Tag på studietur til Tjekkiet - Cesky Raj & Prag
Priser fra kr. 2.185,- pr. person

Vi foreslår, at I starter jeres studietur til Tjekkiet med at køre til Mala Skala i Cesky Raj – også kaldet Det Bömiske Paradis. Området er meget unikt med dets labyrinter af bjerge og kolde bjergkløfter, skovene i dalene, bizarre klippeformationer samt bemærkelsesværdige borge og slotte. Området byder på et utal af forskellige aktiviteter, f.eks. rafting, trekking, orienteringsløb, klatring/rappelling, kanoleje, mountainbikes, bueskydning og ridning. Efter et par overnatninger og de ønskede aktiviteter foreslår vi videre kørsel til Tjekkiets hovedstad, Prag.

Prag byder på gyldne kupler, guldbelagte spir, prægtige bygninger og en ældgammel kultur. Den populære hovedstad har spændende restauranter, et charmerende folkeliv på markedspladsen samt mulighed for fordelagtige indkøb.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Programforslag på studietur til Tjekkiet

Studietur til Tjekkiet

Dag 1

Afgang fra hjemby/skole. Natkørsel til Tjekkiet. Køretiden beregnes til ca. 16 timer inkl. passende pauser undervejs.

Studietur til Tjekkiet

Dag 2

Ankomst til Malá Skála i løbet af dagen. Mulighed for besøg ved Theresienstadt på vejen til Malá Skála, entré kommer i tillæg. Om eftermiddagen er det tid til den første aktivitet: bueskydning.

Studietur til Tjekkiet

Dag 3

Denne dag har I 2 x halvdagsaktiviteter, som fx kan være rafting og kickbikes. Aktivitetsprogrammet kan tilrettelægges efter jeres ønsker, dog kan der komme tillæg for enkelte aktiviteter.

Studietur til Tjekkiet

Dag 4

Efter morgenmaden checker I ud fra hotellet og starter på dagens aktivitet, guidet trekking. Efter frokost kørsel til Prag. Mulighed for besøg undervejs, f.eks. på Skoda-fabrikken i Mlada Boleslav eller Kutna Hora og benkirken i Sedlec. Aftenen kan evt. bruges til cruise på Moldau eller Sort teater.

Studietur til Tjekkiet

Dag 5 

Dagen på egen hånd i Prag. Besøg evt. Prag Slot, Wenzelspladsen, Markedspladsen og Det jødiske kvarter. Afgang fra Prag efter aften, kørsel retur til Danmark.

Dag 6

Ankomst til hjemby/skole omkring middagstid. Køretiden beregnes til ca. 16 timer inkl. passende pauser undervejs.

Aktiviteter i Mala Skala

 • Klatring/Rapelling
 • Bueskydning
 • Rafting på floden Jizera
 • Nat-rafting
 • Mountain Bike
 • Kanosejlads på floden Jizera
 • Ridning
 • Geocaching
 • Teambuilding
 • Kickbikes
 • Giant swing
 • Zip line og rappelling
 • Kickbikes
 • Bobslæde
 • Bjergvandring med guide i Krkonose Bjergenes national park
 • Orienteringsløb både dag og nat

Aktivitetsprogrammet kan tilrettelægges helt efter jeres ønsker, dog kan der komme tillæg for enkelte aktiviteter.

Indkvartering i Mala Skala

 

Studietur til Tjekkiet

Hotel Kavka
Vranové 159, 468 31 Malá Skála, tel. +42 (0) 483 392 488

Et traditionelt, nylig renoveret hotel beliggende i Malá Skála med udkig til Suche Skaly-bjergene. Kun 5 minutters gang fra hotellet er der flere lokale restauranter og pubber i landsbyen. Hotellet har i alt 105 senge fordelt på en vandrerhjemsdel og en hoteldel. Værelserne i vandrehjemsdelen har køjesenge, og der er fælles bad/toilet på gangen. Værelserne i hoteldelen har eget bad/toilet. Hotellet har endvidere restaurant, bar, mødelokale, lille fitnessrum og udendørs swimmingpool. Indkvartering i 2-6-sengsværelser uden bad/toilet. Tillæg for værelser med bad/toilet samt enkeltværelse.

