Tag på studietur til Athen - Grækenlands hovedstad
Priser fra kr. 2.145,- pr. person

En studietur til Athen giver anledning til at dykke ned i byens fantastiske forhistorie. Athen er en af verdens ældste byer, som vrimler med antikke seværdigheder, bl.a. det 2.500 år gamle Akropolis-tempel. Samtidigt er Athen en moderne storby, der byder på hip street art og en dejlig cafékultur.

Oplev en europæisk hovedstad, der tilbyder både museer og strande. En studietur i Athen er fyldt med lækker mad, smukke bygninger, sagnomspundne græske guder og en skøn tilbagelænet atmosfære.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Prisliste

ATHENLavsæsonEkstra natHøjsæsonEkstra nat
Aristoteles Hotel2.1451552.620185
Crystal City Hotel2.2351803.000280
Best Western Canadia2.2901952.835240

Prisen inkluderer:

Flyrejse Danmark – Athen t/r inkl. lufthavnsafgifter/skatter
4 overnatninger i flersengsværelser på valgt indkvarteringssted
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Priserne er kun vejledende, da disse afhænger af den aktuelle pladssituation på indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Athen?

Studietur til Athen

Akropolis

Athens “hellige klippe”. Her findes resterne af en række smukke doriske templer og skulpturer, der kan dateres helt tilbage til det 5. århundrede.

Studietur til Athen

Akropolis-museet

Udforsk kunsten, kulturen og skikkene hos de mennesker, som har boet på Akropolis fra forhistorisk tid til begyndelsen af middelalderen.

Studietur til Athen

Det Nationale Arkæologiske Museum

Dyk ned i den antikke kultur. På museet er der udstillinger med alt lige fra statuer til vaser og smykker fra klassiske græske kultur.

Studietur til Athen

Den gamle bydel, Plaka

Det gamle kvarter Plaka er kendt som “gudernes kvarter”. Et charmerende område med shopping, restauranter og historiske seværdigheder.

Studietur til Athen

Lycabettus-højen

Athens højeste punkt, hvorfra I har en fantastisk udsigt. Det tager ca. 20 minutter at gå turen til toppen. Det er også muligt at tage kabelbanen.

Studietur til Athen

Panathinaiko Stadion

Panathinaiko Stadion er et af verdens ældste stadions, oprindeligt bygget i 566 f.Kr. De første olympiske lege i moderne tid blev afholdt her.

Studietur til Athen

Agora

I antikkens Athen udgjorde Agora-pladsen hjertet af Athen og var centrum for det politiske og offentlige liv. I dag står blot ruinerne tilbage.

Studietur til Athen

Hefaistostemplet

En af de mest velbevarede bygninger fra det gamle Grækenland, tidligere brugt som tempel, kirke og senest museum. En enorm 32 m lang bygning.

Benaki-museet

Grækenlands ældste museum med mere end 40.000 genstande og kunstværker, som giver indblik i Grækenlands historie og kultur.

Indkvartering på studietur til Athen

Aristoteles Hotel
Acharnon 15, Vathis Square, 10438 Athens
Tel. +30 210 5228126

Aristoteles Hotel ligger bekvemt, 500 m fra metrostationen Omonia og 1 km fra Athens togstation. Det maleriske Plaka-kvarter og Akropolis ligger under 15 minutters gang herfra.

Aristoteles tilbyder simple værelser med aircondition, gratis WiFi og privat bad/toilet. Gæsterne på Aristoteles kan få drinks i baren eller nyde græske måltider i restauranten, der er åben hele dagen. Der tilbydes desuden roomservice.

Højsæson: 01.04 – 31.10 / Lavsæson: 01.11 – 31.03

Crystal City Hotel
Achilleos 4, Karaiskaki Square, Athen 10437
Tel.: +30 21 0520 5145

Crystal City Hotel ligger centralt i Athen, kun 100 m fra metrostationen Metaxourgeio. Der tilbydes gratis WiFi på fællesområder samt restaurant på tagterrassen, hvorfra der er panoramaudsigt over byen.

Værelserne har køleskab samt værdiboks. Nogle af værelserne har balkon med udsigt til Akropolis.

Bydelen Plaka ligger 1 km fra Crystal City, og der er 2 km til Akropolis og Det Nationale Arkæologiske Museum. Der ligger museer, barer og restauranter indenfor gåafstand.

Højsæson: 21.02 - 31.10 / Lavsæson: 01.11 - 21.02

Best Western Candia Hotel
Theodorou Diligianni 40, 10438, Athens
Tel.: +30 210 5246112-7

Beliggende i hjertet af Athen. Perfekt beliggenhed, i forhold til at opleve Athen og alle dens attraktioner. Her er flotte lounges, lækre værelser og en god restaurant.  På hotellets tagterrasse finder I en af byens smukkeste udsigter til fx Akropolis. Her kan I også hoppe en tur i poolen eller nyde solens stråler, når I trænger til at slappe helt af.

Samtlige værelser på Best Western Candia Hotel er udstyret med aircondition, gratis WiFi, minikøleskab samt fladskærms-tv. De større værelser har balkon med udsigt over byen, og nogle af dem har udsigt over Akropolis.

Højsæson: 01.03 - 31.10 / Lavsæson: 01.11 - 28.02

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!