned samt egne håndklæder skal medbringes.

Prisliste

STORBRITANNIENBUS FOR JER SELV (6 dage/3 nætter)FLY (5 dage/4 nætter)
Antal deltagere78564826
LavsæsonEkstra nat
YHA Bristol Hostel2.3402.6702.8804.4152.745345
Højsæson
YHA Bristol Hostel2.7403.0753.2904.8503.615475

Lavsæson: November - februar / Højsæson: Marts - oktober

Prisen inkluderer (bus for jer selv):

Busrejse hjemsted – Bristol t/r. Tillæg for evt. færge- og broafgifter. Natkørsel begge veje
Euro Tunnel Calais – Folkestone t/r
Bus til rådighed i 8 sammenhængende timer dagligt (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
3 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad (Homestay inkl. helpension)
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen inkluderer (fly):

Fly København – London t/r på økonomiklasse
Skat/lufthavnsafgifter samt 1 stk. bagage + håndbagage
4 x overnatning på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad (Homestay inkl. helpension)
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

OBS! Ved rejse med fly er transport fra London lufthavn til Bristol IKKE inkluderet i prisen. Kan tilkøbes.

Priserne er baseret på rejse i 2023-2024. Flypriserne er kun vejledende, da disse afhænger af den aktuelle pladssituation på indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!