Grækenlands antikke hovedstad

Tag på en rejse tilbage til Athens fantastiske forhistorie! Athen er en af verdens ældste byer, som vrimler med antikke seværdigheder, bl.a. det 2.500 år gamle Akropolis-tempel. Samtidigt er Athen en moderne storby, der byder på hip street art og en dejlig cafékultur.

Oplev en europæisk hovedstad, der tilbyder både museer og strande. En studietur i Athen er fyldt med lækker mad, smukke bygninger, sagnomspundne græske guder og en skøn tilbagelænet atmosfære.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud!

Studietur til Athen

   Athen m/fly 5 dage/4 nætter
   Fra kr. 2.145,- pr. person

Prisliste

ATHENLavsæsonEkstra natHøjsæsonEkstra nat
Aristoteles Hotel2.1451552.620185
Crystal City Hotel2.2351803.000280
Best Western Canadia2.2901952.835240

Prisen inkluderer:

  • Fly Danmark – Athen t/r inkl. lufthavnsafgifter/skatter
  • 4 overnatninger i flersengsværelse på valgt indkvarteringssted
  • Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk ansvarsforsikring

Besøgsprogram

Akropolis – Athens “hellige klippe” og en af verdens største seværdigheder. Her findes resterne af en række smukke doriske templer samt skulpturer og udskæringer, der kan dateres helt tilbage til det 5. århundrede.
Parthenon-templet – Det mest berømte bygningsværk på Akropolis. Templet stod færdigt i 439 f.Kr. Med sine doriske søjler er templet et pragteksempel på arkitekturen i oldtidens Grækenland.
Akropolis-museet – Udforsk kunsten, kulturen og skikkene hos de mennesker, som har boet på Akropolis.
Den gamle bydel, Plaka – kendt som “gudernes kvarter”. Et charmerende område med shopping, restauranter og historiske seværdigheder.
Panathinaiko Stadion – Panathinaiko Stadion er et af verdens ældste stadions, oprindeligt bygget i 566 f.Kr. De første olympiske lege i moderne tid blev afholdt her.
Det Nationale Arkæologiske Museum – En stor oplevelse, hvis man er interesseret i den antikke kultur. På museet er der udstillinger med alt lige fra statuer til vaser og smykker – alt sammen noget, der på en eller anden måde viser den klassiske græske kultur.
Hefaistostemplet – En af de mest velbevarede bygninger fra det gamle Grækenland, tidligere brugt som tempel, kirke og senest museum.
Lycabettus-højen – Athens højeste punkt, hvorfra I har en fantastisk udsigt over byen.
Agora-pladsen – Centrum for det politiske og offenlige liv i antikkens Athen. I dag står blot ruinerne tilbage.
Benaki-museet – Grækenlands ældste museum med mere end 40.000 genstande og kunstværker, som giver indblik i Grækenlands historie og kultur.
Astir strand – Man tænker måske ikke på Athen som en strand-destination, men kun 13 km. syd for centrum findes den smukke Astir strand.
Mad og drikke i Athen – Den græske mad er en herlig blanding af europæiske og mellemøstlige retter krydret med gamle, lokale madtraditioner. Smag på dejlige lokale retter som fyldte vinblade, lam og musaka og tilbehør som tomatsalat med feta, nybagt brød og skønne oliven. Hvis du har lyst til noget hurtigt og lækkert, så er pita med souvlaki eller gyros et glimrende bud på lokal fastfood.

 

 

Studietur til AthenStudietur til Athen

Indkvartering

 

Aristoteles Hotel
Acharnon 15, Vathis Square,
10438 Athens
Tel. +30 210 5228126

Aristoteles Hotel ligger bekvemt, 500 m fra metrostationen Omonia og 1 km fra Athens togstation. Det maleriske Plaka-kvarter og Akropolis ligger under 15 minutters gang herfra.

Aristoteles tilbyder simple værelser med aircondition, gratis WiFi og privat bad/toilet. Gæsterne på Aristoteles kan få drinks i baren eller nyde græske måltider i restauranten, der er åben hele dagen. Der tilbydes desuden roomservice.

Højsæson: 01.04 – 31.10
Lavsæson: 01.11 – 31.03

Læs mere på http://www.aristoteleshotel.gr/

Crystal City Hotel
Achilleos 4, Karaiskaki Square, Athen 10437
Tel.:
 +30 21 0520 5145

Crystal City Hotel ligger centralt i Athen, kun 100 m fra metrostationen Metaxourgeio. Der tilbydes gratis WiFi på fællesområder samt restaurant på tagterrassen, hvorfra der er panoramaudsigt over byen.

Værelserne har køleskab samt værdiboks. Nogle af værelserne har balkon med udsigt til Akropolis.

Bydelen Plaka ligger 1 km fra Crystal City, og der er 2 km til Akropolis og Det Nationale Arkæologiske Museum. Der ligger museer, barer og restauranter indenfor gåafstand.

Højsæson: 21.02 – 31.10
Lavsæson: 01.11 – 21.02

Læs mere på http://crystal-city.hotelsathens.org/da/

Best Western Candia Hotel
Theodorou Diligianni 40, 10438, Athens
Tel.: +30 210 5246112-7

Beliggende i hjertet af Athen. Perfekt beliggenhed, i forhold til at opleve Athen og alle dens attraktioner. Her er flotte lounges, lækre værelser og en god restaurant.  På hotellets tagterrasse finder I en af byens smukkeste udsigter til fx Akropolis. Her kan I også hoppe en tur i poolen eller nyde solens stråler, når I trænger til at slappe helt af.

Samtlige værelser på Best Western Candia Hotel er udstyret med aircondition, gratis WiFi, minikøleskab samt fladskærms-tv. De større værelser har balkon med udsigt over byen, og nogle af dem har udsigt over Akropolis.

Højsæson: 01.03 – 31.10
Lavsæson: 01.11 – 28.02

Læs mere på https://www.candia-hotel.gr/en/