Tag på studietur til Split - historie, strand & byliv
Priser fra kr. 2.475,- pr. person

Split er en af de vigtigste havnebyer i Kroatien med direkte adgang til Adriaterhavet og den kroatiske skærgård. På en studietur til Split oplever I Kroatiens næststørste by – en stemningsfuld by med utallige seværdigheder. Kombinationen af fortid og nutid giver Split både særpræg og charme.

I omegnen af Split er der masser af muligheder for forskellige aktiviteter i de smukke naturomgivelser, heriblandt vandreture, cykelture, rafting, m.m.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk - vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Prisliste

Pris pr. person fraLavsæsonEkstra natHøjsæsonEkstra nat
Dujam Youth Hostel2.4751902.515200
Apartments Medena2.4751902.555210
Hotel Dujam2.9753153.175365

Prisen inkluderer:

Flyrejse Billund eller København – Split t/r inkl. lufthavnsafgifter/skatter
4 overnatninger i flersengsværelser på valgt indkvarteringssted
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Split?

Studietur til Split

Diocletians Palads

Smukt romersk palads, opført fra år 295 til 305. Hele Splits bykerne ligger i ruinerne af dette overdådige, antikke palads, som uden sammenligning er byens største attraktion og samtidig på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Studietur til Split

Marjan-bakken

I kort gåafstand fra Diocletians palads ligger Marjan-Bakken - et beskyttet naturreservat, som byder på nogle af Splits bedste strande samt spektakulære udsigter over øen og Adriaterhavet.

Studietur til Split

St. Domnius Katedral

Oprindeligt bygget som mausoleum og senere ombygget til kirke. Fra klokketårnet får I en af de bedste udsigter over byen.

Studietur til Split

Klis-fæstningen

Imponerende middelalderlig fæstning nær Split. Fæstningen kan dateres tilbage til det 7. århundrede og har gennem historien har det været regeringssæde for mange kroatiske herskere.

Studietur til Split

Splits havnefront, Riva

Gå en tur langs den livlige promenade med palmer, barer, caféer og bænke, hvor man kan sidde og nyde udsigten over det glimtende hav.

Studietur til Split

Kasuni strand

Fredfyldt strand beliggende billedskønt med den grønne Marjan-bakke i baggrunden.

Studietur til Split

Meštrović Gallery

Kunstmuseum dedikeret til livet og arbejdet af billedhugger, Ivan Meštrović. Meštrović's tidligere hus og atelier indeholder nu 192 skulpturer, 583 tegninger, 4 malerier, 291 arkitektoniske planer og to møbelsæt. Der er også 168 kunstværker ejet af Meštrovićs arvinger.

Studietur til Split

Udflugt til Trogir

Middelalder by på UNESCOs Verdensarvsliste. Trogir's historie går mere end 2000 år tilbage i tiden. Den gamle bydel er et af de steder i verden med den højeste kirke tæthed. Udover kirker byder bydelen også på smukke bygninger bygget i romersk, renæssance og barokstilen.

Udflugt til Krka National Park

Smuk nationalpark med brusende vandfald, smaragdgrønne floder og krystalklare klippesøer. Parken kan udforskes via fine træstier, og her kan tilmed bades.

Aktiviteter

Vi kan hjælpe med at arrangere mange forskellige aktive udflugter i Split-området, heriblandt:

  • Cykelture
  • Rideture
  • Vandreture
  • Kano-/kajature
  • River rafting

Indkvartering

Apartments Medena
Hrvatskih žrtava 187, 21218 Seget Donji
Tel.: +385 21 800 000

Lejlighedskompleks beliggende ved stranden kun 4 km fra Trogir. Split lufthavn er beliggende 7 km derfra og Split kun 30 km. Direkte fra hotellet er der en 2 km lang strandpromenade, der forbinder resortet til den gamle fiskerby Seget.

Alle kompleksets 260 lejligheder er udstyret med privat bad/toilet og fuldt udstyret køkken. Lejlighederne er 40 – 46 m2 og har plads til 2-5 personer. Gratis Wi-Fi, linned, håndklæder og morgenmad er inkluderet. Mulighed for tilkøb af halv- og helpension.Til komplekset hører der restaurant, tennisbaner og multibane.

Hotel Dujam & Youth Hostel
Velebitska 27, 21000 Split
Tel: +385 (0) 21 538 025

Beliggende 15 min. gang fra Split centrum. Komplekset består af både en hotel- og en hosteldel. Hosteldelen er det ideelle valg for skolegrupper og har både værelser med og uden privat bad/toilet.

På stedet er der gratis Wi-Fi, restaurant og mulighed for leje af mødelokale. Linned, håndklæder og morgenmad er inkluderet på såvel hotel og hostel.

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!