Tag på studietur til Portugals hovedstad
Studietur til Lissabon • Priser fra kr. 3.540,- pr. person

På en studietur til Lissabon oplever I en smuk by beliggende på syv bakketoppe med fantastisk udsigt. Det er Portugals hovedstad og største by. Blandingen af historie og nutid, af en lille by og dog en metropol, af det gamle og det funklende nye, er uimodståelig – og uden tvivl en anbefalelsesværdig destination for en studietur.

Lissabon har været udsat for mange jordskælv, og i 1755 indtraf det største jordskælv nogensinde i Europa. På få timer mistede Lissabon en tredjedel af sine indbyggere. Genopbygningen stod på langt ind i 1800-tallet og ændrede radikalt byen, idet den foregik efter moderne principper med bygninger af samme højde og facade.

Har du spørgsmål? Ring til os på 98 12 70 22 eller skriv en mail til info@eurotourist.dk – vi står altid til rådighed for en snak og giver gerne et godt råd eller to med på vejen.

Hvad kan I opleve på jeres studietur til Lissabon?

Lissabon har utrolig mange seværdigheder at byde på. Det bakkede landskab, floderne og placeringen ud til havet gør Lissabon til en perle at gå rundt i. Man kan nemt se Lissabon til fods, da bykernen ikke er så stor. Nogle af seværdighederne er:

Studietur til Lissabon

Oceanário

Europas største akvarium med en enorm samling af forskellige fiskearter, bl.a. hajer, søheste, rokker og farvestrålende fisk.

Studietur til Lissabon

Alfama

Lissabons ældste kvarter – det “ægte Lissabon” med skæve huse, stejle trapper, snoede gyder, brolagte gader og de smukkeste udsigter.

Studietur til Lissabon

Jerónimos-klostret

UNESCO-beskyttet kloster med smukke detaljer. Klostret blev bygget for at ære Vasco da Gama, og han ligger nu begravet lige indenfor indgangen.

Studietur til Lissabon

Castelo de São Jorge

På én af Lissabons 7 høje ligger byens ældste bygning – det fantastiske slot Castelo de São Jorge. Fra tårnene kan man nyde udsigten over Lissabon.

Studietur til Lissabon

Belém

Forstad til Lissabon, hvorfra mange af Portugals søfarere satte sejl for at udforske verden. Det smukke tårn Torre de Belém pryder havnefronten.

Studietur til Lissabon

Kakkelmuseet

Få indblik i den udvikling og forandring, der gennem 400 år er sket i produktionen og udsmykningen af de smukke kakler, der på portugisisk hedder azulejos.

Studietur til Lissabon

Praça do Comércio

Central plads beliggende mellem Tajo-floden og shoppinggaden Rua Augusta, omkranset af en imponerende arkade med butikker og restauranter.

Studietur til Lissabon

Parque das Nações

Expo-område fra Verdensudstillingen i 1998. Her findes bl.a. et gigantisk shoppingcenter, svævebane og Lissabons højeste bygning, Torre Vasco da Gama.

Indkvartering på studietur til Lissabon

 

Studietur til Lissabon

Lisb’On Hostel
Rua do Ataide 7A, 1200-034 Lisboa, Tel.: +351 21 346 7413

Beliggende i den historiske og mest centrale del af Lissabon, Baixa-Chiado. Et område med mange butikker, caféer, gallerier og museer. Lisb’On Hostel er et unikt, handicapvenligt hostel med udsigt og gode fællesområder med TV-rum og billard samt self-catering-køkken. Receptionen har døgnåbent. Desuden tilbydes gratis sikkerhedsskabe, gratis bagageopbevaring og gratis internetforbindelse og Wi-fi. Hostellet har 17 værelser, heraf et enkelt dobbeltværelse med eget bad/toilet. Alle øvrige 2-10-sengsværelser er uden bad/toilet. Disse findes på gangen. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet. Basispris 10-sengsværelser u/bad/toilet. Tillæg for mindre type værelser.

Studietur til Lissabon

Sant Jordi Hostel Lisbon
Rua do Forno do Tijolo 3, 1170-132 Lisboa, tlf. +35 121 014 6639

Et elegant design hostel beliggende i centrum af Lissabon, tæt ved Downtown, og i traditionelt portugisisk kvarter med mange gode restauranter og supermarkeder i nærheden. Hostellet tilbyder gratis wi-fi, gæstekøkken, store værelser, udeområde, fælles områder, bar, opbevaring af bagage, skabe. Morgenmadsbuffet. Nogle værelser med eget bad/toilet og nogle med fælles badefaciliteter. Sengelinned er inkluderet, men håndklæder skal medbringes eller lejes (€2,20 pr. person). Hostellet opkræver betaling for tomme senge. Turist skat skal betales direkte til hostellet: €2,- pr. person pr. nat.

Studietur til Lissabon

WOT New Lisbon Hostel
Rua De Santa Catarina, 24, Misericordia, Lisbon, 1200-402, Portugal, Tel.: +351 213 471 506

Hostel beliggende centralt i den gamle bydel i Lissabon, tæt ved 2 metrostationer og autobus. Hostellet tilbyder døgnåben reception, morgenmadsrestaurant, bar og fællesområde med bordfodbold og bordtennis.

Værelserne er fordelt på 4 etager, 2-, 4-, 6- og 8-sengsværelser. Værelserne er simpelt indrettet og med køjesenge, delvis med eget bad/toilet. Sengelinned er inkl., men håndklæder skal medbringes. Basispris flersengsværelser med fælles bad/toilet. Tillæg for ophold i mindre type værelser samt for værelser med eget bad/toilet.

Prisliste

LISSABONLavsæsonHøjsæson
Pr. person, fraEkstra natEkstra nat
Lisb'On Hostel3.7502604.170310
Sant Jordi Hostel3.5402053.995270
WOT New Lisbon Hostel3.7102504.255330

Prisen inkluderer (fly):

Flyrejse København – Lissabon t/r inkl. lufthavnsafgifter/skatter
4 nætter i flersengsværelser inkl. morgenmad på valgt indkvarteringssted
Afgift til Rejsegarantifonden samt obligatorisk EU-ansvarsforsikring

 

Prisen er baseret på rejse i 2023-2024. Prisen afhænger af den aktuelle pladssituation på fly og indkvarteringssted, gruppens størrelse samt den ønskede rejseperiode. Rejsen kan afkortes eller forlænges, og turens indhold kan tilpasses efter jeres ønsker. Flypriserne er vejledende og afhængig af pladssituationen. Jo tidligere I bestiller, jo billigere er prisen.

Lissabon City Tax: € 2,- pr. person pr. nat betales direkte til indkvarteringsstedet.

Se også disse rejsemål...

Det er altid gratis og helt uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studietur. Vi klarer alt det praktiske og sikrer et højt informationsniveau gennem hele processen. Vi er eksperter i grupperejser og har mange års erfaring i branchen. Når I bestiller jeres studietur, får I en fast kontaktperson hos Euro Tourist, som holder styr på alle detaljerne fra start til slut. På den måde kan I spare tid og koncentrere jer om at nyde rejsen i stedet!