Studietur til Tjekkiet

Pension Neco
Malá Skála 54, 46822 Železný Brod

Pension Neco er beliggende i centrum af byen Mala Skala. Pension Neco tilbyder to typer indkvartering. I stueetagen er vandrerhjemsdelen med flersengsværelser (3-8 sengsværelser) med fælles bad/toilet. Værelserne er simple, og der er et lille men vel-udstyret gæstekøkken (komfur og køleskab) samt siddepladser. På første sal er der 6 lejligheder med forskellige antal senge (3-10 senge). Hver lejlighed har eget badeværelse, tv og et fuldt udstyret køkken med køleskab. Derudover er der et stort fælleslokale (spisesal) med op til 50 siddepladser, wi-fi, bar samt terrasse.

Indkvartering i Prag

Studietur til Tjekkiet

A&O Hostel Rhea
V Uzlabine 19, 10 851 Prag 10, tel.: +42 (0) 274 779 041

Vandrerhjem (tidligere Hotel Fortuna Rhea) beliggende i Prag 10, ca. 15-20. min. fra centrum med metro eller sporvogn. Vandrerhjemmet har restaurant, døgnåben reception, bar, tv-lounge samt gratis wi-fi. Værelserne har alle eget bad/toilet. Sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes. Håndklæder er inkluderet i enkelt- og dobbeltværelser. Basispris 4-6-sengsværelser. Tillæg for ophold i mindre værelser.

Studietur til Tjekkiet

Hotel Olympik Tristar
U Sluncove 14, 18676 Prag 8, tel. +420 266 18 1111

3-stjernet hotel beliggende i Prag 8, ca. 10 min. fra centrum med metro. Nærmeste metrostation er ”Invalidovna” på linje B. Hotellet har døgnåben reception, restaurant, kaffebar, bar, konferencelokaler, elevator, bowlingbaner og vaskeri samt mulighed for internetadgang. Hotellet har 280 værelser med bad/toilet, satellit-tv, sikkerhedsboks, telefon og minibar.

Indkvartering i 3- og 4-sengsværelser. Tillæg for dobbelt- og enkeltværelse.

Studietur til Tjekkiet

Hotel City Inn
Hybernska 13, 110 00 Prag 1, tel. +420 224 216 776

3-stjernet hotel med central beliggenhed i Prag 1, kun 10-15 min. gang fra Wenzelspladsen. Hotellet ligger lige ved metrostationen Namesti Republiky og i nærheden af hovedbanegården Florenc. Hotellet har 64 værelser med bad/toilet, satellit-tv og telefon. Hotellet har endvidere døgnåben reception og restaurant. Der er gratis wi-fi i receptionen.

Indkvartering i 3-og 4-sengsværelser. Tillæg for dobbelt- og enkeltværelse.

Prisliste

TJEKKIETBUS FOR JER SELV (6 dage/3 nætter)
Antal deltagere78564826
Lavsæson (november - februar)fra 2.185fra 2.325fra 2.445fra 3.635
Højsæson (marts - oktober)fra 2.255fra 2.395fra 2.515fra 3.710

Prisen inkluderer (bus for jer selv):

Busrejse hjemsted – Mala Skala – Prag – hjemsted. Tillæg for evt. færge- og broafgifter. Natkørsel begge veje
Bus til rådighed i 8 sammenhængende timer dagligt (dog ikke på ankomst- og afrejsedagen)
2 x overnatning i Mala Skala i flersengsværelser u/bad/toilet inkl. morgenmad
Aktiviteterne bueskydning, guidet trekking, rafting og kickbikes
1 x overnatning i Prag på valgt indkvarteringssted i flersengsværelser inkl. morgenmad
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen er baseret på rejse i 2023-2024. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Det siger vores kunder

Meget veltilrettelagt tur. Gode, dygtige og engagerede guider hele vejen rundt. Både outdoor i Mala Skala og Susanne i Prag. Vi har kun mødt stor hjælpsomhed og imødekommenhed fra alle, vi har været i kontakt med. Også hjælp med at finde en forsvunden telefon f.eks. Tak for det gode samarbejde.
– Hobro Friskole

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!